Προς το περιεχόμενο

pros olous pou skeftontai na agorasoun X-BOX!

dreamcast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:!:

> http://www.microsoft.com/presspass/press/2004/mar04/03-29ConsolePriceDropPR.asp

apo xthes h timh tou x-box sthn amerikh,kanada kai mexiko epase apo 30 ews 45$!eidika sthn amerikh apo exthes poulietai sthn timh twn 150$!

dhladh to isodynamo twn 123 euro!

tha proteina ligo ypomonh isws merikes meres META to pasxa pesei h timh tou kai sthn eurwph!

isws pali na kanw lathos!kai h agora ths eurwphs na mhn exei sxesh meths amerikhs!alla an hmoun sthn 8esh sas isws skeftoumoun ligo thn periptwsh!

:wink:

Δημοσ.
poios to mpiiiip to x-box?:P

Εγώ γιατί σε αυτό παίζω παιχνίδια, ακούω MP3, βλέπω DivX, κατεβάζω on the fly saves, παίζω online και όλα φορτώνουν σαν από cartdridge (λόγω 80άρη 7200rpm, 8MB δίσκου)

:)

Γειά χαρά σε όλους τους Playstationάδες.............χεχε.......:)

Δημοσ.
stako mazi postarame.....Ante geia PS2....snif snif pali polemos mou murizei..ante paw na paiksw kana Ninja Gaiden.. :)

Ωχ ωχ, μη λές την απαγορευμένη λέξη (NG)......θα πάθει τίποτα κανένας PS2 user......:)

Το Crystal τι είναι??? Modchip? Άσχετο αλλά έχουν βγει κάτι τέταρτης γενιάς chip απίστευτα.......

Δημοσ.

Ω γμτ.....!!!! Ασε, το είδα το Crystal σε διαφήμιση και το ερωτεύτηκα αλλά δεν περισσεύουν τώρα λεφτά......μου τα έφαγε το PC! :)

Αντε με γεια! Τυχερέ! :)

Δημοσ.

Ξέχασες να πεις ότι στο X-box μου παίζω και

SNES, Game Boy Advance, Game Boy, Nintendo 64, NES, Playstation 1, MAME, NetGear, Atari, NeoGeo και άλλα πολλά!

Δημοσ.

Λίγο απίθανο να πέσει η τιμή του και άλλο στην ευρωπαίκη αγορά, απ'οτι διάβασα στο xbox-scene. Επίσης, εχω διαβάσει οτι το crystal ΔΕΝ τσιπάρεται για την ώρα, οπότε περιμένετε λίγο ακόμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...