agapxenos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ TOSHIBA SATELLITE A300-211 ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ;; ΕΧΩ ΣΠΑΣΜΕΝΑ WINDOWS 7 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ DRIVERS ΜΕΣΑ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μην χρησιμοποιείς κεφαλαία, είναι σαν να ουρλιάζεις, ευχαριστώ. 1
elpenor Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, agapxenos είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ TOSHIBA SATELLITE A300-211 ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ;; ΕΧΩ ΣΠΑΣΜΕΝΑ WINDOWS 7 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ DRIVERS ΜΕΣΑ http://emea.dynabook.com/support/consumerlaptops/ Family -> Satellite Series -> A300 Model -> A300-211 Click σε tab Download Drivers Operating System -> Windows 7 ( δεν ξέρω αν έχεις 32bit ή 64bit ) Click Search Εκεί στην τρίτη σελίδα θα βρεις σίγουρα drivers για να φτιάξει ο ήχος, ίσως κάτι από όλα που έχει να φτιάξει και την camera. Εναλλακτική, κάνεις recovery το factory OS αν δεν το έχεις σβύσει. Εναλλακτική δεύτερη, αγοράζεις ένα φτηνό κλειδί από Windows 10 και ελπίζεις (μικρή πιθανότητα) να έχουν όλους τους driver μέσα και να μην σέρνεται το laptop. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από elpenor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα