Marilouc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Έχω εδώ και 2 μήνες το πολύ το xiaomi mi A3. Κάνα δυο φορες πήγα να κάνω copy paste ένα κείμενο απο google, τσέκαρα το κείμενο και μετά δε μου έβγαλε επιλογή copy. Αντ' αυτού μου δημιούργησε ένα μόνιμο υδατογράφημα στην οθόνη με αυτό το κείμενο και το βλέπω παντού συνεχώς. Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό? Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από Marilouc
zx1234r Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Καμία βλαμενη εφαρμογή θα στο έχει κάνει. Σβήσε όλες τις αναξιόπιστες.
Marilouc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Αν και δεν έχω πολλές εφαρμογές, μπορώ να κάνω μια δοκιμή. Ευχαριστώ για την απάντηση🙂
Marilouc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, MakisCE είπε Έχεις κάνει restart το κινητό; Ναι, κάνοντας επανεκκίνηση, φεύγει από την οθόνη, αλλά μου έχει συμβεί άλλες 2 3 φορές...μου φαίνεται περίεργο για καινούριο κινητό κιόλας. Εκτός αν είναι κατι σαν paste στην οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα