atheatos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, sofouliss είπε Η φιλη μου μ δωσε την οθονη (τζαμπα) απο αγγελια τον αγορασα επειδη μ φανηκε φτηνος κ δεν ειχα ιδεα. Κ οκ παιζω λολ δεν ειναι οτι δε παιζω. Αυτο ηθελα. Οκ το παίρνω πίσω για την φίλη σου , συγνώμη . Δεν το πρόσεξα. Σου εύχομαι στο μέλλον να μην παρασυρθείς με ότι σου φαίνεται φθηνό. Ελπίζω κάποιος να σου χαρίσει την μνήμη ραμ και την κάρτα γραφικών να κανείς την δουλειά σου. 1
Apaleytos80 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχω παίξει LOL ποτέ,φαίνεται να μην έχει απαιτήσεις σε hardware. Δεν νομίζω να αξίζει να ρίξεις χρήμα σε αυτό το μηχάνημα. Ειδικά με αυτό το τροφοδοτικό δεν μπορείς να βάλεις καμιά gaming κάρτα γραφικών. Εγώ θα έβαζα καμιά φτηνή μεταχειρισμενη RX 550 ακόμη και με 2 GB vram η GT1030.Με 250w psu θα είσαι οκ... i3+4GB ram+RX 550 λογικά σε καλύπτουν για LOL. 750ti με κάνα 50αρι ευρώ μάλλον την σηκώνει το PSU. Διαφορετικά δωστο ένα πούλημα και φτιάξε κάτι με R2200g. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από Apaleytos80
sofouliss Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστω πολυ ολους. Θα το σκεφτω κ θα πραξω.
LIGHT1NG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Ρίξε όλα τα γραφικά στο very low και τα shadows off απενεργοποιήσε το vsync, anti aliasing και το fps βάλτο uncapped έπαιζα μια σεζόν σε λάπτοπ με i3 2310m με τα ενσωματωμένα γραφικά και δεν κολλούσε έτσι τώρα δεν νομίζω να έχουν προσθέσει και κάτι τρομερό που να βαραίνουν το σύστημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα