Eversor Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Από 250 έως 400 ευρώ. Θα μπει εκτός απροοπτού με δόσεις οπότε υπάρχει ένα μικρό περιθώριο στην τιμή. 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Από Ελλάδα, πιθανότατα κάποιο από τα κλασσικά καταστήματα για να υπάρχει η δυνατότητα των δόσεων όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω. 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Ανάλογα την τιμή που στα περισσότερα (Plaisio, Κωτσόβολος κτλ.) οι τιμές είναι στα ίδια πάνω κάτω. 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργια συσκευή. 5) Μέγεθος οθόνης; Το κλασσικό που παίζει πλέον στις 6,5+ ίντσες. 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Κυρίως κλασσικά android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Κλασσική χρήση καθημερινότητας. Φωτογραφίες, messenger, viber, instagram, emails, games. Είμαι κάτοχος ενός Galaxy s7 για προσωπική χρήση, και ενός Huawei p10 lite για χρήση εργασίας. Θα ήθελα κάτι το οποίο σε γενικές γραμμές να ειναι ανώτερο από το s7 μιας και αυτό θα αντικαταστήσει στην καθημερινότητα μου και θα είναι η κύρια συσκευή. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας. Έχω κοιτάξει όσο πιο εξονυχιστικά μπορώ σε μέσες άκρες για συσκευές σε τέτοιο βαθμό που έχω χαωθεί στο αν θα κανω σωστή επιλογή σε κάτι που να θεωρηθεί ανώτερο και να μπορώ να το κρατήσω για πάνω απο 2ετία
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Επειδή από ότι καταλαβαίνω κρατάς χρόνια τις συσκευές σου ΑΝ μπορείς να ξεπεράσεις το όριο που έχεις βάλει και πας στα 499 τότε τσίμπα το xiaomi mi 9t pro. Αν όχι τότε μιας και η χρήση που κάνεις απαιτεί σχετικά καλό επεξεργαστή (είτε σου φαίνεται περίεργο είτε όχι εφαρμογές σαν το fb, messemger, insta και λοιπά είναι "βαριές") για μένα πας είτε σε pocophone είτε σε Huawei p20 pro. Το poco με gcam πετάει και το p20 από μόνο του είναι μια χαρά όσο αφορά τις κάμερες. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και τα midrange της xiaomi όπως mi a3, note 8 pro, note 7 και το νοκια 7.2 plus. Σε σαμσουνγκ midrange εγώ προσωπικά δε θα πήγαινα.
MakisCE Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 το Mi 9T Pro (128gb) το έχω προτιμήσει κι εγώ, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Απλά να πω οτι το πήρα στα 399 (απο 499) σε μια μέρα που είχε προσφορές ο Κωτσόβολας και ακολούθησαν και οι άλλοι, και λογικά θα ξαναπέσει στα 399 κοντά στο Black Friday. 1
kostasSTi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, MakisCE είπε το Mi 9T Pro (128gb) το έχω προτιμήσει κι εγώ, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Απλά να πω οτι το πήρα στα 399 (απο 499) σε μια μέρα που είχε προσφορές ο Κωτσόβολας και ακολούθησαν και οι άλλοι, και λογικά θα ξαναπέσει στα 399 κοντά στο Black Friday. Το ίδιο κινητό πήρα κι εγώ για τη γυναίκα μου και μου έχει κάνει τόσο καλή εντύπωση, που άνετα θα έπαιρνα το ίδιο κι εγώ. Όμως καλό είναι να αποφύγεις τις γνωστές αλυσίδες, αφού σε σοβαρά skroutομάγαζα το κινητό έχει 300 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση επίσης.
MakisCE Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, kostasSTi είπε Όμως καλό είναι να αποφύγεις τις γνωστές αλυσίδες, αφού σε σοβαρά skroutομάγαζα το κινητό έχει 300 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση επίσης. γι αυτό επεσήμανα το 128gb (που είναι το μόνο που έρχεται ως επίσημη εισαγωγή Infoquest) το 128άρι λοιπόν στο skroutz έχει απο 345, και με πραγματική διαθεσιμότητα απο 380€ ! Οπότε αν μπορείς να το πάρεις 399 απο αλυσίδα με επίσημη εγγύηση, κλπ, δε νομίζω να τίθεται καν θέμα. Το κινητό btw δεν έχει SD card, οπότε το 128gb έχει σημασία.. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από MakisCE 1
kostasSTi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, MakisCE είπε γι αυτό επεσήμανα το 128gb (που είναι το μόνο που έρχεται ως επίσημη εισαγωγή Infoquest) το 128άρι λοιπόν στο skroutz έχει απο 345, και με πραγματική διαθεσιμότητα απο 380€ ! Οπότε αν μπορείς να το πάρεις 399 απο αλυσίδα με επίσημη εγγύηση, κλπ, δε νομίζω να τίθεται καν θέμα. Το κινητό btw δεν έχει SD card, οπότε το 128gb έχει σημασία.. To vivacom τα έχει διαθέσιμα. Μη βλέπεις τι γράφει στο skroutz. Από εκεί το πήρα και την επόμενη μέρα ήταν με courier στα χέρια μου. Αν λοιπόν βιάζεται και ΑΝ θέλει 128 (δεν είδα να αναφέρει κάτι τέτοιο), τότε υπάρχει λύση.
Eversor Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας και για τον χρόνο σας. Σήμερα πήγα και είδα από κοντά το mi 9t pro και μπορώ να πω πως δεν μου φάνηκε τόσο κακό στο κομμάτι της κάμερας συγκριτικά με κάποια αρνητικά σχόλια που είχα δει σε διάφορα hands on. Το ερώτημα μου είναι, αγοράζεις το mi 9t pro ή περιμένεις κανα μήνα για το mi note 10?
efkola Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, Eversor είπε Το ερώτημα μου είναι, αγοράζεις το mi 9t pro ή περιμένεις κανα μήνα για το mi note 10? To mi Note 10 πάντως ξεκίνησε σήμερα να πωλείται κανονικά ως άμεσα διαθέσιμο από δύο καταστήματα στα 620€...σε αυτή την τιμή δεν... Δε νομίζω ότι θα έχει πέσει τόσο πολύ σε ένα μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα