Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά!

Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το dropbox (έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή). Πετάω ένα αρχείο μέσα σε έναν φάκελο, το εικονίδιο κάτω δεξιά βγάζει τα βελάκια του συγχρονισμού, αλλά όταν πάω πάνω το ποντίκι γράφει απλά "Uploading tade.file ...". Σπάνια μου βγάζει την ταχύτητα και τον χρόνο που απομένει, που συνήθως είναι 2+ χρόνια, καθώς ανεβάζει με 0,2 Kbps ή κάτι τέτοιο. Έβαλα ένα αρχείο να ανέβει από την Παρασκευή το πρωί, αλλά τίποτα. Έσβησα το αρχείο και το ξαναπέρασα από την αρχή, αλλά μάταια. Επίσης, το internet μου όντως σέρνεται όσο το έχω να συγχρονίζει, αλλά πραγματικά δεν κάνει upload. Τραβάει internet και το κάνει τι;

Φυσικά, όλες αυτές τις μέρες έκανε unistanll, reinstall κτλ.

Να πω ότι χρησιμοποιώ την free έκδοση. Δεν έχω πρόβλημα με τον χώρο. Μήπως έχουν βάλει περιορισμό σε bandwidth ή κάτι τις τελευταίες μέρες;

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.

Πρώτα να ελέγξεις μήπως έχεις κανένα torrent πρόγραμμα που να τρέχει στο background και έχει full το upload.

Μετά ελέγχεις το router τι στοιχεία δίνει για τη γραμμή σου up και down και αν έχει πολλά errors. Κάνεις ένα restart το router καλού, κακού.

Τρίτον ελέγχεις μήπως σε κόβει κανένα firewall. Αν έχεις internet security suite ή firewall το απενεργοποιείς προσωρινά και βλέπεις αν βελτιωθεί η κατάσταση.

Τέταρτον τρέχεις το adwcleaner και καθαρίζεις ότι βρει μήπως και έχεις φορτωθεί κανένα ανεπιθύμητο επισκέπτη.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, micos000 είπε

Πρώτα να ελέγξεις μήπως έχεις κανένα torrent πρόγραμμα που να τρέχει στο background και έχει full το upload.

Μετά ελέγχεις το router τι στοιχεία δίνει για τη γραμμή σου up και down και αν έχει πολλά errors. Κάνεις ένα restart το router καλού, κακού.

Τρίτον ελέγχεις μήπως σε κόβει κανένα firewall. Αν έχεις internet security suite ή firewall το απενεργοποιείς προσωρινά και βλέπεις αν βελτιωθεί η κατάσταση.

Τέταρτον τρέχεις το adwcleaner και καθαρίζεις ότι βρει μήπως και έχεις φορτωθεί κανένα ανεπιθύμητο επισκέπτη.

Τα έχω κάνει όλα είναι η αλήθεια. Τίποτα... 😕

Δημοσ.

Αν ανεβάσεις ένα αρχείο από τον browser το στέλνει; Αν ναι τότε σίγουρα κάτι σου ξέφυγε και εγώ υποψιάζομαι το firewall λόγω της συμπεριφοράς που περιέγραψες στο 1ο μήνυμα.

12 ώρες πριν, rafinos είπε

Επίσης, το internet μου όντως σέρνεται όσο το έχω να συγχρονίζει, αλλά πραγματικά δεν κάνει upload.

Αυτό συνέβαινε παλαιότερα με το utorrent και με συγκεκριμένα firewalls και έφτανε σε σημείο να καθυστερούσε και ολόκληρος ο υπολογιστής. Αν έχεις το firewall των windows σε 10άρια πάτα WINDOWS+R για εκτέλεση και δώσε firewall.cpl και μόλις ανοίξουν οι ρυθμίσεις του τείχους προστασίας απενεργοποίησε το για  ιδιωτικά και δημόσια δίκτυα. Κλείσε το dropbox και ξανά άνοιξε το.

Κάνε ένα speedtest με το dropbox κλειστό και μια όταν αρχίζει να "μπουκώνει" το δίκτυό σου.

Επίσης άσε ανοιχτό από την διαχείριση εργασιών την εποπτεία πόρων και δες αν τερματίζει ο επεξεργαστής ή κάτι άλλο όταν συγχρονίζει το db

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τον browser ανεβάζει κανονικά, ενώ το app δεν ανεβάζει ούτε με κλειστό το firewall. 😕

Θα το αφήσω λίγο ακόμα, καθώς δεν βιάζομαι να ανέβει το αρχείο τόσο πολύ. Έβαλα μέχρι και no limit στο upload του app, αλλά δεν γίνεται τίποτα! :P

Για κάτι λίγα δευτερόλεπτα πάντως έχει κάτι ξεσπάσματα και κάνει upload με 1200+Kbps άσχετα που η γραμμή μου σηκώνει μέχρι 100. Μήπως φορτώνει σε κάτι σαν cache τα αρχεία και τα στέλνει μια και καλή; Το βρίσκω λίγο παράλογο όλο αυτό που είπα, καθώς η γραμμή δεν μπορεί να στείλει με αυτή την ταχύτητα, αλλά πλέον μόνο με παράλογο τρόπο μπορώ να καταλάβω αυτό που συμβαίνει. 

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.

Στα φόρα το dropbox έχει και άλλες τέτοιες αναφορές για αργές ταχύτητες ανεβάσματος αλλά δεν έδωσε κανένας μια λύση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...