Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορω να συνδεθω στην ip του router μου. Μου βγαζει προβλημα φορτωσης σελιδας, το χρονικο οριο σελιδας εληξε.

Μερικες πληροφοριες και ενεργειες που εχω κανει.

1. Εχω συνδεση wind και συνδεομαι στο internet μεσω καλωδιου ethernet.
  2. Εχω ρουτερ της TP-LINK το οποιο αγορασα εγω. Το μοντελο ειναι το TD-W8951ND ver 3
  3. To internet δουλευει κανονικα.
  4. Η ip διευθυνση του router (οπως αναγραφεται κατω απο το router) ειναι η 192.168.1.1. Το τσεκαρα και με το ipconfig οπου στο Default Getaway μου βγαζει παλι το 192.168.1.1
  5. Δοκιμασα να μπω και με firefox και με internet explorer.
  6. Δοκιμασα ακομα και με διαφορετικο καλωδιο ethernet
  7. Δοκιμασα να μπω και μεσω wifi απο το laptop. Τα ιδια.
  8. Εκανα restart το router. Οχι reset.

Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω πριν δοκιμασω reset? Με μια αναζητηση ειδα πως πολλοι αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα, αλλα λυση δεν ειδα να δινεται.

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και δεν βλεπω καμια απαντηση, μαλλον χρειαζεται να προχωρησω σε hard reset του router.

Αν προχωρησω σε hard reset λογικα πρεπει να μπουν ξανα οι κωδικοι της συνδεσης για να εχω internet.

Το θεμα και η ερωτηση τωρα ειναι η εξης:

Αν προχωρησω σε hard reset, θα μπορεσω σιγουρα να μπω στις ρυθμισεις του router μετα απο αυτο, ωστε να μπορεσω να βαλω παλι τους κωδικους της συνδεσης? 'Η υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να μπω παλι και θα μεινω χωρις internet?

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 18/11/2019 στις 9:18 ΠΜ, vsk είπε

Έχουν μία εφαρμογή που λέγεται EasySetupAssistant. Την έχεις δοκιμάσει;

Εδώ θα την βρεις: https://www.tp-link.com/gr/support/download/td-w8951nd/v3/#Utility

Μολις την δοκιμασα, αλλα μου βγαζει και αυτο δυστυχως error

spacer.png

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.
Στις 20/11/2019 στις 12:04 ΜΜ, dreambox8000 είπε

Εαν σε βοηθα....Με μοντελο TD-W8960N και συνδεση wind/adsl με hard reset ρυθμιζεται αμεσα μονο του....δοκιμασμενο.

Εννοειται με βοηθα, αλλα να καταλαβω λιγο ακριβως τι εννοεις...

Εννοεις πως οταν κανεις hard reset δεν χρειαζεται να μπεις στις ρυθμισεις του router και να περασεις τους κωδικους συνδεσης, αλλα συνδεεται κατευθειαν?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, crom251 είπε

Εννοεις πως οταν κανεις hard reset δεν χρειαζεται να μπεις στις ρυθμισεις του router και να περασεις τους κωδικους συνδεσης, αλλα συνδεεται κατευθειαν?

σωστά!

Δημοσ.
On 17/11/2019 at 20:06, crom251 said:

Μιας και δεν βλεπω καμια απαντηση, μαλλον χρειαζεται να προχωρησω σε hard reset του router.

Αν προχωρησω σε hard reset λογικα πρεπει να μπουν ξανα οι κωδικοι της συνδεσης για να εχω internet.

Αν προχωρησω σε hard reset, θα μπορεσω σιγουρα να μπω στις ρυθμισεις του router μετα απο αυτο, ωστε να μπορεσω να βαλω παλι τους κωδικους της συνδεσης? 'Η υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να μπω παλι και θα μεινω χωρις internet?

κανε hard reser και μετα firmware update.να μην εχεις proxy  στον browser

On 21/11/2019 at 20:20, crom251 said:

καποιοι παροχοι ασχετα που σου δινουν username password στην πραξη οτι στοιχεια και να βαλεις οταν εισαι σε ιδιοκτητο δικτυο παιζουν γιατι δεν υπαρχει radius.οποτε μπαινει με τα default που εχει το tp link.

On 20/11/2019 at 12:04, dreambox8000 said:

Εαν σε βοηθα....Με μοντελο TD-W8960N και συνδεση wind/adsl με hard reset ρυθμιζεται αμεσα μονο του....δοκιμασμενο.

δεν ρυθμιζεται μονο του απλα μπαινει λογω οτι δεν υπαρχει radius

On 17/11/2019 at 20:06, crom251 said:

δυσκολο εως απιθανο εκτος αν ειναι προβλημα στο pc σου.δοκιμασε.με κινητο να μπεις απο το wifi

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς ενημερωση..

Εκανα τελικα hard reset και απο εκει και περα μπορεσα να συνδεθω αμεσως στις ρυθμισεις του ρουτερ. Να σημειωσω πως τελικα δεν συνδεθηκε μονο του στο internet (το radius τεσπα που ειπε ο poulinos) αλλα χρειαστηκε να βαλω τους κωδικους της συνδεσης. Εκανα και update το firmware.

Μια τελευταια ερωτηση παιδια. Εχω εξαιρετικα αδυναμο wifi. Με το που βγαινω απο το δωματιο ...πεφτει στα ταρταρα.

Υπαρχει στις ρυθμισεις του router καποια ρυθμιση οπου αυξομειωνεται η ισχυς του wifi?

Απο οτι θυμαμαι στο router που εχω στο μαγαζι μου (cosmote εκει) ειχε επιλογη στις ρυθμισεις του router (του οτε δεν θυμαμαι ακριβως μαρκα) οπου μπορουσες να ρυθμισεις την ισχυ του wifi. Σε αυτο που εχω σπιτι (TD-W8951ND ver 3) δεν μπορεσα να βρω.

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.
13 hours ago, crom251 said:

Προς ενημερωση..

Εκανα τελικα hard reset και απο εκει και περα μπορεσα να συνδεθω αμεσως στις ρυθμισεις του ρουτερ. Να σημειωσω πως τελικα δεν συνδεθηκε μονο του στο internet (το radius τεσπα που ειπε ο poulinos) αλλα χρειαστηκε να βαλω τους κωδικους της συνδεσης. Εκανα και update το firmware.

Μια τελευταια ερωτηση παιδια. Εχω εξαιρετικα αδυναμο wifi. Με το που βγαινω απο το δωματιο ...πεφτει στα ταρταρα.

Υπαρχει στις ρυθμισεις του router καποια ρυθμιση οπου αυξομειωνεται η ισχυς του wifi?

Απο οτι θυμαμαι στο router που εχω στο μαγαζι μου (cosmote εκει) ειχε επιλογη στις ρυθμισεις του router (του οτε δεν θυμαμαι ακριβως μαρκα) οπου μπορουσες να ρυθμισεις την ισχυ του wifi. Σε αυτο που εχω σπιτι (TD-W8951ND ver 3) δεν μπορεσα να βρω.

αν εισαι vdsl vpu/vlu πρεπει να μπουν στοιχεια υποχρεωτικα.επισης αν δεν εχει καθολου στοιχεια εστω και ενα γραμμα δεν θα στειλει προσπαθεια για Connect.Εχει να κανει με τον εξοπλισμο. δοκιμασε να το βαλεις σε καλυτερο σημειο και να αλλαξεις καναλι. στο wifi μονο αν σου εχει καμια επιλογη για transmit power που απο default ειναι στο max συνηθως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...