Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Ενώ είμαι offline από το Facebook συνεχίζει και με δείχνει on-line που το τσεκσρω από άλλο λογαριασμό , γιατί αυτό ? Τι μπορώ να κάνω ? Το κάνει σε κάποιον άλλον?
Loinen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Messenger o μεγαλυτερος ρουφιανος και κλεπταποδοχος πληροφοριων του αιωνα. Στο κανει επειδη πιθανον εισαι στο ιδιο δικτυο με την τεχνικη N-OR Aν ενας απο τις δυο συσκευες ειναι μεσα, τοτε θα δειξω πρασινο.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Loinen είπε Messenger o μεγαλυτερος ρουφιανος και κλεπταποδοχος πληροφοριων του αιωνα. Στο κανει επειδη πιθανον εισαι στο ιδιο δικτυο με την τεχνικη N-OR Aν ενας απο τις δυο συσκευες ειναι μεσα, τοτε θα δειξω πρασινο. Επειδή δεν είμαι πολύ γνωστής των κινητών, τι ακριβώς εννοείς; ;ρ
Loinen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, anastasia_15 είπε Επειδή δεν είμαι πολύ γνωστής των κινητών, τι ακριβώς εννοείς; ;ρ αν στο ιδιο ασ. δικτυο εχεις δυο συσκευες με τον ιδιο λογαριασμο και μια απο αυτες ειναι μεσα τοτε θα δειξει οτι εισαι online
NikosKallithea Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ για το τι οι αλλοι σε βλέπουν, δηλαδή αν μεσα ή εξω. Πετα τον Messenger βαλε τον kiwi browser και μιλά από αυτόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα