Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 30 minutes ago, randomcat said: Σόρρυ κιόλας αλλά εμένα μου φαίνεται γελοίο θέαμα αυτό που βλέπω. Την οθόνη την λες minimal και αξιοπρεπή, αλλά σε καμία περίπτωση "πραγματικά όμορφη". Και όσο για τον πύργο, πραγματικά προτιμώ τον alienware που πόσταρες πριν - μπορεί να είναι και εκείνος ένας κουβάς, αλλά τουλάχιστον είναι φουτουριστικός (στυλ Halo) και όχι τυροτρίφτης. Αν είχε και κανά magic keyboard και magic mouse (το χειρότερο ποντίκι που έχω πιάσει στη ζωή μου) η φωτογραφία τότε θα ολοκληρωνόταν η ασχήμια. Να το κοιτάξεις! 😛 Είναι καθαρά θέμα αισθητικής! 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Aστεια τα specs για οποιοδηποτε ειδος δουλειας. No CUDA, no party καταρχην.... Δεν ειναι καν haters gonna hate αυτη τη φορα, ειναι απλα εντελως λαθος το που παει η apple οταν απευθυνεται σε επαγγελματιες.
Tokyo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, billdanos είπε Να το κοιτάξεις! 😛 Είναι καθαρά θέμα αισθητικής! Λάθος. Είναι καθαρά θέμα κακογουστιάς. Να το κοιτάξεις.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 3 hours ago, Tokyo said: Λάθος. Είναι καθαρά θέμα κακογουστιάς. Να το κοιτάξεις. Λες αν είχε μπροστα λεντοταινια όπως ο ΚΙΤ να ήταν σούπερ wow για τα γούστα σου; 😛 2
Ryzenlake Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Στις 13/11/2019 στις 11:13 ΜΜ, billdanos είπε Σε ποιους απευθύνεται το συγκεκριμένο μηχάνημα? Είναι κάτι για το σπίτι και το μέσο χρήστη? Με 256 ssd και 580x Pro είναι λίγη η βασική έκδοση για τον μέσο χρήστη. Άκου εκεί 256!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 5 hours ago, Ryzenlake said: Με 256 ssd και 580x Pro είναι λίγη η βασική έκδοση για τον μέσο χρήστη. Άκου εκεί 256!! Σε αυτή την κατηγορία μηχανημάτων ο ενσωματωμένος δίσκος δεν χρησιμοποιείται για τίποτα άλλο πέρα από το ίδιο το λειτουργικό και τα εγκατεστημένα προγράμματα... 2
Jiakometi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, billdanos είπε Σε αυτή την κατηγορία μηχανημάτων ο ενσωματωμένος δίσκος δεν χρησιμοποιείται για τίποτα άλλο πέρα από το ίδιο το λειτουργικό και τα εγκατεστημένα προγράμματα... Σωστό. Σε αυτή την κατηγορία όλα τα projects (Photo/Video/sound) ζουν σε DAS με συνδεσιμότητα thunderbolt προφανώς, για ασφάλεια/εύκολη μετακίνηση. 1
DisRaptor Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο θέμα για τον σκληρό στην βασική έκδοση. Εγώ περίμενα να βάλουν κάναν HDD να χουρχουρίζει στις 5200 στοφές, αλλά μάλον μεράκλωσαν στο Κουπερτίνο. Τα μπέης μόντελζ τα παίρνεις για το πρεστίζ, να μπαίνουν πελάτες στο γραφείο και να ψαρώνουν. Όταν έρχονται πελάτες, βγάζω το ματζικ μάους στο γραφείο, όταν την κάνουν το ξανακρύβω βγάζω το κανονικό να δουλέψω ξανά σαν άνθρωπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα