ignome4 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) U: Θα τα αγοράσω μάλλον από τα Fnac. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Καλησπέρα! Προχθες το βράδυ ο Γερμανός ανέβασε τα AirPods Pro ως “άμεσα διαθεσιμα” και μετά από 24 ώρες η κατάσταση άλλαξε σε “έρχονται σύντομα” (κάπου εδώ να πω ότι αυτή την στιγμή όλα τα επίσημα καταστήματα δεν έχουν απόθεμα και περιμένουν έως και μέσα Δεκεμβρίου!) στο διάστημα αυτό έκανα την ερώτηση μέσω email αν έχουν 1 ή 2 χρόνια εγγύηση και η πρώτη απάντηση (πριν την παραγγελία μου) ήταν ότι έχουν 2 χρόνια εγγύηση και η δεύτερη (μετά την παραγγελία) ότι έχουν 1 χρόνο εγγύηση! Να πω ότι ακόμα δεν έχω περάσει να τα πάρω γιατί δεν ξερω τι παίζει τελικά... P.S 1 Κάνοντας έρευνα είδα ο Γερμανός δεν είναι μέσα στους επισημους μεταπωλητές της iSquare και υπάρχουν διαφορά θέματα σχετικά με τις εγγυήσεις, οποτε ούτε το iPhone που πήρα σε προσφορά θα έχει επίσημη εγγύηση(?) (Περιμένω απάντηση από την isquare) P.S 2 Υπάρχει κάποιος άλλος που έκανε παραγγελία και τα παρέλαβε; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από ignome4
enlightened Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, ignome4 είπε Καλησπέρα! Προχθες το βράδυ ο Γερμανός ανέβασε τα AirPods Pro ως “άμεσα διαθεσιμα” και μετά από 24 ώρες η κατάσταση άλλαξε σε “έρχονται σύντομα” (κάπου εδώ να πω ότι αυτή την στιγμή όλα τα επίσημα καταστήματα δεν έχουν απόθεμα και περιμένουν έως και μέσα Δεκεμβρίου!) στο διάστημα αυτό έκανα την ερώτηση μέσω email αν έχουν 1 ή 2 χρόνια εγγύηση και η πρώτη απάντηση (πριν την παραγγελία μου) ήταν ότι έχουν 2 χρόνια εγγύηση και η δεύτερη (μετά την παραγγελία) ότι έχουν 1 χρόνο εγγύηση! Να πω ότι ακόμα δεν έχω περάσει να τα πάρω γιατί δεν ξερω τι παίζει τελικά... P.S 1 Κάνοντας έρευνα είδα ο Γερμανός δεν είναι μέσα στους επισημους μεταπωλητές της iSquare και υπάρχουν διαφορά θέματα σχετικά με τις εγγυήσεις, οποτε ούτε το iPhone που πήρα σε προσφορά θα έχει επίσημη εγγύηση(?) (Περιμένω απάντηση από την isquare) P.S 2 Υπάρχει κάποιος άλλος που έκανε παραγγελία και τα παρέλαβε; Η iSquare τι ακριβως θελεις να σου απαντησει για αγορά που έχεις κάνει απο Γερμανό; Δεν έχουν καμία σχέση οι δύο εταιρείες. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 2 χρονια εγγυηση εχουν τα ακουστικα,ασε τον Γερμανο να λεει οτι θελει. 1
ignome4 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, enlightened είπε Η iSquare τι ακριβως θελεις να σου απαντησει για αγορά που έχεις κάνει απο Γερμανό; Δεν έχουν καμία σχέση οι δύο εταιρείες. H iSquare ως Αuthorised distributor θα πρεπει να σταματήσει να παιζει κρυφτούλι, ας μην το ανοίξουμε αυτο . Απο το support της Apple μου ειπαν οτι εχω κανονικα 2 χρονια για το iPhone 27 λεπτά πριν, Fulgore είπε 2 χρονια εγγυηση εχουν τα ακουστικα,ασε τον Γερμανο να λεει οτι θελει. Μάλλον έχεις δίκιο γιατί βρήκα έναν γνωστο από την Cosmote και μου ειπε οτι τα φερνουν direct απο την Apple και οχι μεσω iSquare. Αλλα εχουν εγγύηση Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από ignome4
enlightened Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, ignome4 είπε H iSquare ως Αuthorised distributor θα πρεπει να σταματήσει να παιζει κρυφτούλι, ας μην το ανοίξουμε αυτο . Απο το support της Apple μου ειπαν οτι εχω κανονικα 2 χρονια για το iPhone Μάλλον έχεις δίκιο γιατί βρήκα έναν γνωστο από την Cosmote και μου ειπε οτι τα φερνουν direct απο την Apple και οχι μεσω iSquare. Αλλα εχουν εγγύηση Ποιο κρυφτούλι; Από κάτω ακριβώς λες ότι δεν έχει σχέση με την iSquare!
ignome4 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, enlightened είπε Ποιο κρυφτούλι; Από κάτω ακριβώς λες ότι δεν έχει σχέση με την iSquare! Εγινε
savvasb92 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, enlightened είπε Ποιο κρυφτούλι; Από κάτω ακριβώς λες ότι δεν έχει σχέση με την iSquare! iSquare Store : 2 Χρόνια Εγγύηση iStorm : Πουθενά λόγος για 1 ή 2 Χρόνια (Καταστημα της iSquare) Public : 1 χρόνος εγγύηση ( Επίσημος Συνεργάτης iSquare) Media Markt : 1 χρόνος εγγύηση ( Επίσημος Συνεργάτης iSquare) Electronet : 1 χρόνος εγγύηση ( Επίσημος Συνεργάτης iSquare) Plaisio : 2 Χρόνια Εγγύηση ( Επίσημος Συνεργάτης iSquare) Kotsovolos : 1 χρόνος εγγύηση ( Επίσημος Συνεργάτης iSquare) Germanos / Cosmote : Απευθείας συνεργασια με Apple - 1 χρόνος εγγύηση κι αμα εχουν κεφια μπορει και 2ος και γενικά όπου κάτσει η μπίλια... Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από savvasb92
enlightened Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, savvasb92 είπε iSquare Store : 2 Χρόνια Εγγύηση iStorm : Πουθενά λόγος για 1 ή 2 Χρόνια (Καταστημα της iSquare) Public : 1 χρόνος εγγύηση ( Επίσημος Συνεργάτης iSquare) Media Markt : 1 χρόνος εγγύηση ( Επίσημος Συνεργάτης iSquare) Electronet : 1 χρόνος εγγύηση ( Επίσημος Συνεργάτης iSquare) Plaisio : 2 Χρόνια Εγγύηση ( Επίσημος Συνεργάτης iSquare) Kotsovolos : 1 χρόνος εγγύηση ( Επίσημος Συνεργάτης iSquare) Germanos / Cosmote : Απευθείας συνεργασια με Apple - 1 χρόνος εγγύηση κι αμα εχουν κεφια μπορει και 2ος και γενικά όπου κάτσει η μπίλια...
alexakos89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Παιδια τι λετε? 2 ετη εχουν ολες οι συσκευες της apple. Τι ψαχνετε να βρειτε? 3
g.stoupis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Εγώ τα έχω παραλάβει από Δευτέρα 11/11 από kotsovolo
CheOnWeb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 On 18/11/2019 at 08:55, alexakos89 said: Παιδια τι λετε? 2 ετη εχουν ολες οι συσκευες της apple. Τι ψαχνετε να βρειτε? 1 χρόνο εμπορική και 1 χρόνο νομική. 2
alexakos89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε 1 χρόνο εμπορική και 1 χρόνο νομική. ποσο μας κάνει αυτο ? 1+1 ?
CheOnWeb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 12 minutes ago, alexakos89 said: ποσο μας κάνει αυτο ? 1+1 ? Ναι αλλά είναι διαφορετικές εγγυήσεις, με διαφορετικά δικαιώματα και υποχρεώσεις. Δεν είναι σωστό να τα προσθέτεις. 1
alexakos89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε Ναι αλλά είναι διαφορετικές εγγυήσεις, με διαφορετικά δικαιώματα και υποχρεώσεις. Δεν είναι σωστό να τα προσθέτεις. Εκτός από το τιμολόγιο που είναι 1 έτος. τι διαφορετικό έχει το 1 έτος limited με το 1 έτος ευρωπαϊκής νομοθεσίας ; δεν γνωρίζω και θα ήθελα να μάθω. 1
CheOnWeb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, alexakos89 said: Εκτός από το τιμολόγιο που είναι 1 έτος. τι διαφορετικό έχει το 1 έτος limited με το 1 έτος ευρωπαϊκής νομοθεσίας ; δεν γνωρίζω και θα ήθελα να μάθω. https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/greece/index_el.htm#shortcut-0 Η βασικότερη διαφορά: Spoiler Ποιος οφείλει να αποδείξει την ύπαρξη ή όχι ελαττώματος και μέσα σε ποιο διάστημα; Ο πωλητής οφείλει να αποδείξει ότι το εμπόρευμα δεν ήταν ελαττωματικό εντός των πρώτων 6 μηνών από την παράδοσή του («αντιστροφή του βάρους της απόδειξης»). Μετά από το διάστημα αυτό, πρέπει ο καταναλωτής να αποδείξει ότι το εμπόρευμα ήταν ελαττωματικό. 4 minutes ago, alexakos89 said: Εκτός από το τιμολόγιο που είναι 1 έτος. Σωστό. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από CheOnWeb 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα