Pavlos2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Έχουμε φτάσει στο 2020 περίπου και πληρώνουμε το 1gb 8,5 ευρώ στους τουλάχιστον στους δυο μεγαλύτερους παροχους,καθώς και πριν λίγες ήμερες ξεκίνησε και το πρώτο πρόγραμμα απεριορίστων λεπτών,μηνυμάτων καθώς και mb στα 150 ευρώ που είναι άκρως απαγορευτική τιμή,θα ήθελα να ακούσω εναλλακτικές από εσάς,η ακόμα και από κάτοικους εξωτερικού τι προγράμματα έχουν σε υπηρεσίες/χρήματα
Pavlos2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, pokife2563 είπε δεν υπαρχουν εναλακτικες, απλα θα κατεβασεις την εφαρμογη whatsapp/cu και θα ψαχνεις προσφορες. Χωρις προσφορες ειναι ολα πανακριβα, αν ψαχνεις τις προσφορες θα την βγαζεις με πολλα gb με 15 ευρω αυτό κάνω αν και οι πρόσφορες μας δεν συγκρίνονται με εξωτερικό
mourouzis2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω εχω πετυχει στη Γερμανία απεριοριστα σταθερα/κινητα, μνμτα σε γερμανικά νουμερα, 10 GB με 4G και με την εξαντληση, απεριοριστο mobile internet me 1Μbps με 14€. Κανονικη τιμη ηταν 24€. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από mourouzis2005
prometheas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μόνο ήλιο και θάλασσα έχουμε, πάρτε το απόφαση.. Οι συγκρίσεις με τις πολιτισμένες χώρες (σε όλες τις υπηρεσίες) μόνο θλίψη προκαλούν.. 3
ELTASSOS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Γιατι ρε παιδια τοση γκρινια με 8.50 ευρω δινουν 30 γκιγκα ντατα ενα μηνα...αυτα στουςψσταθμους μετρο. Υπαρχουν και συνδυασμοι με λιγωτερα ντατα αλλα ομιλια παραπανω και μηνυματα. Δεν καταλαβα γιατι γκρινιαζεις...πουθενα δεν ειναι τζαμπα. Τωρα που ερχεται και το 5τζη να σε δω...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Στη Γερμανία 6GB Internet κι απεριοριστα τηλέφωνα 13,5€/μήνα. Υπήρχαν και πιο φθηνά/vfm πακέτα αλλά αυτό ήταν το καλύτερο που έδινε esim. Η αδερφή μου πέρυσι τον Οκτώβρη έκανε συμβόλαιο 20€/μηνα με 10GB Ιντερνετ και απεριοριστα τηλέφωνα/sms και το iPhone 7 με 1€
Γιαούρτι Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 δε μπορώ να καταλάβω τι σημασία έχει τι δίνουν στο εξωτερικό. Απλά να χαμε να λέγαμε και να κλαίμε τη μοίρα μας; άντε να να δίνουν απεριόριστα με 1€. Ε και; Τα πακέτα στην ελλάδα είναι αυτά που είναι. Τέλος. Deal with it Απλά φροντίζουμε να βρούμε τρόπους να κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν οικονομικότερα. (προσφoρές, viber, voip...) 1 3
basilis_k6 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Στη Γερμανία 6GB Internet κι απεριοριστα τηλέφωνα 13,5€/μήνα. Υπήρχαν και πιο φθηνά/vfm πακέτα αλλά αυτό ήταν το καλύτερο που έδινε esim. Η αδερφή μου πέρυσι τον Οκτώβρη έκανε συμβόλαιο 20€/μηνα με 10GB Ιντερνετ και απεριοριστα τηλέφωνα/sms και το iPhone 7 με 1€ HOLY $7lt
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Το "εξωτερικό" είναι πολύ γενική έννοια, άλλες χώρες έχουν ακριβότερες τηλεπικοινωνιακές και διαδικτυακές υπηρεσίες, η δυτική Ευρώπη και σε ΗΠΑ - Καναδά φθηνότερες, αυτό έχει να κάνει προφανώς με τις διαφορετικότητα στην οικονομία, στην τεχνολογία και στην νοοτροπία των χωρών αυτών.
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα (μιας και έχω εταιρικές συνδέσεις και πρακτικά έχω «ξεβρακώσει» τον πάροχό μου), αλλά εάν συμφέρει τόσο γιατί απλά δεν βάζετε κάρτα από χώρα της ΕΕ; Αφού δεν υπάρχουν διαφορετικές χρεώσεις πλέον μέσα στην ΕΕ.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γενικά στο εξωτερικό συμφέρει η σύνδεση, οχι το καρτοκινητό. Ισχύει πως η τιμή της εγχώριας κλήσης είναι ίδια με την ευρωπαϊκή πλέον αλλά για να κάνεις τη δουλειά σου στην Ελλάδα θα πρέπει να πληρώνεις για όλες τις κλήσεις σου, τα "απεριόριστα" είναι για εντός χώρας πάντα. Επίσης, αρκετές χώρες έχουν ένα περιορισμό στο θέμα του roaming, δε μπορείς να είσαι σερί 4 μήνες στο εξωτερικό π.χ. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από ProponitisTouKanape
christakos07 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Malthador είπε Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα (μιας και έχω εταιρικές συνδέσεις και πρακτικά έχω «ξεβρακώσει» τον πάροχό μου), αλλά εάν συμφέρει τόσο γιατί απλά δεν βάζετε κάρτα από χώρα της ΕΕ; Αφού δεν υπάρχουν διαφορετικές χρεώσεις πλέον μέσα στην ΕΕ. Υπάρχει χρονικός περιορισμός για συνεχομενη χρήση κάρτα παρόχου από άλλη χώρα της ΕΕ.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Γενικά στο εξωτερικό συμφέρει η σύνδεση, οχι το καρτοκινητό. Ισχύει πως η τιμή της εγχώριας κλήσης είναι ίδια με την ευρωπαϊκή πλέον αλλά για να κάνεις τη δουλειά σου στην Ελλάδα θα πρέπει να πληρώνεις για όλες τις κλήσεις σου, τα "απεριόριστα" είναι για εντός χώρας πάντα. Επίσης, αρκετές χώρες έχουν ένα περιορισμό στο θέμα του roaming, δε μπορείς να είσαι σερί 4 μήνες στο εξωτερικό π.χ. Αγγλία έχω κάρτα THREE .Pay as you go με 10£ πακέτο έχω απεριόριστα λεπτά και σμς και 2 GB data για ένα μήνα .Τωρα τρέχει ενας διπλασιασμός για τα δεδομένα.Τα χρήματα που έχεις στην καρτα δεν λήγουν ποτέ. Απο την άλλη το σήμα συχνά είναι χάλια,ειδικά εκτός πόλεων.
Pavlos2002 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Γιατι ρε παιδια τοση γκρινια με 8.50 ευρω δινουν 30 γκιγκα ντατα ενα μηνα...αυτα στουςψσταθμους μετρο. Υπαρχουν και συνδυασμοι με λιγωτερα ντατα αλλα ομιλια παραπανω και μηνυματα. Δεν καταλαβα γιατι γκρινιαζεις...πουθενα δεν ειναι τζαμπα. Τωρα που ερχεται και το 5τζη να σε δω... είμαστε και εμείς που ζούμε επαρχία 1
chios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Εγώ πάλι μια χαρά βολεύομαι με το cu, με 10€ το μήνα καλύπτει όλες μου τις ανάγκες σε τηλέφωνο και ίντερνετ, και περισσεύουν κιόλας και πάνε στον επόμενο μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα