macfan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Σε performance, features, design. Σε performance σε τι; Αν μπορείς γίνε πιο συγκεκριμένος.
Retromaniac Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, macfan είπε Σε performance σε τι; Αν μπορείς γίνε πιο συγκεκριμένος. Δεν περιγράφω άλλο... 1 1
macfan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δεν περιγράφω άλλο... Αυτό είναι το θέμα ότι δεν έχεις περιγράψει τίποτα...Λόγια και ουσία καμία.Πεταμε δυο λέξεις και τέλος. Και άντε βγάλε συμπέρασμα μετά... 1
Retromaniac Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, macfan είπε Αυτό είναι το θέμα ότι δεν έχεις περιγράψει τίποτα...Λόγια και ουσία καμία.Πεταμε δυο λέξεις και τέλος. Και άντε βγάλε συμπέρασμα μετά... Φίλε μου εγώ έγινα πολύ συγκεκριμένος. Οι αόριστοι είστε εσείς. Οτι κάτι έχει αυτό το μηχάνημα και είναι καλύτερο από όλα και αξίζει τα λεφτά του. Τι είναι αυτό μου λες; 2 2
cpc464 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μου αρέσει που μερικοί τσαντίζονται άμα βάλεις κάνα meme, όταν όμως τους ρωτάς γιατί να πάρεις apple οταν με τα ίδια λεφτά παίρνεις κάτι με πολύ καλύτερα spec, με 2080ti, 2tb ssd, κτλ κτλ δέν απαντάνε, επιπλέον στο custom μηχάνημα την αισθητική την φτιάχνεις μόνος σου, άσε που δεν μπαίνεις σε ένα κλειστό οικοσύστημα που απειλεί με ακύρωση εγγύησης ακόμα και γιατί κοίταξες στραβά το μηχάνημα. 4 2
Tokyo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, billdanos είπε Ξέρω ξέρω... αυτά είναι κοσμήματα για τους "ψαγμένους" χρήστες! Όχι. Απλά έβαλες ότι εικόνα σου κατέβηκε στο κεφάλι. Η σχεδιαστική γραμμή των surface βάζει γυαλια σε όλες τις κατηγορίες τεχνολογικών προϊόντων οποιασδήποτε άλλης εταιρείας. 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 2 hours ago, Tokyo said: Όχι. Απλά έβαλες ότι εικόνα σου κατέβηκε στο κεφάλι. Η σχεδιαστική γραμμή των surface βάζει γυαλια σε όλες τις κατηγορίες τεχνολογικών προϊόντων οποιασδήποτε άλλης εταιρείας. Το ότι έβαλες το Surface στη συγκεκριμένη συζήτηση δείχνει πως μάλλον εσύ ποστάρεις ο,τι σου κατέβηκε στο κεφάλι! Κάτσε τώρα να ποστάρω κι εγώ μια εικόνα από ένα rolex. Ή μήπως από μια Bugatti? Ή καλύτερα από κάνα έργο μοντέρνας τέχνης γενικότερα? Μπα, μετάνιωσα! Θα ποστάρω κάτι πραγματικά όμορφο: 1 2 1 2
Jiakometi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Retromaniac είπε Φίλε μου εγώ έγινα πολύ συγκεκριμένος. Οι αόριστοι είστε εσείς. Οτι κάτι έχει αυτό το μηχάνημα και είναι καλύτερο από όλα και αξίζει τα λεφτά του. Τι είναι αυτό μου λες; 5 ώρες πριν, cpc464 είπε Μου αρέσει που μερικοί τσαντίζονται άμα βάλεις κάνα meme, όταν όμως τους ρωτάς γιατί να πάρεις apple οταν με τα ίδια λεφτά παίρνεις κάτι με πολύ καλύτερα spec, με 2080ti, 2tb ssd, κτλ κτλ δέν απαντάνε, επιπλέον στο custom μηχάνημα την αισθητική την φτιάχνεις μόνος σου, άσε που δεν μπαίνεις σε ένα κλειστό οικοσύστημα που απειλεί με ακύρωση εγγύησης ακόμα και γιατί κοίταξες στραβά το μηχάνημα. Ελπίζω να επιτρέπετε, να ξοδέψουμε τα χρήματα μας εκεί που επιλέγουμε. Αν ναι, αφήστε μας στον πόνο μας 😏
Retromaniac Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Ελπίζω να επιτρέπετε, να ξοδέψουμε τα χρήματα μας εκεί που επιλέγουμε. Αν ναι, αφήστε μας στον πόνο μας 😏 Ελπίζω να μας επιτρέπεις να κριτικάρουμε την apple;
Jiakometi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Ελπίζω να μας επιτρέπεις να κριτικάρουμε την apple; Φυσικά ........ Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από Jiakometi 1
cpc464 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Ελπίζω να επιτρέπετε, να ξοδέψουμε τα χρήματα μας εκεί που επιλέγουμε. Αν ναι, αφήστε μας στον πόνο μας 😏 Μα αγαπητέ μπορείς να πάρεις ότι θες με τα χρήματα σου,εγώ απλά ρώτησα προς τι η λογοκρισία προς την δική μας άποψη, επιπλέον απλά ρωτάω αν έμπαινα σε ένα apple store και ρώταγα το παραπάνω σε ένα υπάλληλο ποιό θα ήταν το sale pitch του?, να ήταν η παλιά apple που έφτιαχνε δικούς της επεξεργαστές όπως ο g3 και ο g5 το καταλαβαίνω αλλά γιατί να πάρω κάτι με ιντελ επεξεργαστή και radeon καρτα αφού είναι διαθέσιμο και αλλού?. 1 1
Jiakometi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δεν υπάρχει καμμία λογοκρισία..... Ισα - ίσα, τα Apple threads ‘έχουν περισσότερα posts από χρήστες windows / Android απ ότι τα αντίστοιχα threads .. Δεν μπορώ να γνωρίζω από που/πότε γνωρίζεις την “παλιά” Apple, αλλά θα σου πω ότι ο g3 και ο g5 είχαν καταβολές Motorola και παράγονταν under license. Αυτό άρχισε να αποτελεί πρόβλημα με την «πτώση» της Motorola. Θυμίζω επίσης ότι εκείνη την εποχή η Apple δεν πήγαινε και τόσο καλά. Για να επιζήσει, έπρεπε να πάει σε σε πιό mainstream components. Αν με ρωτάς προσωπικά θα ήθελα να πάει προς AMD αντί για INTEL αλλά τι να γίνει. Πάντως και οι υπέρ και οι κατα apple να θυμόμαστε οτι ο τελικός στόχος μιας εταιρίας είναι η επιβίωση και η (εταιρική) υγεία. Και αυτόν τον στόχο η Apple φαίνεται να τον έχει επιτύχει. Τα υπόλοιπα είναι για να χάνουμε, εσύ κι εγώ τον χρόνο μας αγαπητέ.
Retromaniac Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Δεν υπάρχει καμμία λογοκρισία..... Ισα - ίσα, τα Apple threads ‘έχουν περισσότερα posts από χρήστες windows / Android απ ότι τα αντίστοιχα threads .. Δεν μπορώ να γνωρίζω από που/πότε γνωρίζεις την “παλιά” Apple, αλλά θα σου πω ότι ο g3 και ο g5 είχαν καταβολές Motorola και παράγονταν under license. Αυτό άρχισε να αποτελεί πρόβλημα με την «πτώση» της Motorola. Θυμίζω επίσης ότι εκείνη την εποχή η Apple δεν πήγαινε και τόσο καλά. Για να επιζήσει, έπρεπε να πάει σε σε πιό mainstream components. Αν με ρωτάς προσωπικά θα ήθελα να πάει προς AMD αντί για INTEL αλλά τι να γίνει. Πάντως και οι υπέρ και οι κατα apple να θυμόμαστε οτι ο τελικός στόχος μιας εταιρίας είναι η επιβίωση και η (εταιρική) υγεία. Και αυτόν τον στόχο η Apple φαίνεται να τον έχει επιτύχει. Τα υπόλοιπα είναι για να χάνουμε, εσύ κι εγώ τον χρόνο μας αγαπητέ. Ωραία όλα αυτά, αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί μας είπες αν σου επιτρέπουμε να πετάξεις τα λεφτά σου όπου θες... 1
randomcat Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, billdanos είπε Μπα, μετάνιωσα! Θα ποστάρω κάτι πραγματικά όμορφο: Σόρρυ κιόλας αλλά εμένα μου φαίνεται γελοίο θέαμα αυτό που βλέπω. Την οθόνη την λες minimal και αξιοπρεπή, αλλά σε καμία περίπτωση "πραγματικά όμορφη". Και όσο για τον πύργο, πραγματικά προτιμώ τον alienware που πόσταρες πριν - μπορεί να είναι και εκείνος ένας κουβάς, αλλά τουλάχιστον είναι φουτουριστικός (στυλ Halo) και όχι τυροτρίφτης. Αν είχε και κανά magic keyboard και magic mouse (το χειρότερο ποντίκι που έχω πιάσει στη ζωή μου) η φωτογραφία τότε θα ολοκληρωνόταν η ασχήμια. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα