Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 4 minutes ago, corsair04 said: ποιον εξαπατησα? Απαντάω στον Xacti ότι τα 150 euro που έγραψε πως ήταν τα μεταφορικά είναι το ποσό που είπες εσύ στο αρχικό post ότι απαιτούνται για να στείλεις το laptop πίσω στον πωλητή. Ύστερα λες οτι δεν πρόκειται να στείλει τπτ ο πωλητής και σου απαντάω ότι το "εκείνος" που έγραψα ως απάντηση στον Xacti ήσουν εσύ, όχι ο πωλητής.
Nero55 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, corsair04 είπε απλά μην απαντάς...εφόσον θίγεσαι δεν βοηθάς εξαπολύοντας ύβρεις πες μου σε ποιο σημειο το εκανα αυτο..μηπως θα μου κανεις και εμενα μηνυση? παντως το παραδεχομαι, εχεις το πιο καλο πρωτοχρονιατικο τρολλοποστ Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Nero55
corsair04 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 31/12/2019 στις 11:09 ΜΜ, corsair04 είπε παρακαλώ όπως κλειδωθεί !! Καλημέρα Τελικά μετά από τρεις μήνες και από καταγγελία στο ε.κ.κ έλαβα πριν κάποιες μέρες email για την επιστροφή των χρημάτων μου .....από το γραφείο που εδρεύει εδώ .....και το καλύτερο ο πωλητής μου απέστειλε άπειρα email με παρακαλά να αποσύρω την καταγγελία (πράγμα που δεν προτίθεμαι σε καμιά περίπτωση να κάνω ) ..... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από corsair04
Προτεινόμενες αναρτήσεις