Προς το περιεχόμενο

Πακετο φοιτητικο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδες. Είμαι στην vodafone πρώην cyta και θα ψάξω για κάποιο φοιτητικό πακέτο. Εχετε καποιο να μου προτείνετε μεχρι 20-25 ευρω; Αυτή τη στιγμή πληρώνω (έχοντας λήξει το συμβόλαιο) 19 ευρώ με ταχύτητα μεχρι 24mbps το οποίο πανω απο 15 δεν το έχω δει. Τι ρούτερ αλλάξαμε τι ρυθμίσεις, πάντα το ίντερνετ ειναι κακο. Μενω στο Κέντρο της Αθήνας. 

Επειδή ποτε δεν είχα ασχοληθεί με πακέτα ειμαι τελειως άσχετος οποτε αν υπάρχει κάποιο φοιτητικό που να τρέχει τωρα και να αξίζει δωστε μου καμια ιδέα. 

Υ.Γ. εκτός wind 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

33 λεπτά πριν, txcellas είπε

Καλησπέρα παιδες. Είμαι στην vodafone πρώην cyta και θα ψάξω για κάποιο φοιτητικό πακέτο. Εχετε καποιο να μου προτείνετε μεχρι 20-25 ευρω; Αυτή τη στιγμή πληρώνω (έχοντας λήξει το συμβόλαιο) 19 ευρώ με ταχύτητα μεχρι 24mbps το οποίο πανω απο 15 δεν το έχω δει. Τι ρούτερ αλλάξαμε τι ρυθμίσεις, πάντα το ίντερνετ ειναι κακο. Μενω στο Κέντρο της Αθήνας. 

Επειδή ποτε δεν είχα ασχοληθεί με πακέτα ειμαι τελειως άσχετος οποτε αν υπάρχει κάποιο φοιτητικό που να τρέχει τωρα και να αξίζει δωστε μου καμια ιδέα. 

Υ.Γ. εκτός wind 

ησουν Vodafone!δεν καταλαβαινω γτ εκτος Wind!εχει πολυ οικονομικα πακετα και παταει ΟΤΕ

Μόλις τώρα, OnePlusLeader είπε

ησουν Vodafone!δεν καταλαβαινω γτ εκτος Wind!εχει πολυ οικονομικα πακετα και παταει ΟΤΕ

Απλά δεν έχω ακούσει καλά λόγια για wind από φίλους και γνωστούς. Είμαι πρώην cyta νυν Vodafone και επειδή προέκυψε φοιτητικό πάσο ψάχνω για καλύτερη επιλογή.

• Like 1

9 ώρες πριν, OnePlusLeader είπε

Παρολο που συμφωνω με το username σου, οταν εχεις χρονο κανε μια ερευνα σε παραπονα στο FB  σε Voda, WIND και Cosmote και τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.

Τα φοιτητικά πακετα της κοσμοτε είναι εδω:

https://www.whatsup.gr/student/foitites/double-play

και της voda εδώ:

https://www.vodafonecu.gr/foitites/foititiko-spiti/

Τώρα σε adsl δεν θα δεις διαφορες σε κανεναν παροχο αφου ο χαλκός ειναι ίδιος. Ο μονος τροπος να αυξησεις την ταχυτητα σου ειναι να πας σε vdsl αν φτσικα το υποστηριζει και η περιοχη σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...