stako Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Λίγο απίθανο να πέσει η τιμή του και άλλο στην ευρωπαίκη αγορά, απ'οτι διάβασα στο xbox-scene. Επίσης, εχω διαβάσει οτι το crystal ΔΕΝ τσιπάρεται για την ώρα, οπότε περιμένετε λίγο ακόμα... Δεν τσιπάρεται??? Δηλαδή είναι πάνω από 1.5 η έκδοση? Για την τιμή το είδα κι εγώ, οι Άγγλοι λένε ότι εδώ είναι διαφορετικά τα πακέτα retail με περισσότερα games και χειριστήρια οπότε η τιμή είναι συμφέρουσα.........
sargos Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Opoios to prolabei auto to crystal... Ego pantos pira ena exthes, ena simera, kai kanonisa 5 akoma gia aurio... Aurio malista skeftome na paraggeilo kai kanena komataki!
FISHERMAN Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 cool emena opws to perimena ta diavazei OLA..+R,-R,fthiniarika cd-r...mamei kai dernei!!!
stako Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 cool emena opws to perimena ta diavazei OLA..+R,-R,fthiniarika cd-r...mamei kai dernei!!! Τελικά τσιπαρεται δηλαδή? 1.5 είναι?
FISHERMAN Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 AMAN re paidia exw postarei se posa diaforetika topic....EIPAME TO CRYSTAL CHIPARETAI!!Einai V.1.4 sinithws alla kai 1.5 na einai pali yparxoun chipakia pou kanoun douleia.An thimamai kala apo xbox-scene eixe bgei radio arvyla gia 1.6 pou ontws akoma den uparxei tpt.Btw tha xwsw kai blue ledakia apo ena Li-An Li koutaki pou exw kabatza ka itha einai super-duper!!!
tempo Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 την τελευταία εβδομάδα έχω διαβάσει ένα κάρο post για το ΧΒΟΧ. Απάντηση όμως δεν έχω πάρει σε μια βασική μου απορία, δεδομένου ότι είμαι ένας υποψήφιος αγοραστής. Αν υποθέσουμε ότι δεν θέλω να το ανοίξω το μηχάνημα. Έχω διαβάσει ότι υπάρχει η λύση του Softmod (δηλ "τσιπάρισμα" μέσω software). Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει και να μπορεί να περιγράψει την διαδικασία του Softmod?. Σε ξένα forum βρήκα και διάβασα πολλά αλλά θέλω κάποιον που έχει εμπειρία έστω και 1 φορά. Τι χρειάζεται για την διαδικασία αυτή και που μπορώ να τα βρώ? Με την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποιος να απαντήσει - για να αποφασίσω και εγώ κάποτε και να πάρω και να χαρώ πριν το Πάσχα - ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.