Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα άλλο με ξενίζει.

Αυτή η ελμπέτισον με παίρνει για φθηνό ρεύμα τουλάχιστον μία φορά τη μέρα πολλές φορές και δύο.Σε κινητό και σταθερό παίζει να με έχει πάρει και 500 φορές τον τελευταίο χρόνο.

Αφού με τους τηλεφωνητές έχουμε γνωριστεί και κάνουμε πλακίτσα.:lol:

Θα μου πεις γιατί δεν γράφεσαι στο άρθρο 11.Μα μου έγινε συνήθεια , δεν μιλάω πολύ στο τηλέφωνο και αν κόψω και αυτούς μπορεί να πέσω σε μελαγχολία. Ελάτε ρε παιδιά σιγά το πρόστιμα αυτά είναι για τα μάτια.Επίσης έχετε την εντύπωση πως θα πληρωθούν ποτέ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Η  άλλη χρωστάει 300 + εκατομύρια τα 10 χιλιαρικάκια θα φοβηθεί;;;;;

Μία εικονική μεταβίβαση σε κάποιο Μαριδάκη :P θα της διαγράψουν τα 280 εκατομύρια τα οποία θα μεταφερθούν σε μας για πληρωμή μέσω Τραπεζών και θα ξαναρχίσουν από τα 20 να τα ξαναπάνε 300 οπότε ξανά μανά πάλι από την αρχή.

Και εμείς οι αφελείς ασχολούμαστε με τα 15 χιλιάρικα πρόστιμα.Δηλαδή κοιτάμε το δεντράκι και δε βλέπουμε το δάσος.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Και εμείς οι αφελείς ασχολούμαστε με τα 15 χιλιάρικα πρόστιμα.Δηλαδή κοιτάμε το δεντράκι και δε βλέπουμε το δάσος.

Όντως. Η λαϊκή ικανοποίηση γι'αυτά τα πρόστιμα μου θυμίζει τις κατά καιρούς χαρούλες όταν οι κυβερνώντες πετάνε στα σκυλάκια το κόκκαλο της καταπολέμησης της ανομίας και της διαφθοράς:

"Τέλος το πάρτυ στον χώρο της υγείας"

"Μπαίνει τάξη στα ασφαλιστικά ταμεία"

"Οι τράπεζες δεν θα είναι πλέον ανεξέλεγκτες"

"Θα σπάσουμε τα καρτέλ στον χώρο του γάλακτος"

"Θα καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή"

Σε πολλούς τομείς ελάχιστα έχουμε προοδεύσει από τις αρχές της δεκαετίας του 80, για να μην πω ότι σε κάποιους τομείς είμαστε και χειρότερα. Και ένας τομέας όπου είμαστε σαφώς χειρότερα είναι ο έλεγχος των μεγάλων ιδιωτικών εταιριών.

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλα λαμόγια, είχα μπλέξει και εγώ παλιά ενώ ήμουνα στην Forthnet με είχαν απειλήσει ακόμα και για δικαστήριο για κάτι που με είχαν παραπλανήσει να συμφωνήσω. 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Arkin είπε

1 εκατομμυριο επρεπε να φανε προστιμο τα 15 χιλιαρικα ειναι τιποτα.

Καλά τα λες αλλά μετά θα πάει 10 ευρώ το gb σε προσφορά και η διάρκεια της κάρτας ανανέωσης στα καρτοκινητα 15 ημέρες και επειδή τελευταία υπάρχει μια σχετική "αλληλεγγύη" μεταξύ των εταιριών θα το ανακοινώσουν με μια λιτή ανακοίνωση και οι τρεις εντός δύο η τριών μηνών. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...