afantos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Εγώ το βλέπω σαν ένα ...MacBook Pro 15s μιας και στις διαστάσεις του παλιού έχεις πλέον 16” οθόνη και αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο! Υποβαθμισμένο θέλεις να πεις, το αναβαθμισμένο πήγε άκλαφτο.
devanir Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Το MacBook Air είναι για ανθρώπους που θέλουν να σερφάρουν στο φουμπού ενώ ρουφάνε καφέ σε κάποιο τρέντι μαγαζί. Το ΜacBook Pro είναι για ανθρώπους που θέλουν να δείχνουν επαγγελματίες ενώ σερφάρουν στο φουμπού και ρουφάνε καφέ σε κάποιο τρέντι μαγαζί. Για όλους του υπόλοιπους, υπάρχουν τα Windows.. 8 13 5 2
polaki Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, devanir είπε Το MacBook Air είναι για ανθρώπους που θέλουν να σερφάρουν στο φουμπού ενώ ρουφάνε καφέ σε κάποιο τρέντι μαγαζί. Το ΜacBook Pro είναι για ανθρώπους που θέλουν να δείχνουν επαγγελματίες ενώ σερφάρουν στο φουμπού και ρουφάνε καφέ σε κάποιο τρέντι μαγαζί. Για όλους του υπόλοιπους, υπάρχουν τα Windows.. Mε τί ηλικίες συναναστρέφεσαι και σε τί περιοχές βγαίνεις? Εγώ που μένω στο άνδρο της ποζεριάς και βγαίνω Γλυφάδα γιατί δεν τα βλέπω αυτά? Τους μοναδικούς που βλέπω με Macbook σε καφετέριες όπως λες είναι κάτι κουστουμάτα τυπάκια το πρωί, που είτε το σκασαν από την εταιρεία για κανένα εξωτερικό ραντεβού και το κωλοβαράνε λίγο περισσότερο, είτε όντως κάνουν κάποια δουλειά τύπου Word/Excel απλά δουλεύουν εκτός γραφείου. Ειλικρινά δεν ξέρω που τα έχεις δει αυτά τα βιώματα.... 8 2 1
leonidas_fs Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Ωραίο αλλά πολύ ακριβό για μη επαγγελματίες!
dterzakis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από dterzakis
logistoulis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, polaki είπε Mε τί ηλικίες συναναστρέφεσαι και σε τί περιοχές βγαίνεις? Εγώ που μένω στο άνδρο της ποζεριάς και βγαίνω Γλυφάδα γιατί δεν τα βλέπω αυτά? εγώ που επίσης μένω στο ανδρο της ποζεριάς έχω τραυματικές εμπειρίες με μηλοπροϊόντα
Devil9697 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 μου εφτιαξε την μερα παλι σημερα η apple.να ειναι καλα.3000ε για intel 630 gpu ...
polaki Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε εγώ που επίσης μένω στο ανδρο της ποζεριάς έχω τραυματικές εμπειρίες με μηλοπροϊόντα Αν αναφέρεσαι σε iphone και ipad φυσικά και ισχύει. Αλλά macbooks σπάνια βλέπω, και όταν τα βλέπω δεν μου κάνουν για χαζοβιόλιδες αλλά για κάπως πιο legit τύπους. Όπως και να έχει δυστυχώς έχουν γίνει σούπα και από μία μερίδα ατόμων που όντως τα έχουν μόνο για το show off.
Papakaliati Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Devil9697 είπε μου εφτιαξε την μερα παλι σημερα η apple.να ειναι καλα.3000ε για intel 630 gpu ... Κάνε έστω μια ελάχιστη προσπαθεια 10 δευτερόλεπτα. AMD Radeon Pro 5300M εχει το base model. Γενικός πολύ καλά specs. Με το upper model, στα 3000 εχεις οτι χρειαζεσαι για μενα ( 8ρι επεξεργαστη, 16μνηνη και 1T ssd). Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από Papakaliati 11
kostask89 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε Με τα 2399€ είναι το απλό μοντέλο άσπρο χρώμα με τάσια και ραδιοκασετοφωνο.Αν θέλεις το καλό το φουλ έξτρα θα πλερώσεις!!! Το γνωστό παγωτατζιδικο..
dogkon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Πάντως η αλήθεια είναι ότι περίμενα να δω μικρότερα bezels, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες. Το μόνο αξιοσημείωτο ότι φέρει νέο πληκτρολόγιο. Τα περί ψύξης, Dolby atmos κτλ θα φανούν στην πράξη ! 1
fanboy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 8tb ssd, i9, super retina, 64gb ram κτλ. Λογικο να παει τοσο η πλουσια εκδοση..
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Θα αναβαθμίσει και τα 13άρια σε 14άρια; Σε αυτές τις ίντσες είναι που αξίζει, λόγω και φορητότητας... 5 1
kifinas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για εταιρεία που δεν έδινε σημασία στα specs, τα έσκισε τα specs. Όλα πλην του WiFi. Γιατί δεν έβαλαν 6; (κατώτερη είναι και η HD κάμερα αλλά εκεί κανείς δεν περίμενε κάτι καλύτερο από την Apple) Εντυπωσιακό ότι έδωσε παραπάνω κρατώντας σταθερές τις τιμές σε σχέση με το 15αρι. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από kifinas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα