areti gamer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Παιδια να ρωτησω. Πηρα νεο πσ ειχα καποια θεματα λυθηκαν.Τωρα μου εφερε προβλημα η εκκινηση ..παταω το κουμπι κ δεν ανοιγει παντα ..αλλες φορες ανοιγει κατευθειαν κ αλλες φορες ενω ανοιγει χωρις να ανοιξει η οθονη μετα απο λιγο κλεινει το πσ...Εχει θεμα το κουμπι η η μητρικη πλακα?
Deka013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, areti gamer είπε Παιδια να ρωτησω. Πηρα νεο πσ ειχα καποια θεματα λυθηκαν.Τωρα μου εφερε προβλημα η εκκινηση ..παταω το κουμπι κ δεν ανοιγει παντα ..αλλες φορες ανοιγει κατευθειαν κ αλλες φορες ενω ανοιγει χωρις να ανοιξει η οθονη μετα απο λιγο κλεινει το πσ...Εχει θεμα το κουμπι η η μητρικη πλακα? Έχει η μητρική σου power button;Αν ναι,δοκίμασε το.
areti gamer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/15586063/MSI-B450M-Pro-M2.html?from=account_favorites#reviews Εχω αυτη την μητρικη εχει power button?
areti gamer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Α κριμα ... Ενα χρονο εχει το case εγγυηση 3 χρονια η μητρικη θα δω εχω χρονο σ ευχαριστω!
elpenor Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, areti gamer είπε Παιδια να ρωτησω. Πηρα νεο πσ ειχα καποια θεματα λυθηκαν.Τωρα μου εφερε προβλημα η εκκινηση ..παταω το κουμπι κ δεν ανοιγει παντα ..αλλες φορες ανοιγει κατευθειαν κ αλλες φορες ενω ανοιγει χωρις να ανοιξει η οθονη μετα απο λιγο κλεινει το πσ...Εχει θεμα το κουμπι η η μητρικη πλακα? Όταν το PC ανοίγει χωρίς να ανοίξει η οθόνη πως μπορεί να φταίει το κουμπί; Εμένα μου φαίνεται ότι τα προβλήματα σου δεν έχουν λυθεί, μπορεί να φταίει η RAM μπορεί η μητρική, μπορεί κάποιο USB ή PCIe περιφερειακό, μπορεί το PSU. Εγώ αν ήμουν μέσα στην εγγύηση θα το έστελνα άμεσα πίσω, αν δεν ήμουν θα έκανα διάβαζα το debug της μητρικής και θα έκανα δοκιμές. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από elpenor 1
areti gamer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ανοιγει αλλα μετα απο λιγο κλεινει .Και οταν ανοιγει δουλευει κανονικα. Υποτιθεται με αλλαξαν την μητρικη γιατι με ειπαν δ ηταν καλη...δεν ξανα φτιαχνω πσ στο eshop απογοητευση. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από areti gamer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα