Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200  περιπου τωρα αν παει κανα 20 πανω δν εχω θεμα
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; απο ελλαδα θα λεγα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;  οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινουργιες
5) Μέγεθος οθόνης; δν εχω θεμα οσο να ειναι
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); οχι δεν εχω καποιο
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; δεν θελω και επαγγελματικη, ερασιτεχνικα πραγματα
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;  δν εχω θεμα 
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) απλη χρηση netflix youtube messenger (τετοιες εφαρμογες)
:)  Ειμαι αναμεσα σε redmi note 8 ,  redmi note 8 pro , a50 , mi9 lite

Επεξ/σία από pngts1996
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

Εγώ σε mi9 lite θα πήγαινα, ή εναλλακτικά realme 5 pro από Amazon.es.

Σ ευχαριστω για την απαντηση! Δεν εχω παραγγειλει ποτε απ εξω κ τ φοβαμαι

Δημοσ.

Να φοβάσαι τι; και από το Amazon που είναι από τα πιο σοβαρά μαγαζιά; άσε που σε εγγύηση αν πάθει κάτι το κινητό θα σε καλύψει πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε σκρουτζομαγαζο. Εσύ βέβαια αποφασίζεις τι θα κάνεις, περίμενε και άλλες προτάσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, chios είπε

Να φοβάσαι τι; και από το Amazon που είναι από τα πιο σοβαρά μαγαζιά; άσε που σε εγγύηση αν πάθει κάτι το κινητό θα σε καλύψει πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε σκρουτζομαγαζο. Εσύ βέβαια αποφασίζεις τι θα κάνεις, περίμενε και άλλες προτάσεις.

Τελωνεία και βλακειες του τυπου να καθυστερησουν να χαθει πακετο ενω εχω πληρωση ηδη

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Τελωνεία και βλακειες του τυπου να καθυστερησουν να χαθει πακετο ενω εχω πληρωση ηδη

Η Ισπανία είναι ΕΕ, δεν υπάρχει τελωνείο! Να χαθεί το πακέτο πλέον, δε συμβαίνει ούτε στα φθηνότερα πακετάκια από Κίνα, πόσο μάλλον σε πακέτο εντός ΕΕ και μάλιστα της Amazon...

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Ευρώπη φίλε δεν υπάρχει τελωνείο, να χαθεί από Amazon απίθανο, και αν συμβεί τα λεφτά σου δεν τα χάνεις. Προχώρησε άφοβα και η realme έχει από πίσω την  oppo που φτιάχνει και τα oneplus είναι πολύ καλή συσκευή.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, pngts1996 είπε

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200  περιπου τωρα αν παει κανα 20 πανω δν εχω θεμα
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; απο ελλαδα θα λεγα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;  οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινουργιες
5) Μέγεθος οθόνης; δν εχω θεμα οσο να ειναι
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); οχι δεν εχω καποιο
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; δεν θελω και επαγγελματικη, ερασιτεχνικα πραγματα
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;  δν εχω θεμα 
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) απλη χρηση netflix youtube messenger (τετοιες εφαρμογες)
:)  Ειμαι αναμεσα σε redmi note 8 ,  redmi note 8 pro , a50 , mi9 lite

Mi9 lite

Δημοσ.

Ωραια ευχαριστω την γνωμη ολων παιδια! Οποτε  εχω να αποφασισω mi 9 lite η realme 5 pro. 

3 ώρες πριν, chios είπε

Ευρώπη φίλε δεν υπάρχει τελωνείο, να χαθεί από Amazon απίθανο, και αν συμβεί τα λεφτά σου δεν τα χάνεις. Προχώρησε άφοβα και η realme έχει από πίσω την  oppo που φτιάχνει και τα oneplus είναι πολύ καλή συσκευή.

Ποσο καιρο μπορει να κανει  να ερθει απο αμαζον;

3 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Ωραια ευχαριστω την γνωμη ολων παιδια! Οποτε  εχω να αποφασισω mi 9 lite η realme 5 pro. 

Ποσο καιρο μπορει να κανει  να ερθει απο αμαζον;

Το κιν αμα το παραγειλω απο το αμαζον της ισπανιας θα εχει επιλογη το μενου στα αγγλικα η ελληνικα ετσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...