Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Εμένα έχει κάτω κάτω. Έχει μπει σίγουρα το update; Μήπως έκανε rollback; Δες λίγο στις πληροφορίες συστήματος.

image.png.84e69a2f1a0a192af85991b50d32e97a.png

Έκανα edit το προηγούμενο μήνυμα μου - όλα είναι σωστά μα είχα αφαιρέσει την εφαρμογή Ημερολόγιο που χωρίς αυτή, δεν εμφανίζεται η συγκεκριμένη λειτουργία.

Τη πέρασα εκ νέου κι όλα καλά.

Δημοσ.

....Πως τα βαζετε ετσι τα αρθρα διπλα διπλα. November update, και διπλα, embola εμβολιο....

:P

Δημοσ.
18 ώρες πριν, alfagama είπε

Και εγώ την έχω αρκετές μέρες, αλλά όχι από την ημερομηνία που γράφει, σίγουρα είναι κάποιο μπαγκ.

win10.png

Tόσο στην 1903 όσο σήμερα στην 1909 η ημερομηνία παρέμεινε ίδια: 19/07/2019

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσοι περιμενατε διαφορες στην ταχυτητα τι διαφορα περιμενατε δηλαδη να παρατηρήσετε.

Επεξ/σία από dimlevi
Δημοσ.

περασε γρηγορα..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕ  κατι που για πρώτη φορα  εμφανίσθηκε στην 1903...Δεν μπορείς πλέων να κάνεις αντιγραφή (drag and drop)   στο root folder  ενος  share......Πρέπει να τον ανοίξεις και μετά λειτουργεί το  drag and drop..... Δεν αποτελεί μόνο θέμα του  ενσματωμένου  file  explorer ... αλλά γίνεται και με όποιο πρόγραμμα έχει οριστεί να χειρίζεται τις αντιγραφές πχ  teracopy....

Δημοσ.
Στις 13/11/2019 στις 10:34 ΜΜ, phanispal είπε

Πάντως είστε πολλοί εσείς που βαράτε στο ψαχνό και δεν περιμένετε να δείτε τι ρόλο βαράει. 

είναι καθαρά ψυχολογικό. Θέλουν να λένε ότι έχουν το τελευταίο.

Ε και με τα κινητά το ίδιο. Μόλις ανακοινωθεί κάποιο Update (android), στο αμέσως επόμενο λεπτό σκάνε μηνύματα ..

- Και πότε θα πάρει το δικό μου το update

- και γιατί δε το πήρε ακόμα;

- Και πως μπορούμε να περάσουμε το update.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...