Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας . Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση . Αμα εχω στον υπολογιστη μου εναν πολυ ισχυρο επεξεργαστη και μια καρτα γραφικων πολυ χαμηλου επιπεδου ( μεχρι να παρω μια ισαξια με την αποδοση του επεξεργαστη ) θα εχω καποιο προβλημα στην χρηση σου ? Χρηση  του ιντερνετ , ταινιες , online ομιλιες και πολυ ελαφρυ gaming . Ευχαριστω για τον χρονο σας .

Δημοσ.

Όχι απλά τα παιχνίδια θα πηγαίνουν όσο γρήγορα όσο επιτρέπει η κάρτα γραφικών και δεν θα μπορείς να παίξεις καθόλου τα απαιτητικά.

Δημοσ.

Ερωτηστη και εγω μην ανοιγω νεο θεμα

Εχω εναν αρχαιο cpu πλεον και 6 gb ram[i7 920] και 7950 ati

Πλεον τα καινουργια παιχνιδια[δεν παιζω πολυ βεβαια],με το ζορι τα παιζει στα medium.

Και ρωταω εγω τωρα,αν παω στα 12 gb ram και αλλαξω την καρτα γραφικων με 1060[6 gb] ,θα δω τεραστια διαφορα και θα μου δωσει λιγο χρονο ακομη η θα φαω μπουκαλι απο τον cpu?

Δημοσ.
12 minutes ago, SOCRATIS1000 said:

Πλεον τα καινουργια παιχνιδια[δεν παιζω πολυ βεβαια],με το ζορι τα παιζει στα medium.

Και ρωταω εγω τωρα,αν παω στα 12 gb ram και αλλαξω την καρτα γραφικων με 1060[6 gb] ,θα δω τεραστια διαφορα και θα μου δωσει λιγο χρονο ακομη η θα φαω μπουκαλι απο τον cpu?

εγω με σοκετ 775 και cpu q9650 με καρτα γραφικων gtx970 επαιζα σε αναλυσεις 4κ και οχι μονο τα παλια παιχνιδια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 1060 είναι καλή επιλογή μόνο αν σε ενδιαφέρει η ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος και την έχεις βρει μεταχειρισμένη σε πολύ καλή τιμή. Καλύτερα να κοιτάξεις μία RX580 που έχει λίγο χειρότερες επιδόσεις από την 1060 και ξεκινάει από τα 170 ευρώ στο skroutz. Με 250 ευρώ μπορείς να πάρεις μία καλή υλοποίηση της 1660 super που είναι απλά καλύτερη και πιο γρήγορη από την 1060.

Η εκτίμηση μου είναι ότι με οποιαδήποτε από τις δύο θα δεις τεράστια διαφορά (η RX 580 είναι σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορη από την ATI 7950) και θα σου δώσει αρκετό χρόνο ακόμα. H RX 580 είναι λίγο πιο γρήγορη από την GTX970 που αναφέρει ο runner25.

Όσο αφορά τα καινούργια παιχνίδια υπάρχουν αρκετά που για να τα παίξεις στο high με καλά frames και μεγάλη ανάλυση πρέπει να επενδύσεις τουλάχιστον σε μία 5700XT και ένα νέο επεξεργαστή.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ.

Καταλαβα,οποτε αξιζει υποθετω ,θα μου κανω δωρακι τοτε τα χριστουγεννα,ευχαριστω

Μόλις τώρα, elpenor είπε

Η 1060 είναι καλή επιλογή μόνο αν σε ενδιαφέρει η ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος και την έχεις βρει μεταχειρισμένη σε πολύ καλή τιμή. Καλύτερα να κοιτάξεις μία RX580 που έχει λίγο χειρότερες επιδόσεις από την 1060 και ξεκινάει από τα 170 ευρώ στο skroutz. Με 250 ευρώ μπορείς να πάρεις μία καλή υλοποίηση της 1660 super που είναι απλά καλύτερη και πιο γρήγορη από την 1060.

Η εκτίμηση μου είναι ότι με οποιαδήποτε από τις δύο θα δεις τεράστια διαφορά (η RX 580 είναι σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορη από την ATI 7950) και θα σου δώσει αρκετό χρόνο ακόμα.

Όσο αφορά τα καινούργια παιχνίδια υπάρχουν αρκετά που για να τα παίξεις στο high με καλά frames και μεγάλη ανάλυση πρέπει να επενδύσεις τουλάχιστον σε μία 5700XT και ένα νέο επεξεργαστή.

Μεταχειρισμενη βρισκω το 1060 στα 150 ευρω περιπου,νομιζω ειναι καλο deal

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SOCRATIS1000 είπε

Καταλαβα,οποτε αξιζει υποθετω ,θα μου κανω δωρακι τοτε τα χριστουγεννα,ευχαριστω

Μεταχειρισμενη βρισκω το 1060 στα 150 ευρω περιπου,νομιζω ειναι καλο deal

Η μεταχειρισμένη 1060 έχει πλεονέκτημα απέναντι στην RX 580 την μικρότερη κατανάλωση ρεύματος, τις λίγο καλύτερες επιδόσεις, το καλύτερο video export και τα λίγο λιγότερα χρήματα.

H RX 580 έχει σαν πλεονέκτημα την εγγύηση και ότι υπάρχουν υλοποιήσεις που το ανεμιστηράκι σταματάει όταν δεν υπάρχει load, η 1060 δεν νομίζω ότι έχει τέτοιες υλοποιήσεις (μπορεί να κάνω λάθος) αλλά στην τελική ίσα που ακούγετε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Στα περισσότερα games δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα(εκτός από κάτι στυλ Assassin's Creed). Βλέπω να σε κόβει η κάρτα περισσότερο. Τον είχα και γω μέχρι και την GTX 970 για κάποιους μήνες. Αρκετά δυνατό cpu.

Spoiler

υ.γ. Να αποφύγεις μόνο AMD κάρτες(αν σε δελεάζει καμία) γιατί έχουν χειρότερους DX11 drivers και θα έχεις πρόβλημα με το cpu αυτό.

Επεξ/σία από pirmen56
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...