Krasdimi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Θα διαθεσω 250 ευρώ. Ενδιαφέρομαι για xiaomi. Θέλω oled οθόνη , flagship επεξεργαστή και καλή αυτονομία... Κοιτάω για μετεχειρο μι9 αλλά μου τα χαλάει η 3300 mah.... Ακούω συμβουλές.
vargas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Krasdimi είπε Θα διαθεσω 250 ευρώ. Ενδιαφέρομαι για xiaomi. Θέλω oled οθόνη , flagship επεξεργαστή και καλή αυτονομία... Κοιτάω για μετεχειρο μι9 αλλά μου τα χαλάει η 3300 mah.... Ακούω συμβουλές. Πας στο mi 9 t απλά μόνο από Σκρουτζ
Krasdimi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Το mi9 δεν αξίζει δλδ.; Το mi9 t έχει mιdrange επεξεργαστή και την pop app που αργεί στο face unlock...
kostasSTi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Krasdimi είπε Το mi9 δεν αξίζει δλδ.; Το mi9 t έχει mιdrange επεξεργαστή και την pop app που αργεί στο face unlock... Φυσικά και αξίζει, αλλά σε χαλάει η μπαταρία. Όσο για το face unlock, στης γυναίκας μου το Mi 9t Pro, μια χαρά πάει (σε αυτό το κομμάτι δεν εχει διαφορά από το απλό).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα