Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την αρχή είχα πει πως είναι ηλίθιο το να βάζεις εφαρμογή Facebook για να μπεις Facebook ενώ μπορείς μέσω browser + που η εφαρμογή έφτασε στα 40MB και να πρέπει να κάνεις εκκαθάριση cache που είναι ~400MB + που όσο περνάει ο καιρός βαραίνει η εφαρμογή και σε παλιές συσκευές τρώει κολλήματα....

Από την αρχή φαίνεται ότι είναι ύπουλο το να βάζεις εφαρμογή για να μπεις σε μια ιστοσελίδα !!!

Επεξ/σία από KnightRider
  • Like 2
  • Confused 1
  • Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, hyperlost είπε

Όταν είσαι κολλημένος... και δεν καταλαβαίνεις...

Εχω 11 pro max midnight green, δεν άνοιξα vs, δεν ανέφερα άλλη εταιρία, τόνισα τι μας παρουσίαζε η εταιρία σε διαφημίσεις παλιότερα και τέλος θεωρώ χειρότερο ένα κενό που χρησιμοποιούν τρίτοι απο αυτό που μπορεί να υπάρχει και να το χρησιμοποιήσει η main κατασκευάστρια του λειτουργικού. Αλλά τι κάθομαι και γράφω εδω πέρα... 

Παλια (iOS 4) δεν τσεκαρανε καθε εφαρμογη πριν ανεβει στο App Store?

Δεν ξερω αν το κανουν ακομα, αλλα λογικο δεν θα ηταν να φαει ακυρο μια εφαρμογη χρησιμοποιει την καμερα (αρα και πορους του κινητου) στο ασχετο χωρις να το ζητησεις?

Επισης, μηπως μπορεις να τραβηξεις φωτο απο το feed και να την ανεβασεις απευθειας, αρα η καμερα ειναι στο stand-by μηπως και την αξιοποιησεις?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Που κολλάει αυτό; Δεν είναι θέμα της Apple, αλλά του Facebook! Σαν λειτουργικό, το iOS σέβεται περισσότερο τα δεδομένα σου απ' ότι το android.

είναι θέμα αφού επιτρέπει ακόμα την εφαρμογή και δεν την έχει κάνει ban. επίσης έπρεπε να υπάρχει σχετικό icon στο status bar κάφε φορά που ανοίγει μια κάμερα. απλά πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φίλε σιγά το νέο εδώ στο instagram όσες φορές μιλάω για κάτι είτε στο τηλέφωνο είτε στο περιβάλλον που βρίσκομαι μιλάω για κάτι οτιδήποτε και να είναι αυτό από πόνους στη μέση πόνος στο πόδι τροφή για σκύλους σύνδεση ασφάλεια απλά το instagram μου βγάζει διαφήμιση για αυτό το πράγμα το οποίο μίλησα ενώ δεν έχω ψάξει τίποτα απολύτως και δεν συμβαίνει μόνο σε μένα το έχω παρατηρήσει και το έχω διαβάσει και σε άλλους χρήστες

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hyperlost είπε

Όταν είσαι κολλημένος... και δεν καταλαβαίνεις...

Εχω 11 pro max midnight green, δεν άνοιξα vs, δεν ανέφερα άλλη εταιρία, τόνισα τι μας παρουσίαζε η εταιρία σε διαφημίσεις παλιότερα και τέλος θεωρώ χειρότερο ένα κενό που χρησιμοποιούν τρίτοι απο αυτό που μπορεί να υπάρχει και να το χρησιμοποιήσει η main κατασκευάστρια του λειτουργικού. Αλλά τι κάθομαι και γράφω εδω πέρα... 

Ακριβώς, τι κάθεσαι και γράφεις αφού δεν έχεις αντιληφθεί ποιο είναι το πρόβλημα (ή το έχεις αντιληφθεί και απλά επιμένεις). Ούτε εγώ άνοιξα vs, απλά ανέφερα αυτό που συμβαίνει. Ούτε εγώ ανέφερα εταιρείες.

Στο ξαναεξηγώ όπως γράφτηκε και παραπάνω: το App χρησιμοποιεί την κάμερα ΑΝ του έχεις δώσει άδεια μέσω του λειτουργικού (όπως γίνεται και με το Android). Εφόσον έχεις δώσει την άδεια, η εφαρμογή μπορεί να την χρησιμοποιήσει. ΑΝ τη χρησιμοποιεί ενώ δεν είσαι στο interface της κάμερας, δεν είναι θέμα ασφάλειας ή ιδιωτικότητας του λειτουργικού, αλλά ηθελημένη λειτουργία της εφαρμογής ή bug.

Οπότε πάμε πάλι, η Apple μια χαρά παρουσίαζε και παρουσιάζει τα features ασφαλείας και ιδιωτικότητας του iOS και σε ρωτάει σε περίπτωση που κάποια εφαρμογή θέλει πρόσβαση σε κάμερα, αποθηκευτικό χώρο, τοποθεσία, επαφές, SMS, κλπ. Αν ΕΣΥ δώσεις, η εφαρμογή χρησιμοποιεί. ΑΝ η εφαρμογή κάνει αθέμιτη χρήση, δεν είναι θέμα λειτουργικού.

• Like 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Giorgos241 είπε

Οχι, απλα δεν εχω social media (περα του messenger, που το εχουν καταστρεψει) τα τελευταια χρονια.

• Instagram το εκλεισα (δεν εχω καμια ομορφη μαπα για να μαζευω likes).
  • Facebook δεν το αντεχω το infinite scroll (και εχω το Reddit για να βλεπω μιμιδια κλπ)

Ειχα προσπαθησει να αντικαταστησω και αλλες γνωστες εφαρμογες στο παρελθον οπως Google Maps με HereWeGo, Google με DuckDuckGo αλλα δεν αντεξα...

Gmail δεν εχω βρει κατι καλυτερο για να αλλαξω. Οποιος εχει κατι να προτεινει πειτε!

Εγώ πάλι έχω για επαγγελματικούς λόγους και μόνο.

Στη συσκευή μου τρέχω το Instagram αφού το χρησιμοποιώ ως "δωρεάν" μέσο προβολής της δουλειάς μου ως φωτογράφος και ταυτόχρονα να παρακολουθώ δουλειές άλλων - ως εκεί.

Έχω πάψει να τρέχω το Facebook (μόνο μέσω Firefox) ενώ θα έδιωχνα και το Messenger χθες αν δεν ήταν η επικοινωνία σε ορισμένες ομάδες που συμμετέχω.

Όσο αφορά την αντικατάσταση των Google εφαρμογών, έχω κάνει το ίδιο και κατανοώ.

Έναντι του Gmail σε Android OS προτείνω το AquaMail. Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τη Pro έκδοση για επαγγελματικούς λόγους και δε χρειάστηκε πότε να γυρίσω πίσω στο Gmail που τώρα στο iOS χρησιμοποιώ μόνο και μόνο για να σβήνω τα mails αφού η native mail εφαρμογή δε το υποστηρίζει.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Giorgos241 είπε

"My wife and I took a random subject we had NEVER every talked about or searched online, and talked about it while her iPhone was on in the background. Two days later, our Facebook advertising completely changed over to cat food for a few days. "

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, αλλα ειναι λιγακι creepy

ισχυέι μου έχει τύχει σε τελείως άσχετα θέματα όπως πχ μιλούσα για πάτωμα παρκέ και laminate για ένα θέμα της δουλειάς και το ίδιο μεσημέρι είχα χορηγούμενη από πατωματάδες. επίσης μου έτυχε και με έναν μάστορα που μου είπε για το WD40 και δεν πρόλαβα καν να πάω σε μαγαζί και μου έβγαλε χορηγία WD40 και ένα ταξίδι δώρο.

Δημοσ.

Παιδιά τους χρήστες δεν τους απασχολεί αν είναι πρόβλημα της εφαρμογής ή  του λειτουργικού, τους χρήστες τους απασχολεί το ότι υπάρχει πρόβλημα. Αδικαιολόγητο "bug" 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Sakeyz είπε

Κι ομως ρε μαγκα ισχυει. Και με λεγανε τρελο.

Επιβεβαιωνω και γω για διαφημισεις με βαση θεματα συζητησης που δεν εχουν ψαχτει προηγουμενως σε κινητο(android). Οπως και το να κοιταω πχ προιοντα στο pc της δουλειας και να εχω την επομενη μερα σχετικες διαφημισεις και στο κινητο μου, που μοιραζεται το wifi.

edit: Παιζει να αυξηθει και η διαρκεια ζωης της μπαταριας αν διαγραψεις facebook που χρησιμοποιει την καμερα?

Επεξ/σία από oceanborngr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης, και αυτο μου ειχε κανει εντυπωση.

https://www.theverge.com/2013/1/26/3918340/instagram-photo-id-verification-policy-explanation

Σου ζητανε μια εικονα του προσωπου σου και ενα νουμερο για να σου ανοιξουν τον λογαριασμο!
Βασικα, σου ζητανε μια εικονα απο το προσωπο σου, ενω κρατας ενα χαρτι (ή οτι αλλο) που περιεχει ενα νουμερο

Αναφορά σε κείμενο

Hi,

We need you to verify your identity so that we can start resolving your issue. Without verifying that you’re the owner of this account, we can’t be sure that we’re helping the right person.

Please attach a photo of yourself holding a hand-written copy of the code below:

25153       

The photo you send:

1. Must include the code above written on a clean sheet of paper, followed by your full name and username
2. Must clearly show both the code and your face
3. Must be saved and attached to your reply as a JPEG file

Please note that we won't be able to help until we receive a photo that meets these requirements.

Thanks,
The Instagram Team

Επεξ/σία από Giorgos241
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Agony είπε

Και δεν περνάει απο έλεγχο η εφαρμογη για την σωστη λειτουργία της απο την apple ?

Δεν ξερω ρωτάω γιατι φιλος με iphone μου εχει πει οτι η apple τα περνάει απο κόσκινο για να ειναι στο store της.

Κανονικά περνά! Τηρεί 100% τις προϋποθέσεις χωρίς να κάνει καμιά κατάχρηση. Όπως όμως είδες, η εφαρμογή που έχει ήδη εγκριθεί, σε μια από τις εκδόσεις της είχε bug, αυτό του άρθρου. Μάλιστα, το bug αποκαλύφθηκε γιατί το ίδιο το λειτουργικό σου δείχνει πότε η κάμερα είναι ενεργοποιημένη. To Android δεν σου παρέχει αυτή τη δυνατότητα, άρα και να υπήρχε το bug δεν θα το έπαιρνες χαμπάρι. Στην P έκδοσή του διορθώνεται αυτό. Μέχρι τότε κι αν πάρει το κινητό σου την Ρ, μπορείς να "κοιμάσαι" ήσυχος!

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dinko είπε

επίσης έπρεπε να υπάρχει σχετικό icon στο status bar κάφε φορά που ανοίγει μια κάμερα. απλά πράγματα.

Δεν ξέρω τι πρέπει να υπάρχει στα λογισμικά, αυτό που ξέρω είναι πως έχει καταντήσει αηδία το θέμα με τα προσωπικά δεδομένα και μια φορά δεν ανήκω σε αυτούς που λένε "έλα μωρέ και τι πειράζει να σου κλέβουν τα πάντα, λες και τι έκανες εσένα θα κυνηγάνε". Άσχετα με το αν δεν χρησιμοποιεί κάποιος το facebook και το instagram θα χρησιμοποιεί κινητό, ίντερνετ, pc κάποια άλλη εφαρμογή κ.λ.π

Διαφορετικά ας βγουν όλοι μαζί να ανακοινώσουν ανοιχτά "σας κλέβουμε τα πάντα" και τέλος, τουλάχιστον να μην σκοτωνόμαστε με τα πρέπει και δεν πρέπει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, timos71 είπε

Δεν ξερω αν διαβασες το αρθρο αλλα λεει οτι αν ο χρηστης δεν εχει δωσει προσβαση στη καμερα(μεσω του λειτουργικου) η καμερα δεν καταγραφει. Αρα δεν ειναι προβλημα του λειτουργικου αλλα της εφαρμογης. Τωρα γιατι το facebook θελει να καταγραφει μονο τους χρηστες iphone και οχι αυτους του android δεν γνωριζω .

34 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Μάθε να διαβάζεις! Είναι πρόβλημα του FB και όχι του iOS! Ότι να ναι...!

32 λεπτά πριν, timos71 είπε

Δεν ξερω αν διαβασες το αρθρο αλλα λεει οτι αν ο χρηστης δεν εχει δωσει προσβαση στη καμερα(μεσω του λειτουργικου) η καμερα δεν καταγραφει. Αρα δεν ειναι προβλημα του λειτουργικου αλλα της εφαρμογης. Τωρα γιατι το facebook θελει να καταγραφει μονο τους χρηστες iphone και οχι αυτους του android δεν γνωριζω .

"Το Facebook χρησιμοποιεί μυστικά την κάμερα του iPhone

Ο Maddux προσθέτει πως εντόπισε το ίδιο πρόβλημα σε 5 διαφορετικές συσκευές iPhone που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα"13.2.2 αλλά δεν μπόρεσε να το αναπαράγει σε συσκευές με iOS 12. Το TheNextWeb δοκίμασε και την έκδοση 13.1.3 η οποία δεν πάσχει από το συγκεκριμένο πρόβλημα" 

είναι του ios 13.2.2 η της εφαρμογής του Facebook? 

38 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Όταν διαβάζεις αλλά δεν καταλαβαίνεις.

Επεξ/σία από One+
  • Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Μάθε να διαβάζεις! Είναι πρόβλημα του FB και όχι του iOS! Ότι να ναι...!

Ας γινόταν κ στα android τοτε!Αντε μας τα χετε πρήξει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...