Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/11/2019 στις 12:16 ΜΜ, Dvs είπε

Είμαι σε μια παραπλήσια αναζήτηση. Θέλω να αντικαταστήσω δυο οθόνες 10ετίας!! για το σπίτι, μόνο για office δουλειά.

Είμαι μεταξύ  Dell P2418D και Eizo EV2450 Black.  Η διαφορά στην τιμή ειναι 50Ε/οθόνη.

Αξιζει τον κόπο κάποιος να πάει σε EIZO? Όλα τα γραφεία έχουν πλέον γεμίσει με Dell οθόνες, πακέτο με τους υπολογιστές ;)

καμια ιδεα κανείς;

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Dvs είπε

καμια ιδεα κανείς;

δεν συγκρινονται, λογω αναλυσης φυσικα τη dell

πολλα λεφτα για 24" και το 2008 εχει περασει...

Δημοσ.

H Eizo πάντως εχει το πιο πιθανό καλύτερη ποιότητα κατασκευής .Απο άλλες περιπτώσεις που ξέρω, 10+ έτη βγάζουν χωρίς αλλοίωση χρωμάτων .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μια ερωτηση και απο εμενα. Σημερα μου καηκε μια 24 dell που εχω στο desktop.Ειμαι κοντα στη κατηγορια του TS απο την άποψη ότι διαβαζω αρκετα στο μονιτορ+ κανω αρκετες βιντεοκλησεις ημερησιως. Εχω σφιχτo budget ας πουμε ως 150 ευρω. 

Στην συγκεκριμενη κατηγορλια τιμλης έπεσε το ματι μου σε αυτην 

Asus VA279HAE Eye Care

η οποια υποστηριζει μεταξυ άλλων ΄ότι ειναι flicker free kai eχει πολυ χαμηλα επίπεδα blue light)

Ultra-low Blue Light Monitor\nThe TÜV Rheinland-certified ASUS Blue Light Filter protects you from harmful blue light, and you can easily access its four different filter settings via a hotkey. VA279HAE has undergone stringent performance tests and has been certified by TÜV Rheinland laboratories, a global provider of technical, safety, and certification services, to be flicker-free and to emit low blue light level

Αν και δε βρισκω κριτικες  από Ελλαδα. οι κριτικες απο το ΑΜΑΖΟΝ ειναι πολυ θετικες.

επισης ειδα οτι βγαινει σε διαφορους τυπους (curved , κανονικη κτλ).

Να σημειωσω οτι δεν παιζω παιχνιδια.

Ποια ή γνώμη σας?

Επεξ/σία από louben
Δημοσ.

καλημέρα σε όλους! Μήπως έκανε κανένας καμιά πρόσφατη επίσκεψε  σε κανα καλό μαγαζί κι εντόπισε καμιά καλή περίπτωση για οθόνη που μιλάμε? (ξαναφρεσκάρω το θέμα)....

Δημοσ.
Στις 29/11/2019 στις 9:44 ΠΜ, AMSTERIS είπε

καλημέρα σε όλους! Μήπως έκανε κανένας καμιά πρόσφατη επίσκεψε  σε κανα καλό μαγαζί κι εντόπισε καμιά καλή περίπτωση για οθόνη που μιλάμε? (ξαναφρεσκάρω το θέμα)....

Για τις ίδιες ανάγκες (πολύωρη χρήση γραφείου, γράψιμο, διάβασμα) , έχω επιλέξει οθόνη της Benq και είναι πραγματικά ξεκούραστη. Εννοείται πακέτο με βραχίονα. 

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, AMSTERIS είπε

camel555 

τιμή και διαστάσεις ?

23.8 in στα 110 ευρώ περίπου. Πολύ τίμια για συγκεκριμένες εργασίες. Πιο πριν είχα της ίδιας εταιρείας σε 21.5. Ο λόγος που "παίζω" σε αυτές τις ίντσες είναι λόγω μικρού χώρου και επειδή δεν θέλω να "κρύβω" τον συνομιλητή μου. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πάμε λοιπόν για μια 27άρα ή 29άρα οθόνη, ultrawide όπως είπε ο φίλος κάποια στιγμή πριν λίγες μέρες...έχουμε κάποια προτίμηση σε μάρκα? όσο για το οικονομική 50 πάνω 50 κάτω δεν μας απασχολεί...200-300 ευρώ για μια καλή οθόνη τα δίνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...