Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mezzanine είπε

Αυξάνει την παραγωγικότητα;

Και άμα λαχει βάζεις κ ένα boot camp να loggareis win για κανένα game προκοπής, γιατί πόση Dota ρε αδερφέ. 😅

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Talepwros είπε

Με τοσο μεγαλο touchpad που ακουμπατε τα χερια σας;;
Εγω κοιταω μονο τα λαπτοπς ωπου το touchpad ειναι ακριβως στις διαστασεις του spacebar.     

Ρωταω σοβαρα. Στο βιντεο κανεις δεν πληκτρολογει, μονο χαιδευουν το touchpad ή πατανε ενα κουμπι και μετα χαιρονται.

μπορείς να το χρησιμοποησεις από την άκρη δεν χρειάζεται από την μέση 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, devanir είπε

Το MacBook Air είναι για ανθρώπους που θέλουν να σερφάρουν στο φουμπού ενώ ρουφάνε καφέ σε κάποιο τρέντι μαγαζί.

Το ΜacBook Pro είναι για ανθρώπους που θέλουν να δείχνουν επαγγελματίες ενώ σερφάρουν στο φουμπού και ρουφάνε καφέ σε κάποιο τρέντι μαγαζί.

Για όλους του υπόλοιπους, υπάρχουν τα Windows..

Τι πίνεις και δεν μας δινεις;;;

Προσφέρεις γέλιο κάθε φορά!Μπράβο σου!

• Like 4
  • Thanks 3
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Δεν έχει υπάρξει χειρότερη αρχή σε διαφήμιση από τα πρώτα 9 δευτερόλεπτα και τα ουρλιαχτά των Apache ή των Cherokee τί σκατά βρήκαν και βάλανε δεν ξέρω.Εμετικό ΣΙΧΑΜΑ. Mute λοιπόν όλη η διαφήμιση. 

Τον ενθουσιασμό specs που αναφέρεις αν τον εννοείς σε τίποτα φωνές κλπ δεν τον πήρα καν χαμπάρι.

Η αληθεια ειναι οτι ειχα προσπερασει το βιντεακι και γυρισα για να το δω.

Στην Αμερικη ειναι, ερημο δειχνει, ε τι να βαζανε? Αν και εμενα πιο πολυ γουεστερν μου θυμισε. Το μυαλο μας μας παιζει παιχνιδια καμμια φορα. Ο ιδιος ηχος σε μια σκηνη ματριξ η σε καποιο παιχνιδι θα ηταν γα(τζα)ματος!!!

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, fanboy είπε

Δεν εχει να λεει ποσο κανουν και ποσο τα κοστολογουν, εχει να κανει πως θα παρεις ενα υπερ εργαλειο και θα σου μεινει 30 χρονια.. εχω windows pc με μ2 32 ραμ κτλ και καθε τοσο κρασαρουν τα win.. το μακ μου 4 χρονια τωρα σφαιρα

Δλδ το να πάρεις ενα υπερ εργαλειο όπως το λες εσυ σε νορμαλ τιμη δεν παίζει ? 

εγώ πάντως εχω ι5 10ετιας σχεδον και 8gb ram και δεν μου κράσαραν ποτέ τόσα χρόνια που το έχω τα 10αρια, μόνο κανα κόλλημα τρωει που κ που αν το ζοριζω με 4κ edit και εκει φταει το cpu όχι τα win.

ίδια καραμέλα με τα windows και με τα android επειδη τα windows xp ειχαν blue screen συχνα και τα android 5 μετα απο κανα χρονο και κολλουσαν δεν σημαινει οτι γινόνται ακόμα τα ίδια.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Snolly είπε

Για την RAM ας πουμε ναι. Για τους SSD εχει διαφορες ποιοτητες. ο SSD στο PC της δουλειας διαβαζει γυρω στα 300-400MB / sec. Ο SSD του Mac Mini 2018 στο σπίτι δεν θες να ξερεις...

Corsair Force MP510 1.9TB , 280x4 =1120e

Read Speed 3480 MB/s    ,      Write Speed 2700 MB/s

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DmC10 είπε

Ισχυει οτι παίζει κώδικας Python (0:42) στο game development?

Ο κώδικας που φαίνεται δεν είναι python. Γενικά η διαφήμιση απευθύνεται στον μέσο άσχετο που θα τσιμπήσει. 

Λίγο πιο κάτω ένα παλικάρι λέει "I want technology to be transparent" ??!!!

Φαση "never stop never stopping"

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ δεν αναφέρομαι καν στο θέμα τιμής. 
Έστω ότι ένα mac με Χ specs έχει 1000€ και ένα laptop με τα ίδια Χ specs έχει 2000€. 
Για ποιο λόγο κάποιος να προτιμήσει το mac? Είναι συνήθεια; Είναι ecosystem? Τι δεν θα μπορέσω να κάνω σε ένα windows; Την ίδια ερώτηση θα έκανα και σε ένα αντίστοιχο Linux setup, πλην server εννοείται (λέμε τώρα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...