Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] iPhone 6S 32GB 249€ @ Germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

iPhone 6S 32GB (Γκρι) => 249€ @ΓΕΡΜΑΝΟΣ

https://www.germanos.gr/product/iphone-6s-32gb-gkri/20339980/?fname=&fvalue&gclid=EAIaIQobChMI6rWwgdvl5QIViISyCh2b2gFBEAAYASAAEgKLdPD_BwE#

Νομίζω η καλύτερη τιμή που έχει παίξει μέχρι στιγμής...

Τιμή σκρουτζ σήμερα: 283€

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

iPhone 6S 32GB (Γκρι) => 249€ @ΓΕΡΜΑΝΟΣ

https://www.germanos.gr/product/iphone-6s-32gb-gkri/20339980/?fname=&fvalue&gclid=EAIaIQobChMI6rWwgdvl5QIViISyCh2b2gFBEAAYASAAEgKLdPD_BwE#

Νομίζω η καλύτερη τιμή που έχει παίξει μέχρι στιγμής...

Τιμή σκρουτζ σήμερα: 283€

Κινητό 2015 και μήλο που είναι παραμένει 2015.

• Like 10
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν κατι μηνες ξαναβγηκε στο ιδιο καταστημα και στα ιδια χρηματα

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H τιμή είναι τίμια για καινούργιο μήλο και πρόσφατα πήρε ios 13 το 4 ετών κινητάκι.

Όλα εξακολουθούν να κυλούν ομαλά και απροβλημάτιστα χωρίς κανένα κόλλημα. Ο Α9 κρατάει ακόμα καλά.

Όμως έχει ξαναπαίξει στα 249€ πάλι από τον Γερμανό τον Ιούνιο που μας πέρασε που το πήρα και εγώ, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξαναπαίξει σε αυτή την τιμή και στο κοντινό μέλλον (εκτός και αν σπρώχνει τα τελευταία κομμάτια του στοκ). 

.

edit: Ήδη δεν είναι διαθέσιμο, επομένως θα πρέπει να μπει ΤΕΛΟΣ στον τίτλο.

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα που δεν είναι διαθέσιμο. 32 gb το 2019 κ μπαταρια που απλά κλαίς . 250 γι'αυτό το αισχος ; Τουλάχιστον εχει στα 90.ευρω κ το mi a1 o Γερμανός

Επεξ/σία από vargas
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν μερικές ημέρες έγραψα κάτι σχετικά με τις προσφορές της blackfriday και πως κάθε χρόνο θα ρίχνουμε και περισσότερο γέλιο με τα όσα θα δουν τα μάτια μας.

Μετά το ξετρύπωμα του Mygad.gr την προηγούμενη χρονιά δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με καμία αγορά και με κανένα κατάστημα. Είναι τόσο στημένη η φάση που σε δουλεύουν μέσα στα μούτρα σου ΟΛΟΙ!

Καλό είναι τουλάχιστον εμείς που βρισκόμαστε στο insomnia να μπορούμε να καταλαβαίνουμε τι είναι προσφορά, όσοι δεν το καταλαβαίνουν να το ΜΑΘΕΤΕ μπας και σώσουμε κάνα κακομοίρη πριν δώσει τον μισθό του.

Επεξ/σία από d4mage
  • Like 3
Δημοσ.
10 hours ago, lionheart75 said:

H τιμή είναι τίμια για καινούργιο μήλο και πρόσφατα πήρε ios 13 το 4 ετών κινητάκι.

Όλα εξακολουθούν να κυλούν ομαλά και απροβλημάτιστα χωρίς κανένα κόλλημα. Ο Α9 κρατάει ακόμα καλά.

Όμως έχει ξαναπαίξει στα 249€ πάλι από τον Γερμανό τον Ιούνιο που μας πέρασε που το πήρα και εγώ, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξαναπαίξει σε αυτή την τιμή και στο κοντινό μέλλον (εκτός και αν σπρώχνει τα τελευταία κομμάτια του στοκ). 

.

edit: Ήδη δεν είναι διαθέσιμο, επομένως θα πρέπει να μπει ΤΕΛΟΣ στον τίτλο.

+1 με τον Νίκο.

Το πήρα και εγώ στην προηγούμενη προσφορά για δεύτερη συσκευή και αυτή την στιγμή την έχω για κύρια καθώς όλα κυλούν ομαλότατα...

• Like 2
Δημοσ.

Σαν κινητό δεν είναι 'κακό'. Ωστόσο με τα ίδια η και λιγότερα λεφτά παίρνεις ένα Android τούμπανο. Το θέμα είναι ότι μιλάμε για άλλη τελείως τιμολογιακή πολιτική σαν φίρμα, οπότε είτε μιλάμε για καινούργια είτε για στοκ είτε για κινητά 5ετίας της συγκεκριμένης εταιρίας, θα είναι ψηλές οι τιμές.. ( σε σύγκριση πάντα με τις άλλες εταιρίες smartphone ) 

Δημοσ.

Να συγκρίνεις κινητά με διαφορετικό λειτουργικό

είναι σα να συγκρίνεις αυτοκίνητα με διαφορετική τεχνολογία κίνησης.

.

Με τα λεφτά που αγοράζεις Tesla, αγοράζεις και αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καυσης. Ο καθένας θα έχει τους λόγους του.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, d4mage είπε

Μετά το ξετρύπωμα του Mygad.gr την προηγούμενη χρονιά δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με καμία αγορά και με κανένα κατάστημα. Είναι τόσο στημένη η φάση που σε δουλεύουν μέσα στα μούτρα σου ΟΛΟΙ!

Επειδή το έχασα αυτό το επεισόδιο, τι έγινε με το mygad ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, eklagk είπε

Οπως το κοβω προμο σε site κανει εχει παιξει η ιδεα στο εξωτερικο καλοστημενο ειναι παντως.

Έτσι λες; Ψάξε λίγο και θα δεις για το συγκεκριμένο κατάστημα περί τιμολογίων και blackfriday. Είχε γίνει flame σε λίγα μόλις λεπτά.

Ακόμα έχω αποθηκευμένες τις τότε συνομιλίες στο live chat με απειλές και καταγγελίες. Είπαμε η blackfriday στην Ελλάδα μας (δεν ξέρω τι ισχύει στο εξωτερικό δεν πήγα ποτέ να δω την blackfriday τους) είναι η μεγαλύτερη καταναλωτική απάτη που έχει συμβεί.

Ντόρος για το τίποτα, ξεστοκάρισμα και ελαττωματικά προϊόντα. Τηλεοράσεις προσφορές όλο το χρόνο, στρώματα 2 φορές το χρόνο παντού, κινητά δεν το συζητάω με ή χωρίς τιμολόγιο έχει για όλες τις τσέπες, λευκές συσκευές κάτι σαν τις τηλεοράσεις και gadget αξεσουάρ στο 20ευρω - 30ευρω (βλέπε τις υπαρχοντες προσφορές στην ενότητα).

Blackfriday έστω και σε λίγα κομμάτια είναι να είσαι από τους τυχερούς που παίρνεις κάτι καινούργιο στη μισή τιμή και όχι iphone 6s 249.00€ άλλα πως θα δεις τέτοια πράγματα όταν σε αμέτρητα ιντερνετικά καταστήματα βλέπεις:

Τιμή web: 500.00€

Τιμής χωρίς ΦΠΑ 403.22€

και λίγο κάτω από την τιμή ενημέρωση (κατά τη διάρκεια της black friday το κατάστημά μας δεν εκδίδει τιμολόγια σύμφωνα με το άρθρο 39α). 

άσε μας φίλτατε που κάνω και πρόμο. Ψάξε με να δεις πόσο κράζω τέτοιες λαμογιές και τα λέμε ξανά όποτε θες.

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, d4mage είπε

Είπαμε η blackfriday στην Ελλάδα μας (δεν ξέρω τι ισχύει στο εξωτερικό δεν πήγα ποτέ να δω την blackfriday τους) είναι η μεγαλύτερη καταναλωτική απάτη που έχει συμβεί.

Ντόρος για το τίποτα, ξεστοκάρισμα και ελαττωματικά προϊόντα. 

Blackfriday έστω και σε λίγα κομμάτια είναι να είσαι από τους τυχερούς που παίρνεις κάτι καινούργιο στη μισή τιμή

Αφου δεν γνωριζεις τι ρολο βαραει η blackfriday και στο εξωτερικο(που απο εκει ηρθε ξερω γω......),τοτε για ποιο λογο βγαζεις οτι να ναι συμπερασματα?

Ειπαμε,ο ρολος του black friday ειναι κυριως το ξεστοκαρισμα παλιοτερων συσκευων που καθονται στο καταστημα και εν μερη μιας και ειναι περιοδος γιορτων και προσφορες σε νεωτερα μοντελα.

Οχι Black Friday δεν ειναι να βαλεις στην μιση τιμη προιοντα τα οποια ειναι καινουργια και αρα εχουν ζητηση

Πχ το iphone 11 των 850ευρω,δεν θα το βαλει κανεις παγκοσμιως στα 425ευρω.

Γιαυτο και στο εξωτερικο το black friday αφορουσε για αγορες μονο απο τα ιδια τα καταστηματα(για να ξεστοκαρουν οτι τους εχει μεινει πριν κλεισει το ετος).

Θα ηθελα να ψαξω να βρω απο μεγαλη αλυσιδα εξωτερικου(νομιζω best buy)που ειχε περυσι ή προπερσι σε black Friday το iphone 5s να δω τι θα ελεγες :)

Τωρα για το κινητο του τιτλου αν και πολυ παλιοτερο μοντελο,ειναι το φθηνοτερο ''αξιολογο''iphone που μπορει να παρει καποιος.

Το ιδανικο θα ηταν να βλεπαμε το Iphone 7 σε αυτα τα χρηματα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...