Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μια βοηθεια παιδιά.θελω να μου πειτε πιο επεξεργαστη μ προτείνετε αναμεσα σε αυτους τους 2..INTEL i9 9900κ η AMD Ryzen TR1920x. η χρηση ειναι αποκλειστικα για επεξεργασιας φωτογραφιας και βιντεο καθ οτι ειμαι επαγγελατιας .Ευχαριστω

Δημοσ.
Στις 12/11/2019 στις 8:04 ΜΜ, xarisA είπε

Καλησπέρα! Μια βοηθεια παιδιά.θελω να μου πειτε πιο επεξεργαστη μ προτείνετε αναμεσα σε αυτους τους 2..INTEL i9 9900κ η AMD Ryzen TR1920x. η χρηση ειναι αποκλειστικα για επεξεργασιας φωτογραφιας και βιντεο καθ οτι ειμαι επαγγελατιας .Ευχαριστω

Ούτε I9 9900K ούτε 1920X

Θα κοιτάξεις τον καινούριο  AMD RYZEN R9 3900X

https://www.skroutz.gr/s/19345048/AMD-Ryzen-9-3900X-Box.html

• Like 1
Δημοσ.

Για πες λίγο πως είναι το workflow σου?

Δημοσ.

Τι προγραμματα επεξεργασιας φωτογραφιας και NLE χρησιμοποιεις;

Δημοσ.

Photoshop-Lightroom-Davinci resolve γενικα φωτογραφια και βιντεο. παιχνιδια καθολου δεν με ενδιαφερουν καθολου

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xarisA είπε

Photoshop-Lightroom-Davinci resolve γενικα φωτογραφια και βιντεο. παιχνιδια καθολου δεν με ενδιαφερουν καθολου

3900x αν δεν εχεις αναγκες για διασυνδεση πολλων pciex lanes με 64gb μνημη (αν δουλευεις Fusion ή/και 4k+ αρχεια)

Ριξε λεφτα και σε gpu μιας και στο Resolve ειναι σημαντικη (2060s min, 2080/Radeon VII -αν βρεις best)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...