Theofilos paok Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 ναι φιλε αυτον θα παρω σε ευχαριστω για ολες τις απαντησεις σου..
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Να τον πάρεις έτοιμο. Κομμένο. Γιατί δεν ταιριάζει να κουμπώσει έτσι σκέτος.
dchatz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 οι μετατροπές από c2d και c2q σε xeon θέλουν συνήθως και αλλαγή bios. δες αν υπάρχει το πειραγμένο bios για τη μητρική σου https://www.overclock.net/forum/5-intel-cpus/1616059-xeon-microcodes-added-socket-775-bios.html εδω θα βρεις ίσως έτοιμα αρχεία για τη δουλεια. Το έκανα και εγώ και με μια gtx660 παίζει csgo αψογα, destiny2 καλούτσικα, ring of elyssium οριακά προς καλά κλπ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας παιδιά και από μένα...! Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω αν μπορω να βάλω τον intel Xeon x5460 (μου τον έκανε δώρο ένας φίλος,με ανταπτορακι και τα κοψιματα που θελει) σε μια μητρική της Gigabyte ( Ep45-ds3l ) 775socket... Το Bios το εχω αναβαθμισμένο Εχω ssd Samsung 860 evo Δεν έχω καλό τροφοδοτικό βεβαια🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα