Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, skiabox said:

Σιγά μην καταστρέψω τα ultra boost adidas μέσα στη βροχή.

Ρε πάτε καλά;

ΛΟΟΟΛ

θα σου πω κατι οξυμορο μεταξυ αστειου και σοβαρου.

καταλαβαινω οτι το να αλλαζεις πχ παπουτσια ειναι εξοδο.απο την αλλη αν χαλας τα παπουτσια τα ρουχα και δεν ξερω τι αλλο δειχνει οτι τα χαρηκες και τα χρησιμοποιησες και δεν τα εφαγε η ντουλαπα.

προσωπικα προσεχω τα πραγματα μου(για το βουνο) αλλα δεν τα λυπάμαι  απο την αλλη.

Δημοσ.

Για ασκηση μεσα στο σπιτι υπαρχουν  ασκησεις με το βαρος του σωματος η με λαστιχα .

Το βασικοτερο ειναι η διαθεση και το κινητρο.

Οποιος νομιζει οτι ειναι ευκολο ας ξεκινησει με μερικα σετακια Burpees.

Δημοσ.
Στις 22/11/2019 στις 4:27 ΜΜ, poulinos είπε

700 ευρω= 10 χρονια συνδρομη σε yava/planet fitness/social arena, και δεν ξερω ποσα αλλα gym

:P

Δέν είναι έτσι ακριβώς.

Λόγω τρέλας με το τρέξιμο είχα πάρει επαγγελματικό διάδρομο κάπου στα 2000 ευρώ, ήταν το απλό μοντέλο χωρίς οθόνες και μπλιμπλίκια, αλλά το μοτέρ και το υπόλοιπο hardware ήταν ίδιο με τους διαδρόμους που έχουν στα γυμναστήρια.

Για 2 χρόνια τον χρησιμοποιούσα επι καθημερινής βάσης, μία ώρα μίνιμουμ, μέχρι που τραυματισμός στο πόδι (άσχετος με το διαδρομο) μου αποτρέπει μέχρι σήμερα να τρέχω.

Αν έχεις διάδρομο σπίτι και σου αρέσει το τρέξιμο είναι άλλη φάση. Μου ερχόταν 1 η ώρα τα μεσάνυχτα η όρεξη, φόραγα τα παπούτσια μου, μουσική και του έδινα και καταλάβαινε.

Στο γυμναστήριο συνήθως έχει κόσμο και οι διάδρομοι δέν είναι όλοι καλοί, κάτι που ξέρουν και οι υπόλοιποι χρήστες οπότε τους καλούς διαδρόμους τους καπαρώνουν.

Δημοσ.
On 24/11/2019 at 10:44, Fubar.gr said:

Δέν είναι έτσι ακριβώς.

Λόγω τρέλας με το τρέξιμο είχα πάρει επαγγελματικό διάδρομο κάπου στα 2000 ευρώ, ήταν το απλό μοντέλο χωρίς οθόνες και μπλιμπλίκια, αλλά το μοτέρ και το υπόλοιπο hardware ήταν ίδιο με τους διαδρόμους που έχουν στα γυμναστήρια.

Για 2 χρόνια τον χρησιμοποιούσα επι καθημερινής βάσης, μία ώρα μίνιμουμ, μέχρι που τραυματισμός στο πόδι (άσχετος με το διαδρομο) μου αποτρέπει μέχρι σήμερα να τρέχω.

Αν έχεις διάδρομο σπίτι και σου αρέσει το τρέξιμο είναι άλλη φάση. Μου ερχόταν 1 η ώρα τα μεσάνυχτα η όρεξη, φόραγα τα παπούτσια μου, μουσική και του έδινα και καταλάβαινε.

Στο γυμναστήριο συνήθως έχει κόσμο και οι διάδρομοι δέν είναι όλοι καλοί, κάτι που ξέρουν και οι υπόλοιποι χρήστες οπότε τους καλούς διαδρόμους τους καπαρώνουν.

α.το βασικο ειναι να μην ενοχλεις τους γειτονες.

β.προσωπικα προτιμω να βγω εξω και το εχω κανει και 01:00 η ωρα το βραδι. καταλαβαινω οτι δεν εχεις το κρυο ουτε καν χρειαζεται να ντυθεις.

γ.σιγουρα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα ειναι πολυ που σκανε χ λεφτα και μετα γινεται κρεμαστρα.βεβαια το ιδιο γινεται και στο gym αλλα εκει πληρωνεις λιγοτερα. επισης υπαρχει παντα μεσα και η μεταβλητη Service/ζημιες στο κοστος. επισης στο gym μπορεις νακανεις και αλλα πραγματα πχ βαρη αν σε ενδιαφερει παντα αυτο το κομματι. και στο gym εχω πετυχει διαφορα προβληματα σε διαδρομους.απο χαλασμενους τελειως μεχρι να μην ανεβαινει  η κληση.ειδικα σε φτηνα γυμναστηρια.

παντως 2000 ευρω ειναι αρκετα λεφτα για διαδρομο :)

On 24/11/2019 at 08:30, opera said:

Για ασκηση μεσα στο σπιτι υπαρχουν  ασκησεις με το βαρος του σωματος η με λαστιχα .

Το βασικοτερο ειναι η διαθεση και το κινητρο.

Οποιος νομιζει οτι ειναι ευκολο ας ξεκινησει με μερικα σετακια Burpees.

trx,Μονοζυγα,λαστιχα.εχει διαφορα.οπως ειπες ορεξη να εχει καποιος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...