Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο τη στιγμή που τα κινητά μας είναι φάρμες συγκομιδής προσωπικών μας δεδομένων που εμπορεύονται και αποδίδουν κέρδος  οι συσκευές πρέπει να δίνονται δωρεάν στον χρήστη ή στο ένα τρίτο τουλάχιστον της τιμής και να γράφουν επάνω στο sticker της συσκευασίας λεπτομέρειες για το τι κάνουν οπως στα πακέτα με τα τσιγάρα

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Μάθε να διαβάζεις! Είναι πρόβλημα του FB και όχι του iOS! Ότι να ναι...!

Και το γεγονος οτι ΔΕΝ ισχυει στο android αυτοματα το καθηστα (android), μπορουμε να πουμε, πιο ΥΠΕΡ της ιδιωτικοτητας του χρηστη προφυλασοντας τον απο τυχον αιδιες 3ων εταιριων!

Για μενα ειναι τοσο απλο. Η ιδια εφαρμογη στο απλ σε παρακολουθει ενω στο android οχι! Τι αλλο πρεπει να ακουσεις δλδ?

Τοσο στουθοκαμηλισμος πια...

• Like 1
Δημοσ.

Που κολλάει αυτό; Δεν είναι θέμα της Apple, αλλά του Facebook! Σαν λειτουργικό, το iOS σέβεται περισσότερο τα δεδομένα σου απ' ότι το android.

1 ώρα πριν, dali13gr είπε

Όταν διαβάζεις αλλά δεν καταλαβαίνεις.

Καλά, πλάκα κάνεις; Άλλο το app του android και άλλο του iOS! Δεν είναι ίδιος κώδικας! Επίσης αν πας στη πηγή θα δεις πως είναι πρόβλημα του FB και όχι του iOS:

Μάθε να διαβάζεις! Είναι πρόβλημα του FB και όχι του iOS! Ότι να ναι...!

1 ώρα πριν, timos71 είπε

Δεν ξερω αν διαβασες το αρθρο αλλα λεει οτι αν ο χρηστης δεν εχει δωσει προσβαση στη καμερα(μεσω του λειτουργικου) η καμερα δεν καταγραφει. Αρα δεν ειναι προβλημα του λειτουργικου αλλα της εφαρμογης. Τωρα γιατι το facebook θελει να καταγραφει μονο τους χρηστες iphone και οχι αυτους του android δεν γνωριζω .

1 ώρα πριν, kaklas13 είπε

Μια χαρά καταλαβαίνουν νομίζω. Απλα ευκαιρια να ρίξουν χολη μου φαίνεται οτι βρίσκουν (σε ουσιαστικά άσχετο θέμα με την apple).

ψιτ, παιδιά bug της συγκεκριμένης έκδοσης του λειτουργικού είναι:

Αναφορά σε κείμενο

Ο Maddux προσθέτει πως εντόπισε το ίδιο πρόβλημα σε 5 διαφορετικές συσκευές iPhone που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα 13.2.2 αλλά δεν μπόρεσε να το αναπαράγει σε συσκευές με iOS 12. Το TheNextWeb δοκίμασε και την έκδοση 13.1.3 η οποία δεν πάσχει από το συγκεκριμένο πρόβλημα ενώ παρατήρησαν πως αυτό συμβαίνει μόνο όταν ο χρήστης έχει δώσει πλήρη πρόσβαση της κάμερας, στο Facebook. Μάλιστα αν το Facebook δεν έχει πρόσβαση στην κάμερα, το iOS μπλοκάρει την προσπάθεια ενεργοποίησης της κάμερας.

Ξεκάθαρα πρόβλημα της Apple είναι, που το εκμεταλλεύεται το fb

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kaklas13 είπε

Μια χαρά καταλαβαίνουν νομίζω. Απλα ευκαιρια να ρίξουν χολη μου φαίνεται οτι βρίσκουν (σε ουσιαστικά άσχετο θέμα με την apple).

Εφοσον το αθρο το ιδιο κανει συγκριση android με apple, οι αντιδρασεις ειναι ακρως λογικο να παρουν τη τροπη του αθρου.

Και εφοσον η συγκριση εχει βαρυτητα ιδιωτικοτητας. ειναι επισης ακρως φυσιολογικο οι android χρηστες να τα ριχνουν στη apple μιας και οι ιδιοι ΔΕΝ εχουν το αντιστοιχο προβλημα στις συσκευες τους --- επειδη ειναι android!!!!

Δημοσ.

Αναμενομενο, μονο το messenger εχω απο δαυτους αλλα και παλι προσπαθω να το αλλαξω εντελως με το telegram. Στο privacy sub tou reddit τα μισα ποστ ειναι για το facebook και τα αλλα μισα για την google.

Δημοσ.

Και ξεκινάνε όλοι τώρα να κοντράρουν ios vs Android .... ουφφφ ρε παιδιά , δεν βαρεθήκατε ; Πείτε τίποτα άλλο , έτσι και αλλιώς το έχουμε πει ότι τα ios είναι πολύ καλύτερα και τα Android σάπια ,,,, τέλος 😛 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδία εγω στο ios εχω κλειστη την προσβαση σε κάμερες κλπ σχεδον σε όλες τις εφαρμογες και μπορώ να έιμαι ήσυχος οτι οντως είναι κλειστες.

Οσοι έχετε android μπορείτε να πείτε το ίδιο? Αν ναι και αισθάνεστε ήσυχοι, ολα καλα!

Και άν πιστέυετε οτι η google παρέχει το ίδιο ή εστω κοντινό επίπεδο διασφάλισης της ιδιωτικότητας με την apple και πάλι ολα καλά και μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. 

Επισης να υπενθυμήσω οτι η μία εταιρεία βγάζει το μεγαλύτερο μέρος των κερδών της απο διαφημίσεις και επεξεργασία δεδομένων, και η άλλη απο πωλήσεις software και hardware. Aυτό και μόνο ίσως πρέπει να σας προβληματίσει λίγο.

6 λεπτά πριν, bringmevictims είπε

Και ξεκινάνε όλοι τώρα να κοντράρουν ios vs Android .... ουφφφ ρε παιδιά , δεν βαρεθήκατε ; Πείτε τίποτα άλλο , έτσι και αλλιώς το έχουμε πει ότι τα ios είναι πολύ καλύτερα και τα Android σάπια ,,,, τέλος 😛 

Δεν υπαρχει καλύτερο και χειρότερο και το έχουμε χιλιοαναλύσει. Αλλα να πάιρνεις μια είδηση και να την τραβάς απο τα μαλλία για να αποδείξεις πράγματα που δε στέκουν ειναι λάθος.

Επεξ/σία από kaklas13
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sakeyz είπε

Καθε βραδυ που πλενω δοντια και βλεπω Βλακειες στο youtube μου πετάει διαφημίσεις για οδοντοκρεμες. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ. Και χωρις να εχω γκουγκλαρει τιποτα για δοντια ποτε.

Τυχαιον; Ποιό iOs παίδες; Όλα τα ίδια περιττώματα είναι.

YouTube = Google όχι Apple 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Giorgos241 είπε

Οχι, απλα δεν εχω social media (περα του messenger, που το εχουν καταστρεψει) τα τελευταια χρονια.

• Instagram το εκλεισα (δεν εχω καμια ομορφη μαπα για να μαζευω likes).
  • Facebook δεν το αντεχω το infinite scroll (και εχω το Reddit για να βλεπω μιμιδια κλπ)

Ειχα προσπαθησει να αντικαταστησω και αλλες γνωστες εφαρμογες στο παρελθον οπως Google Maps με HereWeGo, Google με DuckDuckGo αλλα δεν αντεξα...

Gmail δεν εχω βρει κατι καλυτερο για να αλλαξω. Οποιος εχει κατι να προτεινει πειτε!

protonmail

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Federer είπε

Πριν κάποιους μήνες αποφάσισα να σβήσω το Facebook. Δεν ήταν όσο απλό όσο ακούγεται. Το να αποχωρήσεις απο την μεγαλύτερη κοινωνική πλατφόρμα, απαιτεί οργάνωση και προγραμματισμό...Η δομή της καθημερινότητας και ο τρόπος επικοινωνίας σου αλλάζει και αυτό ίσως λειτουργήσει αποτρεπτικά... Το Facebook είναι σαν να βρίσκεσαι σε μια προβληματική σχέση. Σου θυμίζει το παρελθόν, σε κατασκοπεύει, διαβάζει τα μηνύματα σου και παρακολουθεί συνέχεια πότε είσαι διαθέσιμος! Διαλύοντας λοιπόν αυτή την εικονική μου σχέση, νοιώθω πιο ελεύθερος να ζήσω, να αθληθώ, να ερωτευτώ, να γνωρίσω κόσμο στην πραγματική ζωή και όχι πίσω απο ένα ψηφιακό τοίχο

Ξέχασες να αναφερθείς στην Κυριακή που περπάτησες στο δάσος και ήρθες ξανά σε επαφή με τις δυνάμεις της Γαίας, που ένιωσες όλη της την ενέργεια να σε διαπερνά, μιας επαφής χαμένης στους τσιμεντένιους κλωβούς των μεγαλουπόλεων που μας αποκόπτουν από τη ζωοποιό αγκαλιά της Μητέρας. Βγείτε έξω, αφεθείτε και χαθείτε στη φύση, ζήστε ξανά!

edit:

!!!1!!11ΕΝΑ11!@ΕΝΔΕΚΑ!!11!!1!!!ΕΝΑ!!!

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, bringmevictims είπε

πες τα ρε σύντροφε! Oυυυυυστ απο δω  με τις κωλοεταιρίες τους! Symbian και τα μυαλά στα μπλέντερ! τι να λέμε τώρα!! :P

3 λεπτά πριν, kirileman είπε

Ξέχασες να αναφερθείς στην Κυριακή που περπάτησες στο δάσος και ήρθες ξανά σε επαφή με τις δυνάμεις της Γαίας, που ένιωσες όλη της την ενέργεια να σε διαπερνά, μιας επαφής χαμένης στους τσιμεντένιους κλωβούς των μεγαλουπόλεων που μας αποκόπτουν από τη ζωοποιό αγκαλιά της Μητέρας. Βγείτε έξω, αφεθείτε και χαθείτε στη φύση, ζήστε ξανά!

edit:

!!!1!!11ΕΝΑ11!@ΕΝΔΕΚΑ!!11!!1!!!ΕΝΑ!!!

το !!11!! και όλες τις παραλαγές του τις έχουν πατεντάρει οι "πατριώτες" οι "αυθεντικοί έλληνες" κλπ κλπ και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται όποτε να'ναι και απ'όποιον να ναι. πρόσεχε μην τους φέρεις κι αυτούς εδώ μέσα και αρχίσουν να εξηγούν γιατί σαν "Αίλλινας" πρέπει να χρησιμοποιείς την τάδε μάρκα και όχι την άλλη και γιατί θα έπρεπε να φτιάξουμε δικά μας εργοαστάσια και δικά μας τηλέφωνα με λειτουργικό "Aθ.ΔιακОS" ή κάτι παρεμφερές :P

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε

Και το γεγονος οτι ΔΕΝ ισχυει στο android αυτοματα το καθηστα (android), μπορουμε να πουμε, πιο ΥΠΕΡ της ιδιωτικοτητας του χρηστη προφυλασοντας τον απο τυχον αιδιες 3ων εταιριων!

Για μενα ειναι τοσο απλο. Η ιδια εφαρμογη στο απλ σε παρακολουθει ενω στο android οχι! Τι αλλο πρεπει να ακουσεις δλδ?

Τοσο στουθοκαμηλισμος πια...

Τι βλακείες λες; Διάβασε το άρθρο! Που διάβασες πως σε κατασκοπεύει; Το bug του facebook ενεργοποιεί την κάμερα. Αυτό δεν σημαίνει πως μπανίζει και το τι κάνεις συλλέγοντας φωτό εν άγνοιά σου. Διάβασέ το όλο εδώ, ειδικά την αναφορά στο τέλος.

Το τι θα βάλεις και πως θα το χρησιμοποιήσεις είναι δικό σου θέμα και όχι του λειτουργικού. Θα σου δώσει το λειτουργικό μια ουσιαστική ασφάλεια, αλλά αυτό δεν καλύπτει και bugs λογισμικού τρίτων. Μη λέμε χαζομάρες.

1 ώρα πριν, foniki_melitzana είπε

ψιτ, παιδιά bug της συγκεκριμένης έκδοσης του λειτουργικού είναι:

Ξεκάθαρα πρόβλημα της Apple είναι, που το εκμεταλλεύεται το fb

Ότι να ναι! Αν αφαιρέσεις το δικαίωμα χρήσης της κάμερας από το FB τότε αυτό δεν κάνει τίποτα. Διάβασε πριν πεις ότι να ναι.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, spectaculator είπε

Μα καλά, κάνε τον κόπο και διάβασε και παράτα τις χαζομάρες χαμένες στη μετάφραση:

Από εδώ (υποθέτω πως ξέρεις να διαβάζεις Αγγλικά).

Όταν αυτό ισχύει στην έκδοση 13.2. 2 αλλά όχι στην 13.1.3 τότε φταίει το λειτουργικό και όχι η εφαρμογή. 

• Like 1
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που ορισμένοι θεωρούν ότι το app του fb είναι ίδιο σε όλες τις πλατφόρμες... να διάβαζα αυτά τα σχόλια σε δημοσιογραφικό site να πω οκ... σε τεχνολογικό όμως είναι το λιγότερο άκυρο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...