atheatos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, dalan2007 είπε Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το macbook early 2009. Είχα πάντα ένα στικακι έτοιμο με το el capitan οπότε το πείραζα με διάφορες εκδόσεις Linux και προχθές πήγα να το περάσω και μου έβγαλε αυτό το μηνυμα:OS X could not be installed on your computer. No packages were eligible for install.Contact the software manufacturer for assistance .Quit the installer to restart your computer an try again Υπάρχει καμία σωτηρία? Υπόψη δεν έχω άλλο μακ προσβάσιμο αφού ο σταθερός υπολογιστής μου έχει Windows 10 Δοκίμασε να φτιάξεις bootable usb με το image που αναφέρθηκε προηγουμένως. https://isoriver.com/how-to-create-a-bootable-mac-os-usb-on-windows-pc/ Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από atheatos 1
dalan2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν μου βλεπει το usb καν...κατεβασα το iso,to format gia mac,αλλα τιποτα....το TransMac λεει complete αλλα τζιφος δοκιμασα και με 2ο στικακι παλι δεν το βλεπει...μαλλον το TransMac κατι δεν του αρεσει γιατι εγω εκανα οτι λεει στις οδηγιες το λινκ..α ρε apple με τα κουλα σου..... Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από dalan2007
atheatos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/12/2019 στις 12:04 ΜΜ, dalan2007 είπε δεν μου βλεπει το usb καν...κατεβασα το iso,to format gia mac,αλλα τιποτα....το TransMac λεει complete αλλα τζιφος δοκιμασα και με 2ο στικακι παλι δεν το βλεπει...μαλλον το TransMac κατι δεν του αρεσει γιατι εγω εκανα οτι λεει στις οδηγιες το λινκ..α ρε apple με τα κουλα σου..... Δεν έχω μπροστά μου το image του El Capitan αλλά δεν μήπως έχει μέσα κάποιο installESD.dmg Αυτό πρέπει να κάνει μεταφορά στο USB και όχι όλο το αρχικό image. Υγ. Κουλό είναι για μένα που θέλεις να εγκαταστησεις macOS σε τόσο παλιό μηχάνημα. Αυτοί που φτιάχνουν hackintosh τι θα έπρεπε να πούνε.? Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από atheatos
dalan2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μα το λειτουργικό που είχε από την μάνα του πάω να βάλω! Που είναι το παράλογο? Δεν πάω να βάλω Mojave ή Catalina.. El capitan βάζω σε μηχάνημα του 2009 Υγ οσο για το iso την έκανα την πατάτα που είπες θα το ξαναδώ το απογευματάκι.. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από dalan2007
atheatos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το μηχάνημα σου όταν βγήκε είχε νομίζω leopard αντε snow leopard στην καλύτερη. Λογικά πρέπει να είχε και dvd μαζί του. Δεν νομίζω το el capitan να είναι το μαμά... Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από atheatos
dalan2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, atheatos είπε Δεν έχω μπροστά μου το image του El Capitan αλλά δεν μήπως έχει μέσα κάποιο installESD.dmg Αυτό πρέπει να κάνει μεταφορά στο USB και όχι όλο το αρχικό image. Υγ. Κουλό είναι για μένα που θέλεις να εγκαταστησεις macOS σε τόσο παλιό μηχάνημα. Αυτοί που φτιάχνουν hackintosh τι θα έπρεπε να πούνε.? Εχεις δίκιο εννοούσα ότι είναι σε αυτά που έπαιρνε επίσημα και el capitan ήταν η τελευταία του αναβάθμιση.
medidia Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δοκίμασε αυτό. Πριν λίγους μήνες που είχα το ίδιο πρόβλημα δούλεψε σε μένα.
OldBoyPeri Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 dalan2007 Όπως έχω πει και πιο πάνω πρέπει να βρείς τρόπο να εξάγεις το .dmg από το .app
dalan2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, OldBoyPeri είπε dalan2007 Όπως έχω πει και πιο πάνω πρέπει να βρείς τρόπο να εξάγεις το .dmg από το .app InstallMacOSX.dmg κατεβαινει απο το σαιτ που εχει δοθει παραπανω..πρεπει να κανω δλδ και κατι αλλο??
atheatos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, dalan2007 είπε InstallMacOSX.dmg κατεβαινει απο το σαιτ που εχει δοθει παραπανω..πρεπει να κανω δλδ και κατι αλλο?? Μέσα στο dmg που κατέβασες υπάρχει το app όπως περίγραψε ο oldboyperi αν τον διάβασες . Πρεπει να ανοίξεις το app και να βρεις εκεί μέσα το dmg που θα κανείς το usb. Αν δεν μπορείς να κανείς browse μέσα στο app με το PowerISO πρέπει να βρει κάποιο προγραμμα , ίσως με κάποιο app extractor, να βρεις το dmg που είναι μέσα στο app και αυτό να χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις το usb. Με λίγα λόγια πρέπει να βρεις το dmg μέσα στο dmg. Μέσα στο dmg που κατέβασες πρέπει να υπάρχει κάποιο package που να το περιέχει. Αν δεν μπορείς με το TransMac να δεις τα περιεχόμενα του dmg , τότε ένα τρόπος είναι με το PowerISO να κανείς burn το αρχικό image σε ένα στικάκι και να δεις μέσα στα περιεχόμενα στο στικ μήπως υπάρχει και κάποιο άλλο dmg. ΥΓ. Από εδώ που είμαι ,δεν έχω πρόσβαση στο .dmg ούτε να το κατεβάσω μπορώ , για αυτό σου γράφω έτσι. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από atheatos ΥΓ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις