thanasisDa Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε : 5000-5500 Χρήση υπολογιστή : L2 modding UE2 / Game development σε UE4 & UNITY, 4Κ + FHD cinematics στο Max με vray (πολλα test renders), sculpting, procedural graphics, Programming, ενίοτε Post-production στο ΑΕ (αλλά αυτό το κάνει κυρίως συνεργάτιδα) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: UE2, UE4, Unity latest build, 3dsmax, v-ray, z brush, Houdini, Blender, Photoshop, paint.NET, VS2017, VS2019, notepad++, Eclipse. Καποια Utilities ειδικά για L2. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Έχω, 65" 4Κ, 55" 4Κ, wacom cintiq Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? - Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). - Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν ξέρω να στήνω Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο Win10 Pro Το σύστημα (αν θα ειναι 1 ws ή 1 stp ws με 1 render slave) χρειαζεται άμεσα γιατι λόγω οικονομικών συγκηριών θα βγάλω περισσοτερα αντί να περιμένω την επόμενη γενιά Hardware (π.χ. amd 3990wx) Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από thanasisDa misclick
pnick Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Στις 14/11/2019 στις 2:11 ΠΜ, thanasisDa είπε αν θα ειναι 1 ws ή 1 stp ws με 1 render slave Θα κάνεις πολλά test renders λες στην διάρκεια της δουλειάς, οπότε δεν θα βολεύει πιστεύω στην φάση αυτή ένας slave. Αυτό θα μπορούσε να γίνει για τα τελικά renders. Το Vray είναι αμετακίνητη επιλογή; Θέλω να πώ, ότι αν δεν δεσμεύεσαι, θα μπορούσες να φτιάξεις αξιόλογο σύστημα με 2-3 κάρτες γραφικών για render με κάποιον gpu renderer (Octane, Redshift). Αυτό θα σου έλυνε τα χέρια και για τα preview που θα κάνεις συνέχεια. Το Vray gpu σε βολεύει καθόλου; Δεν ξέρω αν έχει όλες τις δυνατότητες με τον Vray, έχω χρόνια να παρακολουθήσω τις εξελίξεις στο chaosgroup. 1
thanasisDa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, pnick είπε Θα κάνεις πολλά test renders λες στην διάρκεια της δουλειάς, οπότε δεν θα βολεύει πιστεύω στην φάση αυτή ένας slave. Αυτό θα μπορούσε να γίνει για τα τελικά renders. Το Vray είναι αμετακίνητη επιλογή; Θέλω να πώ, ότι αν δεν δεσμεύεσαι, θα μπορούσες να φτιάξεις αξιόλογο σύστημα με 2-3 κάρτες γραφικών για render με κάποιον gpu renderer (Octane, Redshift). Αυτό θα σου έλυνε τα χέρια και για τα preview που θα κάνεις συνέχεια. Το Vray gpu σε βολεύει καθόλου; Δεν ξέρω αν έχει όλες τις δυνατότητες με τον Vray, έχω χρόνια να παρακολουθήσω τις εξελίξεις στο chaosgroup. Ναι το vray Next CPU είναι αμετακίνητη επιλογή. Ο λόγος είναι οτι εχω φτάσει σε μια ηλικία και με συγκεκριμένους πελάτες, που πια δεν φτάνουν οι ώρες της ημέρας για μάθω και να εξασκηθώ πάνω σε έναν αλλον renderer. Με το vray Next cpu ξέρω ότι μπορώ 1) να εγγυηθώ το αισθητικό αποτέλεσμα 2) να ακολουθήσω την εξέλιξη της τεχνολογίας με μινιμουμ διάβασμα (γιατί όπως είπα δεν φτάνουν οι 'ωρες της ημέρας για επιμόρφωση και εξάσκηση) πάνω σε ένα single μονοπάτι, όπως π.χ. η μετάβαση απο vray Adv. σε vray Next. To δε RT GPU το αποκλείουμε δια παντός (πέραν του Activeshade περιορισμένου preview και μέχρι εκεί) λόγω των δεκάδων περιορισμών που έχει.
adtakhs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει ο 3970X . Περίμενε λιγάκι και βλέπουμε. Τώρα για 3990WX νομίζω πως θα έρθει αρχές του 2020. Από την στιγμή όμως που βγάζεις χρήματα από αυτό, αν ο 3990 κουμπώνει στην ίδια πλατφόρμα με τον 3970 , θέλει ψάξιμο, δεν σε δεσμεύει κανείς στο να πουλήσεις και να αναβαθμίσεις αν χρειαστεί . Αλλά περίμενε λιγο. Είμαστε πάνω στην αλλαγή γενιάς στα HEDT. Η ημερομηνία κυκλοφορία του 3970Χ: Αναφορά σε κείμενο Foundation Product Family AMD Ryzen™ Processors Product Line AMD Ryzen™ Threadripper™ Processors Platform Desktop Launch Date 11/25/2019 Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από adtakhs 2
pnick Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, thanasisDa είπε Ναι το vray Next CPU είναι αμετακίνητη επιλογή. Ο λόγος είναι οτι εχω φτάσει σε μια ηλικία και με συγκεκριμένους πελάτες, που πια δεν φτάνουν οι ώρες της ημέρας για μάθω και να εξασκηθώ πάνω σε έναν αλλον renderer. Με το vray Next cpu ξέρω ότι μπορώ 1) να εγγυηθώ το αισθητικό αποτέλεσμα 2) να ακολουθήσω την εξέλιξη της τεχνολογίας με μινιμουμ διάβασμα (γιατί όπως είπα δεν φτάνουν οι 'ωρες της ημέρας για επιμόρφωση και εξάσκηση) πάνω σε ένα single μονοπάτι, όπως π.χ. η μετάβαση απο vray Adv. σε vray Next. To δε RT GPU το αποκλείουμε δια παντός (πέραν του Activeshade περιορισμένου preview και μέχρι εκεί) λόγω των δεκάδων περιορισμών που έχει. Ωραία. Ήσουν σαφέστατος. Τελεία. Η απόφαση για μια περίπτωση σαν την δική σου δεν είναι εύκολη. Θέλεις πυρήνες, αρκετούς σε αριθμό για γρήγορα preview και τελικά renders, αλλά και ταυτόχρονα καλή stp για ό,τι είναι single threaded ή με μικρό scaling, που θα είναι και το μεγαλύτερο ποσοστό της δουλειάς σου. Επίσης, δεν θα σε καθοδηγούσα να περιμένεις καινούργια πλατφόρμα, γιατί δεν είσαι τώρα για δοκιμές και αναμονές για fixes, καινούργια BIOS κ.λπ. Καλώς ή κακώς, τώρα είναι η περίοδος των μεγάλων αλλαγών και για τις δύο εταιρείες επεξεργαστών, ειδικά στην HEDT πλατφόρμα. Αλλά βιάζεσαι, οπότε, δεν γίνεται, και οι προηγούμενες γενιές δεν θα άξιζαν σαν αγορά. Τέλος, θα δουλέψεις άμεσα με το σύστημα αυτό, σε projects που δεν χωράνε (υποθέτω από το 1ο μήνυμα) αναβολές ή καθυστερήσεις με troubleshooting. Από αυτή την άποψη θα ήσυχαζες με κάποιο έτοιμο μηχάνημα Dell ή HP. Δηλώνεις επίσης ότι δεν ξέρεις να στήνεις υπολογιστές. Με όλα αυτά κατά νου, δεν θα σου προτείνω μηχάνημα κομμάτι-κομμάτι. Σου προτείνω να δείς αυτό το dell Alienware Aurora Gaming με τον καινούργιο 3950Χ https://www.dell.com/en-us/shop/gaming-and-games/new-alienware-aurora-ryzen-gaming-desktop/spd/alienware-aurora-r10-desktop/wdryzr10mx . Είναι εντός budget και με 300-400€ παραπάνω μπορείς να φτιάξεις ένα καλό πακετάκι υποστήριξης για 2-3 χρόνια (η Dell είναι κορυφαία σε αυτόν τον τομέα). Βασικά στοιχεία είναι, εκτός του 3950Χ, κάρτα γραφικών 2080ti, 64gb μνήμης 3200MHz και 2ΤΒ nvme ssd. Ο 3950Χ είναι ιδανική περίπτωση για σένα. Είναι καλύτερος στο rendering με Vray Next 4.10 από τους περισσότερους Threadripper σειράς 2000 (μόνο ο 2990WX τον ξεπερνάει καθαρά, και είναι λογικό με διπλάσιους πυρήνες), και έχει και πολύ ικανοποιητική stp για όλα τα υπόλοιπα. Από Intel, θα ήταν ιδανική περίπτωση o 10980xe που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, αλλά από τα leaks δεν φαίνεται να ξεπερνάει τον 3950Χ σε rendering performance τουλάχιστον καθαρά, για να δικαιολογεί τα 250-300€ παραπάνω που θα κοστίζει. Τους νέους Threadripper, εφόσον δεν έχεις πολύ χρόνο, μη τους περιμένεις. Θα βγούν και νέες μητρικές και θα περάσουν κάποιοι μήνες πιστεύω μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση με αυτούς. Εσύ θέλεις να δουλέψεις εν τω μεταξύ. Με όλα αυτά στο μυαλό, σου πρότεινα έτοιμο σύστημα με 3950Χ. Κορυφαία απόδοση για τα χρήματά του, δοκιμασμένη πλατφόρμα (έχουν λυθεί πολλά προβλήματα που υπήρχαν τον πρώτο καιρό), και μια εταιρεία επιπέδουν Dell να σε υποστηρίζει τα πρώτα χρόνια με την κορυφαία αξιοπιστία της. Αυτά από μένα. Καλή συνέχεια. Edit: Βρίσκω το καινούργιο Aurora gaming στο ελληνικό site, αλλά όχι την έκδοση με τον 3950Χ. Επικοινώνησε αν θέλεις με την εταιρεία, να δεις αν θα το φέρουν τελικά. Μπορεί να ήταν άκυρη η πρόταση που έκανα πιό πάνω. Συγγνώμη, έπρεπε να διπλοτσεκάρω πριν μιλήσω. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από pnick 3 1
malakudi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Case: CoolerMaster MasterCase MC500P => 125 euro PSU: Corsair HX Series HX1000 => 190 euro Motherboard: ASUS Prime X570 Pro => 260 euro CPU: Ryzen 3950X => 950 euro CPU Cooling: H115i Platinum => 150 euro RAM: Crucial Ballistix Sport LT Gray 32GB DDR4-3200MHz * 2 => 320 euro GPU: MSI RTX 2080 Ti Gaming X Trio => 1350 euro NVME: 2TB Samsung 970 Evo Plus => 450 euro HDD: 10TB Hitachi Ultrastar He10 => 300 euro OS: Windows 10 Home => 110 euro Total: 4210 euro Φυσικά ο 3950Χ δεν είναι τώρα διαθέσιμος, θα είναι κάποια στιγμή μετά τις 25/11 - ενδεχομένως και η τιμή του στην αρχή να είναι και 100-200 ευρώ παραπάνω. Οι τιμές δεν είναι οι φθηνότερες που υπάρχουν, είναι τιμές που θα βρεις σε κάποιο καλό κατάστημα που θα σου προσφέρει και υποστήριξη. Η λύση DELL σίγουρα θα ήταν καλή περίπτωση αλλά ειδικά το συγκεκριμένο Aurora R10 έρχεται με 120mm AIO και θα έχει θέμα με την ψύξη του 3950Χ - η AMD προτείνει 280ρη. Κάτι που αναφέρεται και στο review του Aurora R10 από το tomshardware.com https://www.tomshardware.com/reviews/alienware-aurora-r10-ryzen-edition Για 3960Χ λογικά θα πρέπει να πας άλλα 1000 ευρώ πάνω σε σχέση με 3950X, ενώ για 3970Χ ίσως και 2000 ευρώ πάνω Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από malakudi
pnick Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, malakudi είπε Η λύση DELL σίγουρα θα ήταν καλή περίπτωση αλλά ειδικά το συγκεκριμένο Aurora R10 έρχεται με 120mm AIO και θα έχει θέμα με την ψύξη του 3950Χ - η AMD προτείνει 280ρη. Κάτι που αναφέρεται και στο review του Aurora R10 από το tomshardware.com https://www.tomshardware.com/reviews/alienware-aurora-r10-ryzen-edition Έχει βάση αυτό που λες. Να το δούμε όμως στην πράξη. Μήπως έχουν κάνει κάποιες βελτιώσεις/ρυθμίσεις σε επίπεδο BIOS και έχουν μετριάσει τα ρεύματα. Δεν βρίσκω δυστυχώς άλλη επιλογή. Είναι και νωρίς ακόμα για τον 3950Χ. Απλά, κάθε άλλη επιλογή για την χρήση είτε θα ήταν αυτομάτως παρωχημένη, είτε κακό vfm αυτή την στιγμή. Αν υπήρχε η δυνατότητα στησίματος και υποστήριξης του συστήματος από τον TS, τότε να βλέπαμε την λύση κομμάτι-κομμάτι. Απλά, όπως έχω δει σε πολλές περιπτώσεις, θέλει tweaking η AM4 για να βγάλει το καλύτερο δυνατό. Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος θέλει ή μπορεί να μπλέξει με τέτοια. Είναι σταυροδρόμι τώρα απο πλευράς hardware. Όλοι είναι σε φάση αναμονής.
malakudi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Με τις μητρικές για Threadripper 3960X να ξεκινάνε στα 800$ και τη CPU στα 1400$, η διαφορά από σύστημα AM4 με 3950X θα φτάνει τα 1350 με 1400 ευρώ!
adtakhs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, malakudi είπε Με τις μητρικές για Threadripper 3960X να ξεκινάνε στα 800$ και τη CPU στα 1400$, η διαφορά από σύστημα AM4 με 3950X θα φτάνει τα 1350 με 1400 ευρώ! Αυτή εδώ παίζει να έχει κοντά στο 350€ https://www.gigabyte.com/Motherboard/TRX40-AORUS-PRO-WIFI-rev-10#kf
malakudi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, adtakhs είπε Αυτή εδώ παίζει να έχει κοντά στο 350€ https://www.gigabyte.com/Motherboard/TRX40-AORUS-PRO-WIFI-rev-10#kf 410$ τη βρίσκω εγώ, δηλαδή 460 ευρώ με το ΦΠΑ, όντως είναι φθηνότερη. Βέβαια η Aorus Extreme είναι στα 830$ ή 930 ευρώ ενώ η αντίστοιχη X399 έχει σήμερα 500 ετοιμοπαράδοτη.
pnick Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Βλέποντας την απόδοση των καινούργιων Threadripper σε productivity και 3d apps, απλά μου πέσανε τα σαγόνια. Και δεν υπερβάλω. Είναι εκπληκτική και η STP τους. Δεν υπήρχε περίπτωση να έφτιαχνα σύστημα για Vray (ή οποιαδήποτε άλλη μηχανή cpu rendering) με 5Κ budget χωρίς τον 3960Χ τουλάχιστον (γύρω στα 1500€ βλέπω να ανακοινώθηκαν). 1
adtakhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pnick είπε Βλέποντας την απόδοση των καινούργιων Threadripper σε productivity και 3d apps, απλά μου πέσανε τα σαγόνια. Και δεν υπερβάλω. Είναι εκπληκτική και η STP τους. Δεν υπήρχε περίπτωση να έφτιαχνα σύστημα για Vray (ή οποιαδήποτε άλλη μηχανή cpu rendering) με 5Κ budget χωρίς τον 3960Χ τουλάχιστον (γύρω στα 1500€ βλέπω να ανακοινώθηκαν). Όντως, ο 3960Χ προσφέρει πολύ καλό performance/$$ για την κατηγορία που απευθύνεται. Να δούμε αν θα επαληθευτεί η τιμή της GIGABYTE στα 400-450€ που σημαίνει γύρω στα 1800-1900€ για CPU/MOBO . Βάλε άλλα 350€ για 64GB RAM DDR4 3600Mhz . https://www.skroutz.gr/s/19883130/G-Skill-TridentZ-Neo-64GB-DDR4-3600MHz-F4-3600C18Q-64GTZN.html Μια υδρόψυξη 120-150€ (ENERMAX LIQUITEC 280/360). https://www.skroutz.gr/s/17016679/Enermax-LIQTECH-TR4-II-360.html NVME 2 X GIGABYTE NVME PCI-E V4.0 1TB 260€ https://www.skroutz.gr/s/20729248/Gigabyte-NVMe-SSD-1TB.html Τροφοδοτικό 1000αρι γύρω στα 200€ https://www.skroutz.gr/s/13057637/Enermax-Platimax-D-F-1200W.html https://www.skroutz.gr/s/7420479/Corsair-RMi-Series-RM1000i.html Κουτί ένα Ε-ΑΤΧ κοντά στα 150€ (πχ. Cougar Panzer MAX ή EVO /Lian Li PC-O11 Dynamic White ) https://www.skroutz.gr/s/16033144/Lian-Li-PC-O11-Dynamic-White.html https://www.skroutz.gr/s/9655746/Cougar-Panzer-Max.html Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από adtakhs
thanasisDa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έφτασε η ώρα, προσανατολίζομαι σε 3970Χ, δώστε μου κατευθυντήριες γραμμές από πού τον προμηθεύομαι + την mobo του και πως τον πλαισιώνω με τα υπόλοιπα κομμάτια (δεσιμο, σωστο κούμπωμα, μαγαζιά και εγγύηση), για τα οποία κομμάτια έχω πια μια σαφή εικόνα από τα ποστς σας και σας ευχαριστώ γι αυτό. Τιμολόγιο θέλω οπωσδήποτε και να μην μου κάνει κάποιος ζημιά, και ας πληρώσω κάτι παραπάνω. Θα τα αβγατίσω τα έξτρα. ΕΔΙΤ: Λίγο εώς πολύ με νοιαζει περισσσοτερο ο λόγος time_of_WS_in_my_place/money από το λόγο consumer_ethics/money Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από thanasisDa
pnick Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ελλάδα ακόμα δεν έρχονται. Δεν χρειάζεσαι ακριβή μητρική (όλες ακριβές είναι βέβαια, αλλά λέμε). Μια ενδεικτική σύνθεση https://geizhals.de/?cat=WL-1372896 Τώρα, ποιός θα στο φτιάξει όταν έρθει η ώρα, είναι το ερώτημα. Ίσως από ένα κατάστημα να τα πάρεις όλα και να αναλάβουν το στήσιμο. Προφανώς, η τελική τιμή εδώ θα είναι αρκετά παραπάνω συνολικά, υπολόγισε ένα καπέλο 300-400€ χοντρικά. Είσαι εντός budget πάντως. Edit: Τον βλέπω Πλαίσιο. Για φαντάσου... Μόνο 2199€, 4€ παραπάνω απο Γερμανία! Ευκαιρία 😋 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από pnick 1 1
thanasisDa Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Τι γνώμη εχετε για ORIGIN και για το παρακάτω configuration? Βγαίνει γύρω στα 13.500$. Τα λεφτά τα έχω και μπορώ να πουλήσω και το παλιό μου συστημα για UPS, εργονομία στο γραφείο μου και περιφερεακά. Πιάνει, δεν πιανει 2k. Πληρώνω τελωνείο από ORIGIN? ========================================================================== Case : GENESIS Chassis Side Panels : Tempered Glass-Aluminum Exterior Color : ORIGIN PC Black Interior Color : ORIGIN PC Black Interior Lighting : ORIGIN PC RGB Lighting w/ RF Remote and Motherboard Control Current Special Offer : CORSAIR Void PRO RGB Wired Headset Variable Mounting : Standard Orientation Lower Unit : Lower Unit Option Processors : AMD Ryzen Threadripper 3990X 64-Core Thermal Compound Motherboard : ASUS ROG Zenith II Extreme Alpha Memory : 128GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHz (8x16GB) System Cooling : Hydro X Stage III Hard Line Liquid Color : CORSAIR XL5 - Blue Case Fans : CORSAIR LL iCUE RGB controlled by iCUE software Graphics Cards : Hydro X Cooled NVIDIA 24GB GeForce RTX Titan GPU : 1 Operating System : MS Windows 10 Professional Hard Drive Cage : No Cage Available Operating System Drive : 1TB Samsung 970 Pro PCIe NVMe M.2 RAID : No RAID Hard Drive : 2TB Samsung 860 PRO Series Hard Drive : 1 Power Supply : CORSAIR AX1600i ATX PLATINUM Power Supply Sleeved Cable : No Sleeved Cable Audio : Integrated High-Definition Audio Networking : Onboard Network Port The ORIGIN Difference : The Best Gaming Experience Guaranteed ORIGIN Maximum Protection Shipping Process : ORIGIN Wooden Crate Armor 24/7 U.S Based Warranty : 1 Year Part Replacement with 45 Day Free Shipping Free ORIGIN PC Peripheral : ORIGIN PC Mousepad Free ORIGIN PC T-shirt : ORIGIN PC T-Shirt Size : Medium Web Browser : Mozilla Firefox =============================================================================== Future/Thermal proof?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα