kostaszor Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μονο που εδώ υπαρχει ΣΤΟΠ! Μην είστε απόλυτοι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις το ίδιο και δίκιο να έχεις δεν είναι σίγουρο ότι θα το βρεις ακόμη και αν πας στο δικαστήριο. Ελπίζω ο φίλος εδώ στο insomnia να μην μπλέξει με δικαστήρια και όλα να πάνε καλά
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, kostaszor είπε Μην είστε απόλυτοι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις το ίδιο και δίκιο να έχεις δεν είναι σίγουρο ότι θα το βρεις ακόμη και αν πας στο δικαστήριο. Ελπίζω ο φίλος εδώ στο insomnia να μην μπλέξει με δικαστήρια και όλα να πάνε καλά Φυσικα και δεν είναι ίδιες γιατί αυτό που έγραψες δεν αφορά την περίπτωση που σχολιάζουμε.
Coler Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Ένα μικρό update για την υπόθεση σήμερα μου είπαν από την ασφαλιστική μου πως το ερώτημα που κάνανε στην ασφαλιστική ήταν αρνητικό. Σήμερα κανανε άλλο ένα ερώτημα και αυτό μας πάει άλλες 7 μέρες τουλάχιστον πίσω. Μου είπαν πως έχει δικαίωμα για άλλο ένα ερώτημα και μετά πάμε δικαστικός. Πήρα μίλησα με την ασφαλιστική την δικιά του και μου είπαν πως όντως έφταιγε ο πελάτης τους αλλά εφόσον δεν αλλάξει την δήλωση ο ίδιος δεν μπορούν να το κάνουν αυτοί....
agnostos13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Coler είπε Ένα μικρό update για την υπόθεση σήμερα μου είπαν από την ασφαλιστική μου πως το ερώτημα που κάνανε στην ασφαλιστική ήταν αρνητικό. Σήμερα κανανε άλλο ένα ερώτημα και αυτό μας πάει άλλες 7 μέρες τουλάχιστον πίσω. Μου είπαν πως έχει δικαίωμα για άλλο ένα ερώτημα και μετά πάμε δικαστικός. Πήρα μίλησα με την ασφαλιστική την δικιά του και μου είπαν πως όντως έφταιγε ο πελάτης τους αλλά εφόσον δεν αλλάξει την δήλωση ο ίδιος δεν μπορούν να το κάνουν αυτοί.... έμπλεξες... Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από agnostos13
Conan2046 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Coler είπε Ένα μικρό update για την υπόθεση σήμερα μου είπαν από την ασφαλιστική μου πως το ερώτημα που κάνανε στην ασφαλιστική ήταν αρνητικό. Σήμερα κανανε άλλο ένα ερώτημα και αυτό μας πάει άλλες 7 μέρες τουλάχιστον πίσω. Μου είπαν πως έχει δικαίωμα για άλλο ένα ερώτημα και μετά πάμε δικαστικός. Πήρα μίλησα με την ασφαλιστική την δικιά του και μου είπαν πως όντως έφταιγε ο πελάτης τους αλλά εφόσον δεν αλλάξει την δήλωση ο ίδιος δεν μπορούν να το κάνουν αυτοί.... Ότι σου έλεγα. Μόνο αυτός μπορεί να αλλάξει την δήλωση. Νομική προστασία έχεις; Για τα ερωτήματα που σου λένε καμία σχέση. Όποτε θέλεις ξεκινάς, ούτε θα αλλάξει κάτι προφανώς στην δήλωση του. Άποψη μου είναι (από την εμπειρία μου) ότι αν θέλεις να αλλάξεις κάτι πρέπει να βρεις τον ίδιο ευγενικά και να τον πείσεις να αλλάξει την δήλωση του. Εξήγησε του ότι αυτός δύσκολα θα αποζημιωθεί, ότι δεν θα βάλει κάτι από την τσέπη του κλπ έχεις κρατήσει στοιχεία επικοινωνίας του; Η ασφαλιστική του όσο αυτός δεν αλλάζει την δήλωση αν και μπορεί να σε αποζημιώσει στην πραγματικότητα δεν θα το κάνει γιατί μετά είναι εξαιρετικά πιθανόν να την τρέχει ο πελάτης της στα δικαστήρια και αυτή μετά να πρέπει να τρέχει εσένα. Ο δρόμος τι όριο ταχύτητας είχε; Αν είναι κατοικημένη περιοχή με χαμηλό όριο ταχύτητας με 10 μέτρα φρεναρίσματος είναι εξαιρετικά πιθανό να πας για συνυπαιτιότητα, σας συμφέρει να δηλώσετε ότι φταίτε 50-50 να πάρετε τουλάχιστον τα μισά χρήματα.
Aurumnus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Η ασφαλιστική του όσο αυτός δεν αλλάζει την δήλωση αν και μπορεί να σε αποζημιώσει στην πραγματικότητα δεν θα το κάνει γιατί μετά είναι εξαιρετικά πιθανόν να την τρέχει ο πελάτης της στα δικαστήρια και αυτή μετά να πρέπει να τρέχει εσένα. Ο δρόμος τι όριο ταχύτητας είχε; Αν είναι κατοικημένη περιοχή με χαμηλό όριο ταχύτητας με 10 μέτρα φρεναρίσματος είναι εξαιρετικά πιθανό να πας για συνυπαιτιότητα, σας συμφέρει να δηλώσετε ότι φταίτε 50-50 να πάρετε τουλάχιστον τα μισά χρήματα. Έχει μπλέξει ο άνθρωπος. Ελπίζω να καταφέρει να δικαιωθεί. Πάντως πολύ διαφωτιστικό το όλο thread.
Conan2046 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δυστυχώς είναι συνηθισμένο το γεγονός να διαφωνούν σε ατυχήματα οι οδηγοί για το ποιος έχει την ευθύνη. Αν είναι να δώσω μια συμβουλή θα πω οπωσδήποτε στις καλύψεις Οδική Βοήθεια (για όταν μας αφήσει το αυτοκίνητο), θραύση κρυστάλλων (γιατί είναι το πιο συνηθισμένο) και νομική προστασία (για κάτι τέτοιες περιπτώσεις).
dtzgr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Αφού είπαν ότι φταίνε, όταν ξεκινήσεις δικαστικά θα συμβιβαστούν γιατί ξέρουν ότι θα χάσουν. 1
Coler Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Έβαλα τον δικηγόρο μου να μιλήσει με την ασφαλιστική μου και την δικιά του. Είπε πως ξέρει τον πραγματογνωμονα που είδε την υπόθεση και θα μου είπε εάν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να έχει δίκιο ο άλλος. Δυστυχώς δεν είχα νομική προστασία στο συγκεκριμένο αμάξι μιας και δεν το δουλεύουμε όσο τα άλλα της οικογένειας αλλά να που έτυχε σε αυτό... Πιστεύω πως είδαν πως δεν εχω νομική και είπαν να το τρέξουν όσο γίνεται μπας και κάνω πισω...Τωρα που έβαλα δικηγόρο και θα μιλήσει ο ίδιος μαζί τους ελπίζω να αλλάξει το όλο θέμα.. Δεν έχω θεμα να το πάμε στα δικαστήρια το αυτοκίνητο το έστειλα ήδη για φτιάξιμο με δικά μου έξοδα και θα το τρέξω όσο γίνεται γενικά γιατί δεν φέρθηκε ωραια μπας και βάλει μυαλό.
A10B Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Κάποτε με χτύπησε ένας «κύριος» που δήθεν δεν έφταιγε και έκανε αρνητική δήλωση γιατί είχε όλο το δίκιο με το μέρος του όπως έλεγε. Εγώ από την άλλη είχα αυτόπτες μάρτυρες, υλικό καμερών και δικηγόρο σοβαρό όχι κάποια νομική προστασία που θεωρούν πανάκεια οι ασφαλιστικές. Στην πρώτη επαφή μαζί τους ήταν όχι ακριβώς αρνητικοί, αλλά σίγουρα επιφυλακτικοί. Στη δεύτερη επαφή και αφού είχε προσκομιστεί όλο το αποδεικτικό υλικό δικαιώθηκα πανηγυρικά με συνοπτικές διαδικασίες. Εικάζω ότι η δήλωση παραμένει ακόμα αρνητική 😁
Conan2046 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, A10B είπε Και δικηγόρο σοβαρό όχι κάποια νομική προστασία που θεωρούν πανάκεια οι ασφαλιστικές 😁 Η νομική προστασία θα σου κάλυπτε τα έξοδα του βασικά. Τα εξώδικα και τις επιδόσεις, τα δικαστικά έξοδα κλπ
Conan2046 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, A10B είπε Άρα προτιμάς να πληρώνεις το σύνολο των εξόδων εσύ; Υπόψιν ότι δεν το καθορίζουν αυτοί, είναι οι αμοιβές που παλιά ήταν οι ελάχιστες και είναι και αυτές που επιδικαζουν τα δικαστήρια.
A10B Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Ναι φυσικά και προτιμώ να «πληρώνω» όλα τα έξοδα εγώ για τους εξής λόγους περιληπτικά: Ξέρω με ποιόν, πότε και που μιλάω και τον συναντώ. Ποιος και τι είναι και πολύ περισσότερο αν είναι όντως νομικός και όχι τεχνικός σύμβουλος π.χ Στοχεύουμε πάντα στις βέλτιστες ρεαλιστικές λύσεις και όχι σε μεσοβέζικες του στυλ ναι μεν αλλά. Δεν θέλει να με χάσει από πελάτη άρα θα προασπίσει το κεκτημένο της αξιοπιστίας του. Έχω άμεσα αποτελέσματα όποια οδό και να ακολουθήσει σε σχέση με την ταδε νομική γιατί δεν κωλυσιεργεί. Δεν πληρώνω τίποτα πριν τη διεκπεραίωση της υπόθεσης και ούτε προκαταβολικά. Ξέρει ότι θα πάρει πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που ζήτησε στην αρχή άρα θα κάνει τη δουλειά του ακόμα καλύτερα σε σχέση με κάποιον δυσαρεστημένο - βαριεστημένο υπάλληλο εταιρείας. Αυτά και άλλα πολλά. Πριν τα μάθω έπαθα και μάλιστα με άσχημο τρόπο όμως πριν και πάνω απ’ όλα οι νομικές προστασίες έχουν πελάτες τις ασφαλιστικές και όχι εμάς. Αυτές λοιπόν είναι που δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν και όχι εμάς επειδή τους δίνουμε 50,00€ το χρόνο και αν . 1
Conan2046 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνω τι θα σε πείραζε ένα μέρος της αμοιβής του συν τα λοιπά έξοδα να στα πλήρωνε η ασφάλεια. Η Νομική Προστασία καλύπτει εσένα όχι τις ασφαλιστικές, τον δικηγόρο τον επιλέγεις εσύ, αν σου ζητήσει παραπάνω χρήματα θα του τα δώσεις εσύ. Και βέβαια δεν είναι μόνο ότι μπορεί να θέλεις εσύ να κυνηγήσεις κάποιον δικαστικά, μπορεί και κάποιος να κυνηγήσει εσένα και να ζητάει χρήματα. Προσοχή χρειάζεται για το αν με την Νομική προστασία μπορείς να στραφείς και κατά της δικής σου ασφαλιστικής ή όχι Προσοχή επίσης γιατί κάποιοι νομίζουν ότι δεν χρειάζεται να παραστούν στο δικαστήριο αν κάποιος έχει στραφεί εναντίον τους και εναντίον της ασφαλιστικής. Σαν αποτέλεσμα η ασφαλιστική έχει παρουσία με δικηγόρο στο δικαστήριο, ο πελάτης δικάζεται ερήμην και πρέπει να πληρώσει αυτός το ποσό που κανονικά θα πλήρωνε η ασφαλιστική και μετά πρέπει να τρέχει περισσότερο. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Conan2046
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα