Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθε βραδυ που πλενω δοντια και βλεπω Βλακειες στο youtube μου πετάει διαφημίσεις για οδοντοκρεμες. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ. Και χωρις να εχω γκουγκλαρει τιποτα για δοντια ποτε.

Τυχαιον; Ποιό iOs παίδες; Όλα τα ίδια περιττώματα είναι.

• Like 12
  • Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ότι πιο intruisive η εφαρμογή/ες του facebook. Το πέταξα δια παντός (android) όταν διαπίστωσα πως "τραβούσε" προεπισκοπήσεις των φωτογραφιών μου απ'τον εσωτερικό χώρο του κινητού για να μου προτείνει να τις δημιουργήσω album στο fb, ενώ δεν του είχα επιτρέψει πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο!!

Όσοι είστε στο android, δοκιμάστε αν θέλετε το frost, open source εναλλακτική, χάνεις κάποια ελάχιστα features, αλλά έχεις τον έλεγχο.

Δημοσ.

Είναι "πρόβλημα" εκ μέρους του Facebook το οποίο εκμεταλλεύεται την άδεια που ο χρήστης ήδη έχει παραχωρήσει - ρε παιδιά διαβάστε με ψυχραιμία την είδηση.

Δωρεάν συμβουλή: χρησιμοποιείτε τον browser σας για να βλέπετε πόσο καλύτερα περνάνε από εσάς οι φίλοι σας.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, purespyros είπε

προσωπικα το δοκίμασα τώρα και όντως μου βγάζει το γρανάζι πάνω αλλά το σημείο εκεινο είναι μαυρο χωρις να δειχνει η καμερα.

Οπως και να έχει όμως αυτό ειναι άλλη μια αποδειξη ότι το Facebook είναι ένα σκουπιδι και πρέπει να κλείσει.

Δυσκολακι ετσι?

Δεν ειναι και μια μικρη εταιρια.

Αλλα μπορει ο κοσμος να σταματησει να το χρησιμοποιει.

Αλλα απο την αλλη δεν ειναι δικο του και το instagram, whatsapp, oculus....

Δημοσ.

Μην λέμε τα ίδια ρε παιδιά, ασφάλεια και ιδιωτικότητα δεν υπάρχει με το Facebook και με καμία άλλη πλατφόρμα social. Δίνεις το οκ και μοιράζεσαι τα προσωπικά σου στοιχεία όπως και παραχωρεις την ιδιωτικότητα σου!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Hellenicsun είπε

Δωρεάν συμβουλή: χρησιμοποιείτε τον browser σας για να βλέπετε πόσο καλύτερα περνάνε από εσάς οι φίλοι σας.

Η παρτε κανενα τηλεφωνο, στειλτε μηνυμα.

Προσφατα κατεβασα αλλη εφαρμογη για να μιλαω με γνωστους (telegram) και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Επεξ/σία από Giorgos241
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Όταν διαβάζεις αλλά δεν καταλαβαίνεις.

Όταν είσαι κολλημένος... και δεν καταλαβαίνεις...

Εχω 11 pro max midnight green, δεν άνοιξα vs, δεν ανέφερα άλλη εταιρία, τόνισα τι μας παρουσίαζε η εταιρία σε διαφημίσεις παλιότερα και τέλος θεωρώ χειρότερο ένα κενό που χρησιμοποιούν τρίτοι απο αυτό που μπορεί να υπάρχει και να το χρησιμοποιήσει η main κατασκευάστρια του λειτουργικού. Αλλά τι κάθομαι και γράφω εδω πέρα... 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sakeyz είπε

Καθε βραδυ που πλενω δοντια και βλεπω Βλακειες στο youtube μου πετάει διαφημίσεις για οδοντοκρεμες. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ. Και χωρις να εχω γκουγκλαρει τιποτα για δοντια ποτε.

Τυχαιον; Ποιό iOs παίδες; Όλα τα ίδια περιττώματα είναι.

"My wife and I took a random subject we had NEVER every talked about or searched online, and talked about it while her iPhone was on in the background. Two days later, our Facebook advertising completely changed over to cat food for a few days. "

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, αλλα ειναι λιγακι creepy

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Giorgos241 είπε

Η παρτε κανενα τηλεφωνο, στειλτε μηνυμα.

"Homo neanderthalensis " κι εσείς; 😋

(..εγώ σίγουρα που μου στέλνουν WhatsApp και καλώ πίσω τηλεφωνικά..)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Που κολλάει αυτό; Δεν είναι θέμα της Apple, αλλά του Facebook! Σαν λειτουργικό, το iOS σέβεται περισσότερο τα δεδομένα σου απ' ότι το android.

Πολύ ωραία λογική, μπράβο! Μια που αναφέρεσαι σε δεδομένα περί σεβασμούς κ.λ.π

κάποτε κράζατε το android (πρόσεξε android όχι κάποια συγκεκριμένη μάρκα κινητού) και τους χρήστες στα κενά ασφαλείας που υπάρχαν σε διάφορες εφαρμογές στο playstore, μάλιστα αν και γνωστές πολλές από αυτές τις εφαρμογές με κακόβουλη στάση απέναντι προς τους χρήστες κάποιοι από εσάς λέγατε το γνωστό "καλά να πάθουν να προσέχουν τι κατεβάζουν" & "τα κενά ασφαλείας από ένα σημείο και μετά καθορίζονται από τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τη συσκευή τους"

Στην παρούσα φάση πρέπει να προσέχει κάποιος τι κατεβάζει όταν το facebok app είναι στις top 5 κορυφαίες εφαρμογές του πλανήτη άλλα και το πως να διαχειρίζεται το κινητό του ή μήπως το 13.2.2 είναι ένας τυχαίος αριθμός (έτσι είπε να τον γράψει κάποιος στο άκυρο) και όχι το λογισμικό της apple.

Για σοβαρευτείτε λίγο μερικοί...

• Like 8
Δημοσ.

instagram, whats app και οτι αλλο εχει με σχεση με το facebook επρεπε να τα ειχατε σβησει τουλαχιστον 2 χρονια τωρα...επιστροφη στα nokia 3310 αν θελετε να ηρεμησετε εντελως...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hellenicsun είπε

"Homo neanderthalensis " κι εσείς; 😋

(..εγώ σίγουρα που μου στέλνουν WhatsApp και καλώ πίσω τηλεφωνικά..)

Οχι, απλα δεν εχω social media (περα του messenger, που το εχουν καταστρεψει) τα τελευταια χρονια.

• Instagram το εκλεισα (δεν εχω καμια ομορφη μαπα για να μαζευω likes).
  • Facebook δεν το αντεχω το infinite scroll (και εχω το Reddit για να βλεπω μιμιδια κλπ)

Ειχα προσπαθησει να αντικαταστησω και αλλες γνωστες εφαρμογες στο παρελθον οπως Google Maps με HereWeGo, Google με DuckDuckGo αλλα δεν αντεξα...

Gmail δεν εχω βρει κατι καλυτερο για να αλλαξω. Οποιος εχει κατι να προτεινει πειτε!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Giorgos241 είπε

"My wife and I took a random subject we had NEVER every talked about or searched online, and talked about it while her iPhone was on in the background. Two days later, our Facebook advertising completely changed over to cat food for a few days. "

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, αλλα ειναι λιγακι creepy

Κι ομως ρε μαγκα ισχυει. Και με λεγανε τρελο.

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Καλά, πλάκα κάνεις; Άλλο το app του android και άλλο του iOS! Δεν είναι ίδιος κώδικας! Επίσης αν πας στη πηγή θα δεις πως είναι πρόβλημα του FB και όχι του iOS:

Και δεν περνάει απο έλεγχο η εφαρμογη για την σωστη λειτουργία της απο την apple ?

Δεν ξερω ρωτάω γιατι φιλος με iphone μου εχει πει οτι η apple τα περνάει απο κόσκινο για να ειναι στο store της.

• Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4mage είπε

Στην παρούσα φάση πρέπει να προσέχει κάποιος τι κατεβάζει όταν το facebok app είναι στις top 5 κορυφαίες εφαρμογές του πλανήτη..

Απομονώνω αυτή σου τη πρόταση γιατί ισχύει και ταυτόχρονα ισχύουν και όλες εκείνες οι ειδήσεις που αφορούν τις πρακτικές αυτής της εταιρίας έναντι των χρηστών της.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...