Bruno44 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Στις 13/11/2019 στις 8:32 ΜΜ, Coler είπε Καλησπέρα χτες είχα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο και ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Ο τύπος παραβίασε στοπ μην σταματώντας ή κόβοντας καθόλου στον δρόμο και εγώ παρόλο που φρέναρα δεν πρόλαβα να σταματήσω εγκαίρως και έπεσα επάνω του στην δεξιά πισω πλευρά του αυτοκινήτου που οδηγούσε. Κατέβηκε κάτω και άρχισε να λέει ότι έτρεχα κτλπ και γενικά φάγαμε κάνα 3ωρο στο σημειο μέχρι να έρθουν από τις ασφαλιστικές και η τροχαία. Το θέμα είναι ότι δεν έκανε φιλική δήλωση και λέει ότι δεν παραβίασε στοπ και ότι φταίω μιας και τον χτύπησα στο σημειο της ροδας όποτε είχε περάσει μεγάλο μέρος του αυτοκινήτου. Εγώ φαινόταν στο οδόστρωμα ότι εχω φρενάρει κοντά στα 10 μέτρα και έχω στρίψει δεξιά από την αρχή έως στο τέλος για να τον αποφύγω μιας και πίστευα ότι θα κόψει αλλά δεν έκοψε καθολου. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Αδερφε καλησπερα , αν εχει Stop φταιει .End of Story .Το οχημα Α και το Β στην αναφορα της τροχαιας δεν παιζει πλεον τοσο ρολο .Το STOP ομως παιζει πολυ σημαντικο ρολο και αφου το παιζει και ιστορίας αντι να παραδεχτει το φταιξιμο αν εχεις δικηγορο τραβηξε το και για παραπανω ..
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Πρέπει να μπουν ράμπες σαν αυτές στα διόδια σε κάθε διασταύρωση μου φαίνεται. Μόνο έτσι θα γίνουμε άνθρωποι. Περνάς; Μπααααμ στο καπό
akmakas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Στο κόκκινο δεν είναι στην κρίση σου το πότε θα περάσεις... Το ΣΤΟΠ είναι ακόμη χειρότερα γιατί πρέπει να είσαι 100% σίγουρος για να περάσεις..Όταν δεν υπάρχει φανάρι η πινακίδα το αντικαθιστά. 1
StormGr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Πέρασε με στοπ και τρακαρατε. ΦΤΑΙΕΙ τέλος. Απορώ τι συζητάμε 6 σελίδες τώρα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, StormGr είπε Πέρασε με στοπ και τρακαρατε. ΦΤΑΙΕΙ τέλος. Απορώ τι συζητάμε 6 σελίδες τώρα. Το μόνο που θα έπρεπε να σχολιάζουμε είναι αν το στοπ ήταν κρυμμένο από τπτ δένδρα όπου ευθύνη έχει ο δήμος (τμήμα πρασινου εν προκειμένω) που δεν τα κλαδεψε. Ακόμα και αυτοκόλλητα συνδέσμων να έχει, το στοπ έχει άλλο σχήμα, μοναδικό. Ας κάνει και μια μήνυση στον άλλον για ψευδή κατάθεση να τελειώνει η ιστορία.
Ntinaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, kostaskalamatas είπε Το ABS δε φρενάρει καλύτερα το αυτοκίνητο. Το ABS σου δίνει δυνατότητες ελιγμού. Από εκεί και πέρα, αφήνεται στο" χέρι", ή καλύτερα στο πόδι και τα αντανακλαστικα του οδηγού αν θα εκμεταλλευτεί αυτές τις δυνατότητες Αντε παλι. 1
agnostos13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, StormGr είπε Πέρασε με στοπ και τρακαρατε. ΦΤΑΙΕΙ τέλος. Απορώ τι συζητάμε 6 σελίδες τώρα. Συζητάμε τι μπορεί να συμβεί και τι μπορεί να επικαλεστεί ενδεχομένως ο άλλος...από τη στιγμή που δεν ήμασταν μπροστά βεβαίως! Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από agnostos13
Aurumnus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων είναι ο παράλληλος της Αττικής Οδού στο The Mall, η Ανδρεα Παπανδρέου αν δε κάνω λάθος. Αν έρχεσαι απο τη Νερατζιώτισσα και θες να κάνεις αριστερά προς το Υπουργείο Παιδείας, βγαίνεις στα τυφλα και σε ένα σημείο που έρχεται λεωφορείο σε κατηφόρα. Έχω στείλει 3 φορές τα προηγουμενα χρόνια στο Δήμο να βάλουν ένα καθρέφτη, να βελτιώσει κάπως την κατάσταση. Και δεν έκαναν τίποτα, βλαμμένες διαμορφώσεις όμως και ποδηλατόδρομους σε σημείο που δε χρησιμοποιεί κανένας ήξεραν να κάνουν. Βέβαια αμα έτρωγε καμία στούκα η Χρυσή Πρώτη Κυρία του Αμαρουσίου μια χαρά θα ήξεραν να βάλουν μετά. Τώρα στα @@ τους... Έχεις καταθέσει έγγραφο στο Δήμο με αριθμό πρωτοκόλλου, το οποίο έχεις κρατήσει;
acomaedo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Στις 13/11/2019 στις 8:32 ΜΜ, Coler είπε Καλησπέρα χτες είχα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο και ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Ο τύπος παραβίασε στοπ μην σταματώντας ή κόβοντας καθόλου στον δρόμο και εγώ παρόλο που φρέναρα δεν πρόλαβα να σταματήσω εγκαίρως και έπεσα επάνω του στην δεξιά πισω πλευρά του αυτοκινήτου που οδηγούσε. Κατέβηκε κάτω και άρχισε να λέει ότι έτρεχα κτλπ και γενικά φάγαμε κάνα 3ωρο στο σημειο μέχρι να έρθουν από τις ασφαλιστικές και η τροχαία. Το θέμα είναι ότι δεν έκανε φιλική δήλωση και λέει ότι δεν παραβίασε στοπ και ότι φταίω μιας και τον χτύπησα στο σημειο της ροδας όποτε είχε περάσει μεγάλο μέρος του αυτοκινήτου. Εγώ φαινόταν στο οδόστρωμα ότι εχω φρενάρει κοντά στα 10 μέτρα και έχω στρίψει δεξιά από την αρχή έως στο τέλος για να τον αποφύγω μιας και πίστευα ότι θα κόψει αλλά δεν έκοψε καθολου. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Ανάλογη περίπτωση, πέρασα χωρίς να δώ stop πίσω απο κλαδιά. Ο άλλος δεν σταμάτησε καν και με πέτυχε στο πίσω φτερό. Βγήκα είδα το στοπ και φυσικά και εγώ και οι ασφαλιστικές είπαν ότι φταίω. Ο άλλος, ένας ευγενικός κύριος μου είπε "κρίμα πήγαινες σιγά εσύ, πήγαινα σιγά και εγώ αν φρέναρα δεν θα τρακάραμε..." Παραβίασε το stop, κάπου εκεί τελειώνει η ιστορία.
Conan2046 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, acomaedo είπε Παραβίασε το stop, κάπου εκεί τελειώνει η ιστορία. Είτε το πιστεύετε είτε όχι στο δικαστήριο αυτό μπορεί να μην είναι απόλυτο.
acomaedo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Είτε το πιστεύετε είτε όχι στο δικαστήριο αυτό μπορεί να μην είναι απόλυτο. Τίποτα δεν είναι απόλυτο. Αλλά η πιθανότητα η ασφαλιστική να δεχθεί να πάει στο δικαστήριο ένω ο πελάτης της έχει περάσει ΣΤΟΠ και να φεσωθεί και τα δικαστικά έξοδα είναι μικρή.
Stam53 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 https://www.liveleak.com/view?t=vPs8_1573720020 Σ΄αυτή τη περίπτωση, ποιος πληρώνει;
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, Stam53 είπε https://www.liveleak.com/view?t=vPs8_1573720020 Σ΄αυτή τη περίπτωση, ποιος πληρώνει; Τι σχέση έχει με το θέμα μας;
csontheline Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Στις 14/11/2019 στις 12:35 ΜΜ, valkon είπε Κάθε μέρα μου συμβαίνει αυτό και κάθε μέρα μονολογώ στο αυτοκίνητο "Και τι να κάνω ρε μάγκες; Να βγω στην λεωφόρο να πέσω πάνω στους άλλους;". Δεν πα να κορνάρετε και να βρίζετε. Κόρναρε κι εσύ. Στα ντουζενια σου, κατέβασε το παράθυρο και ξεκίνα να βρίζεις σα να έχεις κάποιον μπροστά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα