gio@ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 15/11/2019 στις 1:32 ΜΜ, glamor είπε και να βάλεις κωδικό δεν πιάνει εκτός αν κάνω κάτι λαθος τον έβαλα πριν πατήσω checkout και δούλεψε μια χαρά, στο pay out είχε και εκεί να βάλεις κωδικούς και έδειχνε τον -5 της προσφοράς αλλά δεν δεχόταν εκεί αυτόν (SAVE10) edit: ελπίζω να ισχύει μέχρι τρίτη που θα παραγγείλω γιατί τώρα δεν παίζει τυρί edit2: 17 λίρες =~ 20 euro για εμένα Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από gio@
ddoottaa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά είχα πάρει από την προσφορά και πέρα από το mail ότι η παραγγελία μου έγινε shipped δεν έχω άλλη ενημέρωση και έχουν περάσει σχεδόν 20 μέρες. Γνωρίζει κανείς τίποτα ή έχει παραλάβει κανείς;
Pande1ic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Τους εστειλα και γω μιαμιση βδομαδα μετα να με ενημερωσουν για την κατασταση της παραγγελιας αλλα μου ειπαν οτι παιρνει χρονο λογο προγραμματος, σημερα 3 βδομαδες μετα ξανακανω μια αποπειρα.
Pande1ic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Ακύρωσα σμρ την παραγγελία και με έκαναν refund.
micraSport Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Παρέλαβα τη παραγγελία. Ήρθε μέσω ACS Courier.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα