Προς το περιεχόμενο

Msc Data Science @Deree

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα,

ξερει κανεις τιποτα για το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο; Ειναι δυσκολο να σε δεχτουν; Εχει αναγνωριση στην αγορα εργασιας (αναλογη του κοστους); 

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
4 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε

Οχι , τιποτα. Ολοι λενε οτι μετραει το ονομα του Deree για MBA αλλα για το συγκεκριμενο δεν εχω  βρει τιποτα.

Δικτυώνεσαι εκει πέρα, η αδερφη μου τελειωσε στο ALBA (ιδιος ομιλος) και μου εχει πει τα καλύτερα. Τωρα για το Deree σαν Deree εχω ακούσει μικτές απόψεις

Και εγώ αναζητούσα καποιο  mba σε IT/IT Security αλλα δεν βρήκα κάτι ...

Για το MBA του Alba εχω ακουσει καλα. Ξερω και ατομο που το εκανε και ανεβηκε αρκετα μισθολογικά. Δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και για το Data Science ή αν στο ΟΠΑ πχ αξιζει περισσοτερο.

Τα μεταπτυχιακα του Deere αν δεν κανω λαθος ειναι ολα στο ALBA. Ενδιαφερομαι κ γω για το συγκεκριμενο αλλα δεν εχω βρει εξτρα πληροφοριες πέραν του site

• 1 χρόνο αργότερα...
Στις 10/12/2019 στις 1:25 ΠΜ, karabill93 είπε

Τα μεταπτυχιακα του Deere αν δεν κανω λαθος ειναι ολα στο ALBA. Ενδιαφερομαι κ γω για το συγκεκριμενο αλλα δεν εχω βρει εξτρα πληροφοριες πέραν του site

Παρτε ενα τηλ και απαντανε στα παντα. Το ALBA ειναι στο κεντορ και εχει πολυ καλες υποδομες γενικα και οι καθηγητες ειναι επαγγελματιες του κλαδου τους (δεν ειναι απλα καθηγητες οπως σε αλλα παν/μια οποτε εχουν και hands on εμπειρια)

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...