TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Επαναλαμβανω: η πλειοψηφια -δηλαδη μεχρι το 99% των εργασιων- αρχικως ηταν .doc, που σωζοντουσαν -αντε να πουμε διαμορφωνοντουσαν- σε .pdf, για να παραδωθουν στη βιβλιοθηκη αναγκαστικα ετσι [γιατι αλλιωτικα δεν θα μας..εδιναν ποτε πτυχιο, χοχο!😝] Απο τετοια .pdf -εκτος και εχουν γινει "αλχημειες"- ειναι πανευκολο, να παρεις κειμενο!
chrisevapouba Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, accipio είπε Ανέβασέ το κάπου, π.χ. Google Drive ή OneDrive και βάλε το λινκ. Αλλά αύριο θα μπορέσω να το δω λόγω προχωρημένης ώρας. Τι να πω;;;; Χίλια και παραπάνω ευχαριστώ... !
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, chrisevapouba είπε Ειλικρινά τώρα, πού βρεθήκατε!!! 😅😅Έχει γίνει πάντως ολόκληρο copy/κλοπυ + paste στη δική μου κλειδωμένη (από άλλους) διατριβή, την είδα να κυκλοφορεί από χέρια σε χέρια και δεν το πίστευα! 🙄χρειάζομαι κομμάτια για να στηρίξω κάποια μαθήματα που μου' ρθαν ξαφνικά! Υπαρχει τροπος*: να μην μπορουν να κανουν copy + paste, μα οσο και να χτυπιουνται -τον εχω ηδη εφαρμοσει με επιτυχια!- αλλα βεβαια, δεν μπορεις ποτε να εμποδισεις, καποιον που την βλεπει στον υπολογιστη του, απλως να ξαναγραψει ο,τι χρειαζεται! 👿 *το πως, αν ειναι ζωτικης σημασιας, pm me!
chrisevapouba Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, TheDevilMayCare είπε Υπαρχει τροπος*: να μην μπορουν να κανουν copy + paste, μα οσο και να χτυπιουνται -τον εχω ηδη εφαρμοσει με επιτυχια!- αλλα βεβαια, δεν μπορεις ποτε να εμποδισεις, καποιον που την βλεπει στον υπολογιστη του, απλως να ξαναγραψει ο,τι χρειαζεται! 👿 *το πως, αν ειναι ζωτικης σημασιας, pm me! Αλήθεια, ε;;; Πωπωωωω, μαγικά είναι όλα αυτά! Φυσικά και δεν είναι ζωτικής σημασίας! Ευχαριστώ πολύ και πάλι, Καλό βράδυ! 8 λεπτά πριν, chrisevapouba είπε Τι να πω;;;; Χίλια και παραπάνω ευχαριστώ... ! https://drive.google.com/file/d/1i5dbnf08lvHLDl9-JtoXQXVvFZZls8ik/view?usp=sharing 13 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Επαναλαμβανω: η πλειοψηφια -δηλαδη μεχρι το 99% των εργασιων- αρχικως ηταν .doc, που σωζοντουσαν -αντε να πουμε διαμορφωνοντουσαν- σε .pdf, για να παραδωθουν στη βιβλιοθηκη αναγκαστικα ετσι [γιατι αλλιωτικα δεν θα μας..εδιναν ποτε πτυχιο, χοχο!😝] Απο τετοια .pdf -εκτος και εχουν γινει "αλχημειες"- ειναι πανευκολο, να παρεις κειμενο! χαχαχα... 😁😁 και με το plagiarism τι γινόταν; ποτέ τσακωτοί;;;
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μπα δεν ειναι μαγικα! Eιδικα το ξεκλειδωμα τους, στις περισσοτερες, ειναι ευκολο -εξεταζοντας τον κανονα, οχι τις εξαιρεσεις. Το 'εφευρημα': ωστε να μη παιζει copy + paste, ουτε OCR, ειναι λιγο πιο πολυπλοκο [και δεν θελω να το αναφερω αμεσα 😉] 6 λεπτά πριν, chrisevapouba είπε χαχαχα... 😁😁 και με το plagiarism τι γινόταν; ποτέ τσακωτοί;;; Εχμ, σιγουρα εχεις περασει, απο Ελληνικα ΑΕΙ - ΑΤΕΙ? Εγω μονο γνωριζω, τρεις περιπτωσης ΙΔΙΩΝ Διπλωματικων!! Δηλαδη προτιμησαν, να δωσουν -με αστειες αναγκαιες αλλαγες, π.χ. στον...τιτλο!- εργασια ετερου ηδη πτυχιουχου αλλης σχολης! Επαιξαν & κερδισαν -αλλωστε Turnitin δεν επαιζε 😒
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 To ABBYY PDF Transformer Plus κανει, σιγουρα, αυτο που θελεις!😉 [Για του λογου το αληθες, τσιμπησα 2 σελιδες -τις ευχαριστιες, χε] Κι εφοσον το κανει, τουλαχιστον ενα προγραμμα, τοτε θα μπορουν να το κανουν αντιστοιχως και αλλα, μα για δωρεαν δεν εχω ιδεα 🙄 ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ.doc
chrisevapouba Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Μπα δεν ειναι μαγικα! Eιδικα το ξεκλειδωμα τους, στις περισσοτερες, ειναι ευκολο -εξεταζοντας τον κανονα, οχι τις εξαιρεσεις. Το 'εφευρημα': ωστε να μη παιζει copy + paste, ουτε OCR, ειναι λιγο πιο πολυπλοκο [και δεν θελω να το αναφερω αμεσα 😉] Εχμ, σιγουρα εχεις περασει, απο Ελληνικα ΑΕΙ - ΑΤΕΙ? Εγω μονο γνωριζω, τρεις περιπτωσης ΙΔΙΩΝ Διπλωματικων!! Δηλαδη προτιμησαν, να δωσουν -με αστειες αναγκαιες αλλαγες, π.χ. στον...τιτλο!- εργασια ετερου ηδη πτυχιουχου αλλης σχολης! Επαιξαν & κερδισαν -αλλωστε Turnitin δεν επαιζε 😒 Αυτά τα μπλαμπλουμπλα OCR, ΑΒΒΥΥ κουλουπου κουλουπου τα καταλαβαίνουν κι άλλοι;;;🤔 Είστε όντως άνθρωποι; Έχετε κανονικό εγκέφαλο σαν τον (λέμε τώρα...!) δικό μας;;; Μάλλον ήμουν λίγο πιο χάπατο 🤓🤓🤓 στα ΑΕΙ και πήγαινα με τον σταυρό στο χέρι, που λένε! (Και σε ποιον το λέω αυτό, ε; Στον Devil 😈may care!) Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από chrisevapouba
accipio Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Για online μετατροπή (για να μη μπλέκεις με προγράμματα) μπορείς να δοκιμάσεις το PDF Hero. Προσοχή: Δοκίμασα μετατροπή μιας σελίδας σε docx που ναι μεν γίνεται, αλλά στην ουσία αποτυγχάνει (το κείμενο που σου δίνει είναι ασυναρτησίες) γιατί είναι σαν να έχεις κάνει copy-paste. Ωστόσο η μετατροπή σε txt είναι επιτυχής. Έτσι θα επιλέξεις PDF to TXT και ως γλώσσα αναγνώρισης GREEK. Αλλά: ενώ το ελληνικό κείμενο θα είναι εντάξει, το αγγλικό κείμενο δεν θα αναγνωριστεί σωστά, επειδή, προφανώς, θα αντιμετωπίζεται ως ελληνικό κατά τη μετατροπή. Αν, τώρα, θέλεις μόνο κάποιες σελίδες κι όχι ολόκληρο το pdf, συνιστώ όχι online υπηρεσία, αλλά το PDFSam Portable, μια δωρεάν εφαρμογή που είναι πολύ χρήσιμη και καλό είναι να υπάρχει στον υπολογιστή μας. Το κατεβάζεις, το εκτελείς και σου δημιουργεί έναν φάκελο εκεί όπου κατέβηκε· μπαίνεις εκεί και τρέχεις το πρόγραμμα. Είναι στα αγγλικά, αλλά έχει και ελληνική γλώσσα (την ορίζεις από τις ρυθμίσεις). Πατάς το Split, φορτώνεις το pdf, ορίζεις σε ποιες σελίδες θα γίνει ο διαχωρισμός, ορίζεις και έναν φάκελο εξόδου και το χωρίζει σε πολύ λίγο χρόνο. Ξέχασα: Εσένα σε ενδιαφέρει το Extract μάλλον του pdf (απόσπαση ορισμένων σελίδων) κι όχι το Split, οπότε θα μπεις εκεί και θα ορίσεις ποιες σελίδες θέλεις να αποσπάσεις. Μπορείς π.χ. να τις γράψεις με τη μορφή: 3,5-12,20-25 και θα σου φτιάξει ένα pdf μόνο με αυτές τις σελίδες. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από accipio
chrisevapouba Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, accipio είπε Καλημέρα. Για online μετατροπή (για να μη μπλέκεις με προγράμματα) μπορείς να δοκιμάσεις το PDF Hero. Προσοχή: Δοκίμασα μετατροπή μιας σελίδας σε docx που ναι μεν γίνεται, αλλά στην ουσία αποτυγχάνει (το κείμενο που σου δίνει είναι ασυναρτησίες) γιατί είναι σαν να έχεις κάνει copy-paste. Ωστόσο η μετατροπή σε txt είναι επιτυχής. Έτσι θα επιλέξεις PDF to TXT και ως γλώσσα αναγνώρισης GREEK. Αλλά: ενώ το ελληνικό κείμενο θα είναι εντάξει, το αγγλικό κείμενο δεν θα αναγνωριστεί σωστά, επειδή, προφανώς, θα αντιμετωπίζεται ως ελληνικό κατά τη μετατροπή. Αν, τώρα, θέλεις μόνο κάποιες σελίδες κι όχι ολόκληρο το pdf, συνιστώ όχι online υπηρεσία, αλλά το PDFSam Portable, μια δωρεάν εφαρμογή που είναι πολύ χρήσιμη και καλό είναι να υπάρχει στον υπολογιστή μας. Το κατεβάζεις, το εκτελείς και σου δημιουργεί έναν φάκελο εκεί όπου κατέβηκε· μπαίνεις εκεί και τρέχεις το πρόγραμμα. Είναι στα αγγλικά, αλλά έχει και ελληνική γλώσσα (την ορίζεις από τις ρυθμίσεις). Πατάς το Split, φορτώνεις το pdf, ορίζεις σε ποιες σελίδες θα γίνει ο διαχωρισμός, ορίζεις και έναν φάκελο εξόδου και το χωρίζει σε πολύ λίγο χρόνο. Δεν έχω λόγια, αλήθεια, τι να πω! Αυτά μου φαίνονται πιο νορμάλ να τα επιχειρήσω στο μέλλον! Όλες αυτές οι προσπάθειες για όλους εμάς τους άσχετους; Εμείς πώς μπορούμε να βοηθήσουμε εσάς; Ο ανέμελος διαβολάκος Devilmaycare με κάτι μπλαμπλουμπλαμπλουμπλα μου το έστειλε ξεκλειδωμένο και ολόκληρο! Πώς τα κάταφέρνετε όλα αυτά, είναι απίστευτο! Ευχαριστώ πάααααααααααααρα πολύ!
VonLoutsos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (Άσχετη ερώτηση) Από καλαμέο που έχουν βάλει βιβλίο με μορφή svg μπορούμε να το κατεβάσουμε για να το βλέπουμε με την άνεσή μας;
accipio Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα, αλλά αν κάνεις αναζήτηση "calameo downloader" θα βρεις σελίδες που (υποστηρίζουν ότι) παρέχουν κατέβασμα σε pdf από το εν λόγω site, μπορείς να δοκιμάσεις.
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, chrisevapouba είπε και πήγαινα με τον σταυρό στο χέρι, που λένε! (Και σε ποιον το λέω αυτό, ε; Στον Devil 😈may care!) συγνωμη μα δεν μπορεσα να κρατηθω! 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα