lion2486 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω κάποιον καναπέ κρεβάτι (διπλό) που θα είναι το μόνιμο κρεβάτι σε γκαρσονιέρα, αλλά όποτε χρειάζεται θα γίνεται καναπές για να καθόμαστε. Ιδανικά θέλουμε να αντέχει βάρος και το στρώμα να είναι κατάλληλο για καθημερινό ύπνο (και αν γίνεται να μην είναι τα μαξιλάρια του καναπέ). Επίσης η διαδικασία μετατροπής θα βόλευε αν δεν χρειάζεται να ξεστρώνουμε το σεντόνι ώστε να είναι πιο γρήγορη η μετατροπή. Από αναζήτηση έχω πετύχει αυτό και αυτό. Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή, περιοχή Αθήνα (ιδανικά να υπάρχει κάπου να τον δούμε πρώτα). Ευχαριστώ. Υ.Γ. Για διάσταση ιδανικά 160x200 αλλά και 150x190 λογικά μας κάνει (αρκεί να μην έχει εμπόδιο για τα πόδια).
turbat0s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Έχω την αίσθηση ότι αυτά τα έπιπλα είναι κυρίως καναπέδες τα οποία σε έκτακτη ανάγκη θα γίνονται και κρεβάτια. Όχι το ανάποδο, δεν είναι ξεκούραστα για καθημερινό ύπνο.
logo15 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, turbat0s είπε Έχω την αίσθηση ότι αυτά τα έπιπλα είναι κυρίως καναπέδες τα οποία σε έκτακτη ανάγκη θα γίνονται και κρεβάτια. Όχι το ανάποδο, δεν είναι ξεκούραστα για καθημερινό ύπνο. Κοιμάμαι σε σπαστό καναπέ τα τελευταία 4 χρόνια. Όλα καλά 😅 2
turbat0s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, logo15 είπε Κοιμάμαι σε σπαστό καναπέ τα τελευταία 4 χρόνια. Όλα καλά 😅 Εσύ κοιμάσαι εσύ ξέρεις!
logo15 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, turbat0s είπε Εσύ κοιμάσαι εσύ ξέρεις! Σε φάση πάω σε κρεβάτι με ανατομικό στρώμα και όλα τα κομφόρ και δεν μπορώ να κοιμηθώ!!! 😁
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 27 minutes ago, logo15 said: Κοιμάμαι σε σπαστό καναπέ τα τελευταία 4 χρόνια. Όλα καλά 😅 Όλα καλά εσύ, ο topic starter όμως?
logo15 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Όλα καλά εσύ, ο topic starter όμως? Καλή ερώτηση... 🤔Μάλλον το δοκίμασε και πιάστηκε και δεν μπορεί να σηκωθεί; 🤷♂️
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δύο θείοι μου κοιμόντουσαν σε καναπέ-κρεβάτι για πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα. Το ίδιο και ο πατέρας μου παλαιότερα για μικρό διάστημα. Αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες σε τέτοια έπιπλα, αν αγοράσεις έναν καλό γιατί να έχεις πρόβλημα; Εκτός αν είναι μούφα ή κακή κατασκευή.
kronos73 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, lion2486 είπε Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω κάποιον καναπέ κρεβάτι (διπλό) που θα είναι το μόνιμο κρεβάτι σε γκαρσονιέρα, αλλά όποτε χρειάζεται θα γίνεται καναπές για να καθόμαστε. Ιδανικά θέλουμε να αντέχει βάρος και το στρώμα να είναι κατάλληλο για καθημερινό ύπνο (και αν γίνεται να μην είναι τα μαξιλάρια του καναπέ). Επίσης η διαδικασία μετατροπής θα βόλευε αν δεν χρειάζεται να ξεστρώνουμε το σεντόνι ώστε να είναι πιο γρήγορη η μετατροπή. Από αναζήτηση έχω πετύχει αυτό και αυτό. Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή, περιοχή Αθήνα (ιδανικά να υπάρχει κάπου να τον δούμε πρώτα). Ευχαριστώ. Υ.Γ. Για διάσταση ιδανικά 160x200 αλλά και 150x190 λογικά μας κάνει (αρκεί να μην έχει εμπόδιο για τα πόδια). Κοιμόμουν 6 χρόνια σε καναπέ του Χρυσοβιτσιωτη με στρώμα latex. Δεν είναι κακή λύση. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από kronos73
APPLEGEEK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 6 μηνες κοιμοοθν σε στρωμα καναπε- δεν ηταν και ασχημο! αλλα οχι τοσο καλο οσο τωρα που κοιμαμαι αναπαυτικά σχετικα
lion2486 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 11 hours ago, logo15 said: Κοιμάμαι σε σπαστό καναπέ τα τελευταία 4 χρόνια. Όλα καλά 😅 Μπορείς να μου πεις ποιο ή ποια "κατηγορία" καναπέ κρεβατιού χρησιμοποιείς; Με ανεξάρτητο στρώμα; 11 hours ago, turbat0s said: Έχω την αίσθηση ότι αυτά τα έπιπλα είναι κυρίως καναπέδες τα οποία σε έκτακτη ανάγκη θα γίνονται και κρεβάτια. Όχι το ανάποδο, δεν είναι ξεκούραστα για καθημερινό ύπνο. Έτσι φαίνεται, για αυτό το ψάχνω παραπάνω γιατί δεν θέλω αυτή τη λογική, αλλά θα ήθελα έναν μηχανισμό που θα μετατρέπει ένα κανονικό κρεβάτι σε έναν καναπέ ανάγκης (και ας μην είναι ο καλύτερος και βολικότερος καναπές). Η άλλη λύση που κοιτάω είναι κρεβάτι τοίχου/ντουλάπα, έχω βρει κάποιες καλές λύσεις που συνδυάζουν καναπέ μπροστά αλλά το κόστος είναι αρκετό και θα προτιμούσα την λύση του καναπέ αυτή τη στιγμή αν βρω κάτι αξιόλογο. Ευχαριστώ.
Otter Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 θα με ενδιέφερε και μένα ένα τέτοιο κονσεπτ κρεβάτι τοίχου. Τι γνώμη έχετε για αυτά; Έχετε τίποτα προτάσεις;
mic2mic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα καλύτερα είναι αυτά που το ένα κρεβάτι σύρεται κάτω από το άλλο και παίρνουν κανονικά στρώματα τα οποία μπορείς να αλλάξεις αν και όποτε θες. Έχουν και το πλεονέκτημα ότι το κάτω κρεβάτι μπορεί να μεταφερθεί αλλού και να έχεις δύο μονά. Τέτοια βγάζουν διάφορες εταιρίες σε ό,τι μορφή θες: Ξύλινα, μεταλλικά, με υφασμάτινη επικάλυψη... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από mic2mic 1
overpower Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Otter είπε θα με ενδιέφερε και μένα ένα τέτοιο κονσεπτ κρεβάτι τοίχου. Τι γνώμη έχετε για αυτά; Έχετε τίποτα προτάσεις; Νομιζω με οποιαδηποτε ταυλα και στρωμα κανεις αυτο που θες. Σιγουρα θα υπαρχουν και ετοιμες λυσεις που ισως ειναι λιγο τσιμπημενες. Στα της ανεσης, οτι στρωμα παρεις, τοσο ανετο και θα ειναι.
papoys1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, lion2486 είπε Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω κάποιον καναπέ κρεβάτι (διπλό) που θα είναι το μόνιμο κρεβάτι σε γκαρσονιέρα, αλλά όποτε χρειάζεται θα γίνεται καναπές για να καθόμαστε. Ιδανικά θέλουμε να αντέχει βάρος και το στρώμα να είναι κατάλληλο για καθημερινό ύπνο (και αν γίνεται να μην είναι τα μαξιλάρια του καναπέ). Επίσης η διαδικασία μετατροπής θα βόλευε αν δεν χρειάζεται να ξεστρώνουμε το σεντόνι ώστε να είναι πιο γρήγορη η μετατροπή. Από αναζήτηση έχω πετύχει αυτό και αυτό. Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή, περιοχή Αθήνα (ιδανικά να υπάρχει κάπου να τον δούμε πρώτα). Ευχαριστώ. Υ.Γ. Για διάσταση ιδανικά 160x200 αλλά και 150x190 λογικά μας κάνει (αρκεί να μην έχει εμπόδιο για τα πόδια). Έχω ένα παρόμοιο με τον πρώτο που έχει δικό του στρώμα και μαζεύει με ειδική κατασκευή στο εσωτερικό με μία κίνηση. Πολύ βολικός και άνετος στο ύπνο.Έχω κοιμίσει σε αυτόν και δύο άτομα.Εάν πας σε καναπέ - κρεβάτι θα έλεγα πάρε αυτόν γιατί στο εξοχικό έχω τους κλασικούς με σουηδικό ξύλο που γίνονται και κρεβάτι αλλά πολύ σκληροί γιατί έχουν αφρολέξ πάνω σε νοβοπάν ενώ ο άλλος είναι μαλακός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα