spectaculator Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, giotis1982 είπε Άντε πάλι, εγώ είμαι γκαβος στο αριστερό (Αλήθεια) και ψωνίζω μόνο με τα spec και την τιμή . Τι ρετινα τι ρετσίνα μια η άλλη είναι. Και σε specs είναι καλύτερη! H Eizo, είναι 4Κ κι όχι 8Κ που είπες.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, spectaculator είπε Και σε specs είναι καλύτερη! H Eizo, είναι 4Κ κι όχι 8Κ που είπες. Για τη Dell είπα εγώ. Eizo ανέφερε άλλος. Anyway περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Το ποσό ακριβή είναι σχολίασα , λες και θα την αγοράσουμε. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
spectaculator Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, giotis1982 είπε Για τη Dell είπα εγώ. Eizo ανέφερε άλλος. Anyway περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Το ποσό ακριβή είναι σχολίασα , λες και θα την αγοράσουμε. Σωστά! Τα έκανα αχταρμά!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, spectaculator είπε Σωστά! Τα έκανα αχταρμά! Εντωμεταξύ αν ήθελες να την πάρεις μετρητά πχ σε αυτή χώρα, όποια και αν ήταν αυτή θα έπρεπε να πας 3 φορές τράπεζα, χαχαχαχα
spectaculator Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, giotis1982 είπε Εντωμεταξύ αν ήθελες να την πάρεις μετρητά πχ σε αυτή χώρα, όποια και αν ήταν αυτή θα έπρεπε να πας 3 φορές τράπεζα, χαχαχαχα Αν είχα τόσα στη τράπεζα, θα ξαναπαντρευόμουν!
macfan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε Εννοείτε στους μη γνώστες. Αυτοί που γνωρίζουν προφανώς το ξέρουν ήδη ότι υπάρχουν φθηνότεροι και καλύτεροι. Your point? Δώσε λοιπόν ένα παράδειγμα φθηνότερο και καλύτερο.
Retromaniac Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, macfan είπε Δώσε λοιπόν ένα παράδειγμα φθηνότερο και καλύτερο. Γιατί; Για να πείσω τον macfan;
macfan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Αν δεν στηρίζεις τα λεγόμενα σου τότε γιατί γράφεις ανακρίβειες?
Retromaniac Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, macfan είπε Αν δεν στηρίζεις τα λεγόμενα σου τότε γιατί γράφεις ανακρίβειες? Να σε ρωτήσω κάτι, εσύ πιστεύεις ότι δεν υπάρχει καλύτερος με λιγότερα λεφτά;
overpower Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, atheatos είπε Το οποίο pc θα έχει την δυνατότητα αναβάθμισης που έχει το MAC pro? Και εγώ φτιάχνω pc με τα base χαρακτηριστικά του Mac Pro με λιγότερα αλλά ως εκεί. Από εκεί πέρα δεν θα έχει εξακαναλη δυνατότητα ram, ούτε 8 pcie , ούτε 4 thunderbolt. Η Apple ξαναφτιαξε τον κουβά μόνο που είναι άδειος ...του λείπει η σφουγγαρίστρα , το νερό , το διχτάκι ,η μάπα κτλ. Το base model το ξεπερνάει και ο iMac Pro, λες να μην το ξέρουν? Αλλά ναι είπαν να το φτιάξουν για να μπορεί ο overpower και εγώ να το ξεπερνάμε με ένα pc τον 1000 ευρώ... Αν μου λες ότι η Apple εφηύρε το customization σε ένα tower pc, πάσο, δεν έχω κάτι παραπάνω να πω.
macfan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Να σε ρωτήσω κάτι, εσύ πιστεύεις ότι δεν υπάρχει καλύτερος με λιγότερα λεφτά; Καλύτερος σε τι γίνε πιο συγκεκριμένος.
ELMastas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν ενα σωρό μηχανήματα,τούμπανα που μπορείς να φτιάξεις σε τέτοια τιμή 6+1Κ (για το stand) δεν έχει νόημα να αναφέρει ο καθένας κάποια σύνθεση. Αυτοί που το θέλουν για δουλειά "σοβαρή" θα βάλουν μέσα έναν 3ης γενιάς Threadripper νέο η έστω υπάρχουσας γενιάς και θα έχουν καλύτερη απόδοση,εφόσον λέμε πως είναι επαγγελματίες στήν επεξεργασίας εικόνας,δημιουργοί κλπ Ναι δεν είναι για όλες τις κατηγορίες ολα τα μηχανήματα και αισθητικά μπορεί σε αρκετούς να αρέσουν περισσότερο,στο αισθητικό κομμάτι συμφωνώ και γω,όμως και γω ψάχνω να βρω για ποιά κατηγορία προ-ορίζονται όπως με ρώτησε πιο πρίν ο συμφορουμήτης και δυσκολεύομαι να βρώ απάντηση... όταν θέλεις να πάρεις για δουλειά σοβαρή ένα μηχάνημα και είσαι επαγγελματίας,νομίζω πως κοιτάς ιδίως τότε την απόδοση και τις δυνατότητες που μπορείς να πάρεις για τα χρήματα σου,οχι απλά ένα ακριβό όνομα η αισθητικά τι δείχνει πιο όμορφο. Το Να δείχνει ένα μηχάνημα "κάπως" και να φέρει λογότυπο μάρκας ακριβής ένα μηχάνημα είναι περισσότερο για να το έχεις μπροστά για "μούρη" στήν Γραμματεία,μαζί με μια όμορφη γραμματέα σε κάποια εταιρία 😎 Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από ELMastas 1
macfan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, ELMastas είπε Υπάρχουν ενα σωρό μηχανήματα τούμπανα που μπορείς να φτιάξεις με τέτοια τιμή 6+1Κ (για το stand) δεν έχει νόημα να αναφέρει ο καθένας κάποια σύνθεση. Αυτοί που το θέλουν για δουλειά "σοβαρή" θα βάλουν μέσα έναν 3ης γενιάς Threadripper νέο η έστω υπάρχουσας γενιάς και θα έχουν καλύτερη απόδοση,εφόσον λέμε πως είναι επαγγελματίες στήν επεξεργασίας εικόνας,δημιουργοί κλπ Ναι δεν είναι για όλες τις κατηγορίες ολα τα μηχανήματα και αισθητικά μπορεί σε αρκετούς να αρέσουν περισσότερο,στο αισθητικό κομμάτι συμφωνώ και γω,όμως και γω ψάχνω να βρω για ποιά κατηγορία προ-ορίζονται όπως με ρώτησε πιο πρίν ο συμφορουμήτης και δυσκολεύομαι να βρώ απάντηση... όταν θέλεις να πάρεις για δουλειά σοβαρή ένα μηχάνημα και είσαι επαγγελματίας,νομίζω πως κοιτάς ιδίως τότε την απόδοση και τις δυνατότητες που μπορείς να πάρεις για τα χρήματα σου,οχι απλά ένα ακριβό όνομα η αισθητικά τι δείχνει πιο όμορφο. Το Να δείχνει ένα μηχάνημα "κάπως" και να φέρει λογότυπο μάρκας ακριβής ένα μηχάνημα είναι περισσότερο για να το έχεις μπροστά για "μούρη" στήν Γραμματεία,μαζί με μια όμορφη γραμματέα σε κάποια εταιρία 😎 Καλύτερη απόδοση δεν θα έχεις.Το game changer της Apple είναι το Afterburner(το αναφέρει στη σελίδα του Mac Pro).Απλα ανταγωνισμός προς το παρόν δεν υπάρχει.(αργότερα ίσως ναι).Για FCP X για Logic και όχι μόνο προορίζεται το μηχάνημα.Ειναι killer machine πολύ απλά.
Retromaniac Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, macfan είπε Καλύτερος σε τι γίνε πιο συγκεκριμένος. Σε performance, features, design.
gthe Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, ELMastas είπε Ναι δεν είναι για όλες τις κατηγορίες ολα τα μηχανήματα και αισθητικά μπορεί σε αρκετούς να αρέσουν περισσότερο,στο αισθητικό κομμάτι συμφωνώ και γω,όμως και γω ψάχνω να βρω για ποιά κατηγορία προ-ορίζονται όπως με ρώτησε πιο πρίν ο συμφορουμήτης και δυσκολεύομαι να βρώ απάντηση... όταν θέλεις να πάρεις για δουλειά σοβαρή ένα μηχάνημα και είσαι επαγγελματίας,νομίζω πως κοιτάς ιδίως τότε την απόδοση και τις δυνατότητες που μπορείς να πάρεις για τα χρήματα σου,οχι απλά ένα ακριβό όνομα η αισθητικά τι δείχνει πιο όμορφο. Η μοναδική κατηγορία επαγγελματιών που περιμένει το benchmarking του νέου mac pro είναι οι κινηματογραφιστές που χρησιμοποιούν Prores RAW. Και αυτό για να δουν τι θα γίνει με τις επιδόσεις του rendering. Εχει ανακοινώσει στα χαρτιά τρελές επιδόσεις με τις 2 νέες Vega II που θα παίρνει μέσα στο κουτί και την afterburner κάρτα για hardware acceleration. Αν βγει αληθινη θα πουλήσει εκεί, αν είναι hype θα προσπεράσουν. Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες επαγγελματιών απλά γράφουμε άρθρα για ωραία κουτιά, airflows, τρίφτες τυριών, βάσεις κτλ (σιγά μην βάλει κανένας άλλος σοβαρός επαγγελματίας το χέρι στην τσέπη για κάτι τέτοιο ). Και σίγουρα θα βρεθούν πολύ πλούσια fanboys να πάρουν το minimum setup για εφέ ... 21 λεπτά πριν, macfan είπε Καλύτερη απόδοση δεν θα έχεις.Το game changer της Apple είναι το Afterburner(το αναφέρει στη σελίδα του Mac Pro).Απλα ανταγωνισμός προς το παρόν δεν υπάρχει.(αργότερα ίσως ναι).Για FCP X για Logic και όχι μόνο προορίζεται το μηχάνημα.Ειναι killer machine πολύ απλά. ProRes RAW acceleration και μόνο θα κάνει η afterburner. Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού, κανείς άλλος δεν θα ασχοληθεί. Είναι κλειστός codec της apple, κανένας δεν θα μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Όποιος χρησιμοποιεί τον codec και χρειάζεται ταχύτητες θα αγοράσει. Τώρα πόσοι είναι αυτοί είναι άλλο θέμα. Τέτοια κάρτα κάτω από 15Κ δεν βγαίνει. H Pixar θα πάρει λογικά Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από gthe 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα