Derman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα! Έχω μια απορία σχετικά με τον αποθηκευτικό χώρο των παιχνιδιών. Έχω έναν crucial mx500 1tb και είναι ο προκαθορισμένος χώρος των παιχνιδιών μου. Για το λειτουργικό, έχω έναν m2 Samsung 128gb. Δεν κάνω χρήση βαρέων παιχνιδιών, αλλά έχω αυτή την απορία. Υπάρχει διαφορά αξιοσημείωτη στην απόδοση των παιχνιδιών από ssd σε m2? Το πιο βαρύ παιχνίδι μου είναι το wildlands, μετά το doom, GTA V και ακολουθούν άλλα παιχνίδια πιο ελαφρά. Πείτε μου τη γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Η διαφορά στα games είναι από δέκατα του sec έως 1,5 sec. Αν νομίζεις ότι αξίζει η διαφορά, go. 1 1
TheMechanic1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Καταρχάς, τι εννοείς διαφορά στην απόδοση των παιχνιδιών? Αν εννοεις τα loading times, κάτι θα κερδίσεις αλλά μην περιμένεις κάτι τρελό. Αν εννοεις fps, όχι δεν έχουν σχέση. 1
CarbonFibre Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Στην παρούσα κατάσταση δεν θα δεις τρελές διαφορές. Με την νέα γενιά κονσολών όπου λένε ότι θα έχουν πολύ γρήγορους ssd και οι developers θα εκμεταλλευτούν τις ταχύτητες αυτές ίσως αξίζει. Έχουμε κανά χρόνο ακόμα μέχρι τότε όμως. Δεν χρειάζεται να βιαστείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα