Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ολα κομπλε εδω εγινε η εγκατασταση σε 1 λεπτο. Διαφορα δεν καταλαβα παντως μονο το νουμερο αλλαξε

Screenshot_1.png

Με φαγες λάχανο :P

image.png.6c04176f76e1c3317f595fa5c69c7251.png

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Retromaniac είπε

Με φαγες λάχανο :P

image.png.6c04176f76e1c3317f595fa5c69c7251.png

Η ημερομηνια που γραφει φανταζομαι ειναι οταν καναμε την αναβαθμιση στην 1903 εκδοση. Η 1909 δεν πιανετε σαν Big εκδοση οπως καθε 6μηνο για αυτο δεν εχει αλλαξει. Η ισως ειναι καποιο bug.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Η ημερομηνια που γραφει φανταζομαι ειναι οταν καναμε την αναβαθμιση στην 1903 εκδοση. Η 1909 δεν πιανετε σαν Big εκδοση οπως καθε 6μηνο για αυτο δεν εχει αλλαξει. Η ισως ειναι καποιο bug.

Όχι εμένα είναι σωστή, είμαι windows insider branch. Εσένα γράφει τόσο παλιά χωρίς να είσαι;

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Retromaniac είπε

Όχι εμένα είναι σωστή, είμαι insider. Εσένα γράφει τόσο παλιά χωρίς να είσαι;

Ναι δεν ειμαι insider χθες περασα την 1909 και δεν αλλαξε η ημερομηνια. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Ολα κομπλε εδω εγινε η εγκατασταση σε 1 λεπτο. Διαφορα δεν καταλαβα παντως μονο το νουμερο αλλαξε

Screenshot_1.png

να και κάτι φυσιολογικό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω σημερα την ειδα και την εκανα ,πηρε περιπου κανα δεκαλεπτο πανω κατω, απο τα reastart δεν καταλαβα  διαφορες στην ταχυτητα, οποτε αφου αναβει ολα καλα! :) 

το διαφορετικο που αντιλήφθηκα αμεσως ,ειναι οτι εκει που πριν οταν εκανα update τους drivers της καρτας γραφικων και συγχρόνως  εβλεπα twitch to video εκανε buffering κατα την εγκατασταση, τωρα δεν κολαγε καθολου ,δεν ξερω αν εχει σχεση με το update,just saying

και μενα λει στην ημερομηνια εγκαταστασης οτι εγινε 18/09/2019, παροτι εγινε εχθες

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγώ την έχω αρκετές μέρες, αλλά όχι από την ημερομηνία που γράφει, σίγουρα είναι κάποιο μπαγκ.

win10.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες όταν έκλεισα το pc έλεγε "update and shut down" λογικά αυτό ήταν. Παρόλο που τις έχω μπλοκάρει τις ενημερώσεις (με scriptάκι) μου το κάνει που και που.. 

Επεξ/σία από Jυstin
Δημοσ.

Σας εμφανίζεται η δυνατότητα προσθήκης γεγονότος στο ημερολόγιο απευθείας από τη μπάρα εργασιών; Σε μένα όχι.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Hellenicsun είπε

Σας εμφανίζεται η δυνατότητα προσθήκης γεγονότος στο ημερολόγιο απευθείας από τη μπάρα εργασιών; Σε μένα όχι.

Δεν είναι από την μπάρα εργασιών. Είναι όταν πατάς πάνω στην ώρα/ημερομηνία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δεν είναι από την μπάρα εργασιών. Είναι όταν πατάς πάνω στην ώρα/ημερομηνία

Αυτό κάνω - συγνώμη που δεν ήμουν αναλυτικός.

Δε βγάζει κανένα πεδίο εισαγωγής πληροφοριών. 

Edit:

Λάθος δικό μου - είχα αφαιρέσει την εφαρμογή Ημερολόγιο λόγω Outlook 365 και ήταν απολύτως λογικό να μην εμφανίζεται η λειτουργία αυτή.

Επεξ/σία από Hellenicsun
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Hellenicsun είπε

Αυτό κάνω - συγνώμη που δεν ήμουν αναλυτικός.

Δε βγάζει κανένα πεδίο εισαγωγής πληροφοριών. 

Εμένα έχει κάτω κάτω. Έχει μπει σίγουρα το update; Μήπως έκανε rollback; Δες λίγο στις πληροφορίες συστήματος.

image.png.84e69a2f1a0a192af85991b50d32e97a.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...