Telumetar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δεύτερη πιο ακριβή χώρα στην Ευρωπαϊκή Ενωση (Ε.Ε.) είναι η Ελλάδα στις ονομαστικές χρεώσεις ευρυζωνικών συνδέσεων σταθερής. Μελέτη της Κομισιόν που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες εμφανίζει κατά μέσον όρο την Ελλάδα ως τη χώρα με τις πιο υψηλές χρεώσεις, μετά εκείνες του Βελγίου. Η Ελλάδα, με βάση τη σχετική μελέτη και ανάλογα με το εξεταζόμενο πακέτο, συγκαταλέγεται είτε στην 4η κατηγορία χωρών της Ε.Ε. με τις πιο υψηλές χρεώσεις, είτε στην 3η κατηγορία με τις χώρες που εφαρμόζουν αρκετά υψηλές χρεώσεις. Τα κράτη-μέλη χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες, με την πρώτη να περιλαμβάνει τις «φθηνές» χώρες της Ε.Ε., τη δεύτερη «τις σχετικά φθηνές», την τρίτη τις «σχετικά ακριβές» και την τέταρτη τις «ακριβές» χώρες. Περισσότερα στο https://www.kathimerini.gr/1051465/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/argo-kai-panakrivo-to-sta8ero-internet-sthn-ellada
YesOrNo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 UK ειχα 50αρα και μου εστελναν ανα 1 χρονο ενα e-mail που ελεγε επειδη αναβαθμιζεται το δικτυο στη γειτονια σας ανεβαζουμε στα 100 δωρεαν. Πατηστε εδω. Και εγινε νομιζω σε 1 ωρα 100 μετα απο κανα 6 μηνο μου το πηγαν στα 200. Και ολα τα χρονια ηταν 32 λιρες. Με μια αυξηση 2% ανα χρονο για τον πληθωρισμο που γινεται σε ολες τις τιμες. Εντωμεταξυ εγω δεν το πιστευα λογω ελληνικης νοοτροπιας και ομως ηταν εντελως δωρεαν. Και τα συμβολαια 12 μηνες. Μαλλον θα την ξανακανω μονο και μονο για το Net. 😃 1
NikosKallithea Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Που θα παει θα την κατακτησουμε και την πρώτη θέση 2
l337 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Έρευνα του κ..λου αρχικά (βλ. αρθρο της εφημερίδας) και αφετέρου με στοιχεία 2 χρόνων πριν.. 1
Telumetar Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 8.1 / 0.7 εδώ. Δεν χρειάζομαι καμία έρευνα για να με ενημερώσει πόσο χάλια είναι το δίκτυο που έστησαν οι καρεκλατοι υπάλληλοι του δημοσίου εκείνου τομέα και μας ταλαιπωρεί τόσα έτη μετα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Το mobile Internet από την άλλη είναι το δεύτερο ακριβότερο παγκοσμίως, όχι μόνο στην Ευρώπη. Μπείτε στο site της επιτροπής ανταγωνισμού και στείλτε ένα σιχτίρι. Μπορεί και να συγκινηθούν.
asdfaster Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Oταν βλέπεις στην Γερμανία τα 100mbps 18 euro. Kαι στην Eλλάδα τα 30mbps κάπου στα 30 euro. Kαι Αμερική τα 400mbps 60 δολάρια. Κάτι δεν πάει καλά στην Ελλαδα. Είναι παρα πολύ ακριβά όχι μονο ακριβά. Βεβαια όλα τα προϊόντα στην Ελλάδα είναι ακριβά. Είτε είναι απο το supermarket είτε είναι πετρέλαιο είτε είναι ένα κουτί καραμελες. Μονο οι μισθοί δεν είναι υψηλή τα υπόλοιπα είναι παρα πολύ υψηλα σε τιμες. Tο internet και ότι έχει να κάνει με κινητή τηλεφωνία ήταν πάντα ακρηβο. Δεν θυμάμαι ποτε να ήταν κάτι φθηνό και κάτι οικονομικό. Μέχρι και τις κάρτες τα συμφώνησαν να τις κάνουν 12 euro για να κανεις αναγκαστικά συμβόλαιο. Oσο ακριβό πακέτο και να εχεις παίρνεις παντα έκπτωση 2 euro στο τέλος η καπιο junk κινητο. Και σε θέλουν και για 2 χρονια εκεί να σε σπαμαρουν με νέα προγράμματα. Και να κοιτάνε μην και μπορέσουν και σε ξεγελάσουν να πεις κάνα ναι. Nα τρέχεις μετά και να σου λένε έχω ηχογραφημένη κλίση σου χαχααχ Mε 60 δολάρια έχω 400mbps και τώρα θα δώσουν και δωρεάν Disney+ στην Verizon για 1 χρόνο. Oταν έρχομαι στην Eλλάδα έχω κόψη την dsl τις vodafone τα 10mbps... γιατί 20 euro που ζητάνε μου φαίνεται με δουλεύουν πολυ... Oχι και 20 euro για την σάπια 24mbps που πιάνεις κάτω από 8mbps ακόμα και αν μένεις αγκαλιά με τον οτε τραγικό. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από asdfaster
asdfaster Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, divo είπε Η ερευνα δεν ειναι μονο παλια αλλα και εκτος πραγματικοτητας ακομα και το 2018 και γιατι δεν κανεις αναβάθμιση, να μην εχεις 8,1? Σε ποια περιοχη εισαι? Μια χαρα εισαι εκει που εισαι Που ειπες οτι εισαι, δεν καταλαβα? Νέα Υόρκη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 42 minutes ago, divo said: Παντως 30αρι πλεον δεν υπαρχει H Vodafone πάντως έχει πακέτο στο site της.
pier88 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Τουλάχιστον το 20% της Ελλάδας έχει adsl -24 με ταχύτητες άθλιες,τώρα πως κάποιοι θεωρείτε δεδομένο το vdsl με παραξενεύει.
vasilllis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 μην κοιτατε που ειναι παλια ερευνα.Στην Ελλαδα θα εγιναν ακομα χειροτερα τα νουμερα.Ευρωπη τα περισσοτερα θα αναβαθμιστηκαν.
asdfaster Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, divo είπε Οποτε μια χαρα εισαι. κατσε εκει. Παντως 30αρι πλεον δεν υπαρχει απο 50 και πανω. Και το κλασσικο εως 24 Η vodafone είχε 30mbps 28 euro νομίζω είχε και 30 mbps χωρίς απεριόριστο σταθερό 20 euro. Για τις υπόλοιπες εταιρίες δεν ξέρω. Γιατί μονο την vodafone εμπιστεύομαι σε Ελλάδα. Την wind δεν την θέλω και την forthnet δεν ξέρω αν έχει support. O οτε δεν ξέρω τι κάνει με τα πάγια. Παλιά πάντως πιο πολύ πάγιο πλήρωνες παρα την dsl του. Σαν το ρεύμα πιο πολύ πληρώνεις τους φόρους για τον εκάστοτε δήμο παρα το ρεύμα... Δεν ξέρω αν τα αφαίρεσε πλέον τα 30mbps. Tα 50 και πάνω μια χαρά είναι το θέμα είναι να είναι και κάπως οικονομικά. Και 100+ πανω θα ηταν καλα. αλλα όχι με 50+ euro το θεωρώ ντροπή να το κάνουν αυτό στον κόσμο. Eπίσης θα ήταν καλο να δίνη και δωρεάν internet σε κόσμο που δεν μπορεί να έχει πρόσβαση γιατί δεν έχουν όλη ακόμα και τα 20 euro τον μηνα. Aυτές τις 24mbps και ας πιανεις 10 καλά θα ήταν. Toυλάχιστον ας κάνουν και κάτι καλο με την μικρή ταχύτητα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από asdfaster
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα