corsair04 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Nero55 είπε πουθενα δε λέει να το στείλεις πίσω σε αυτό το μήνυμα αυτό μου το έστειλαν σήμερα όταν ρώτησα γιατί έχασα το dispute
Nero55 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Nero55 είπε πουθενα δε λέει να το στείλεις πίσω σε αυτό το μήνυμα επίσης τις απαντήσεις του πωλητή τις δειχνεις με σκρινσοτ, τις δικές σου γιατί δεν τις δειχνεις? φαίνεται σαν να τον έχεις σκυλοβρισει και να το κρύβεις 5 λεπτά πριν, corsair04 είπε αυτό μου το έστειλαν σήμερα όταν ρώτησα γιατί έχασα το dispute αρχικά αγνοησες παντελώς ένα κομμάτι της απαντησης μου. Στις απαντήσεις του πωλητή στέλνεις σκρινσοτ και τον κατηγορείς για τη συμπεριφορά του.. Γιατί δεν μας δείχνεις ότι: 1)ότι το PayPal ζήτησε επιστροφή 2) τι είπες στον πωλητή και έχει τέτοια αντίδραση?(που δεν είναι σωστό αλλά πρέπει να είπες κάτι πολύ χοντρο) και αυτο για να σε βοηθήσουμε αντί να κλαις το λάπτοπ και την "κακη" τύχη σου Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Nero55
corsair04 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Nero55 είπε αρχικά αγνοησες παντελώς ένα κομμάτι της απαντησης μου. Στις απαντήσεις του πωλητή στέλνεις σκρινσοτ και τον κατηγορείς για τη συμπεριφορά του.. Γιατί δεν μας δείχνεις ότι: 1)ότι το PayPal ζήτησε επιστροφή 2) τι είπες στον πωλητή και έχει τέτοια αντίδραση?(που δεν είναι σωστό αλλά πρέπει να είπες κάτι πολύ χοντρο) το να κλέβεις χρήματα από κάποιον είναι αντίποινα στο εάν κάποιος σου άσκησε λεκτική βια το τι ειπώθηκε είναι άλλη ιστορία ... το ότι δεν έχω τα χρήματα μου είναι το θέμα ....
zygorito Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα πρέπει να γίνει και τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα μιας και δεν απαντάει σε email. Ακόμα και μήνυση να γίνει, πες πχ οτι είναι χαζός ο πωλητής και παρεξηγήθηκε και δε θέλει να σε διευκολύνει να σου πει κάτι του στυλ πήγαινε σε Ελληνικό κούριερ που συνεργάζεται με ένα Γερμανικό και προπλήρωσε ετικέτα επιστροφής να έρθει να το παραλάβει από το κατάστημα και να στο μεταφέρει στη διεύθυνση σου Ελλάδα (πχ. ACS μέσω GLS αν γίνεται). Θα σου βγει ο κούκος αηδόνι αλλά μπορεί να σου πει πχ δεν αναλαμβάνω να το πάω στο ταχυδρομείο. Δυστυχώς βαριά και ακριβά αντικείμενα από το εξωτερικό ενέχουν ρίσκο. Μόνο κάνα amazon βασικά... ps. Αφού πληρώνεις μέσω paypal δεν έχει νόημα να επικοινωνείς με τον πωλητή με email πριν. Αν κρίνεις οτι έχεις δίκιο ανοίγεις dispute και μιλάς μόνο με paypal κατευθείαν. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από zygorito
corsair04 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, zygorito είπε Θα πρέπει να γίνει και τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα μιας και δεν απαντάει σε email. Ακόμα και μήνυση να γίνει, πες πχ οτι είναι χαζός ο πωλητής και παρεξηγήθηκε και δε θέλει να σε διευκολύνει να σου πει κάτι του στυλ πήγαινε σε Ελληνικό κούριερ που συνεργάζεται με ένα Γερμανικό και προπλήρωσε ετικέτα επιστροφής να έρθει να το παραλάβει από το κατάστημα και να στο μεταφέρει στη διεύθυνση σου Ελλάδα (πχ. ACS μέσω GLS αν γίνεται). Θα σου βγει ο κούκος αηδόνι αλλά μπορεί να σου πει πχ δεν αναλαμβάνω να το πάω στο ταχυδρομείο. Δυστυχώς βαριά και ακριβά αντικείμενα από το εξωτερικό ενέχουν ρίσκο. Μόνο κάνα amazon βασικά... μετά από δυο μήνες δεν θα το δεχτώ.... δεν έχει δικαιολογία καμία και το dispute με δικαίωσε ας πούμε.... έκανα αρκετή υπομονή ...δεν νομίζω να τον δικαιώσει το δικαστήριο την στιγμή που κράτησε και τα χρήματα και το laptop
Loinen Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, corsair04 είπε το να κλέβεις χρήματα από κάποιον είναι αντίποινα στο εάν κάποιος σου άσκησε λεκτική βια το τι ειπώθηκε είναι άλλη ιστορία ... το ότι δεν έχω τα χρήματα μου είναι το θέμα .... Ελα ομως που το οτι ειπωθηκε συντελεσε αρνητικα στην υποθεση σου. Τωρα δεν εχεις ουτε λεφτα, ουτε υπολογιστη. Χιλιες φορες να εδινες αλλα 30 ευρω, και τελος τα παρατραγουδα. 1
corsair04 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Loinen είπε Ελα ομως που το οτι ειπωθηκε συντελεσε αρνητικα στην υποθεση σου. Τωρα δεν εχεις ουτε λεφτα, ουτε υπολογιστη. Χιλιες φορες να εδινες αλλα 30 ευρω, και τελος τα παρατραγουδα. ναι να του πω και ευχαριστώ που με εξαπάτησε
Nero55 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, corsair04 είπε το να κλέβεις χρήματα από κάποιον είναι αντίποινα στο εάν κάποιος σου άσκησε λεκτική βια το τι ειπώθηκε είναι άλλη ιστορία ... το ότι δεν έχω τα χρήματα μου είναι το θέμα .... αν δεν τον εβριζες και μιλουσες σαν ανθρωπος θα ειχες ειτε το λαπτοπ ειτε τα χρηματα σου Νομιζεις δεν εδειξε οτι του ειπες στο paypal? Λιγη ευγενεια σε παει αρκετα μακρια τωρα που φερθηκες ασχημα βρηκε πατημα στους ορους εγγυησης(τους οποιους οφειλες να διαβασεις) και σε αφησε χωρις λαπτοπ κ λεφτα, καλα εκανε Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Nero55
corsair04 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Nero55 είπε αν δεν τον εβριζες και μιλουσες σαν ανθρωπος θα ειχες ειτε το λαπτοπ ειτε τα χρηματα σου, λιγη ευγενεια σε παει αρκετα μακρια τωρα που φερθηκες ασχημα βρηκε πατημα στους ορους εγγυησης(τους οποιους οφειλες να διαβασεις) και σε αφησε χωρις λαπτοπ κ λεφτα, καλα εκανε γνωρίζεις τι ακριβώς έγινε ....η απλά γράφεις αερολογίες .....τα χρήματα μου θα βρω τρόπο να τα πάρω Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από corsair04 1
Nero55 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, corsair04 είπε γνωρίζεις τι ακριβώς έγινε ....η απλά γράφεις αερολογίες .....τα χρήματα μου θα βρω να τα πάρω αν δεν ειχες λερωμενη τη φωλια σου θα εδειχνες και τα δικα σου μηνυματα, οχι μονο τα δικα του και επισης θα εδειχνες το μηνυμα επιστροφης που σου εστειλε το paypal Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Nero55
corsair04 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Nero55 είπε αν δεν ειχες λερωμενη τη φωλια σου θα εδειχνες και τα δικα σου μηνυματα, οχι μονο τα δικα του και τι αυτό δικαιολογεί την κλοπή ...μάλλον γελιέσαι Όταν θα του κοινοποιηθεί μήνυση θα με παρακαλάει μετά και επειδή είναι αυτεπάγγελτη δεν αποσύρεται ...να δεις πως κλείνουν οι πόρτες Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από corsair04 ;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) συμφωνω με την κινηση σου να του κανεις μηνυση, αφου δεν τα βρισκουν δυο πλευρες ας αποφασισουν τα αρμοδια κρατικα οργανα. Ερωτηση: Αν τον εβρισες δεν μπορει και αυτος να σου κανει μηνυση; Επισης αν εκανες λαθος και δεν διαβασες τους ορους χρησης της συναλλαγης δεν μπορει να σου κανει και για ψευδη καταμηνυση; Ελπιζω να μην ισχυουν αυτα και να δικαιωθεις, στο κατω κατω αγοραστης εισαι θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο συνεργασιμος, λεφτα εδωσες. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, corsair04 είπε και τι αυτό δικαιολογεί την κλοπή ...μάλλον γελιέσαι Εσύ γελιέσαι, δεν υπάρχει καμία κλοπή. Μόνο στο μυαλό σου ίσως 27 λεπτά πριν, corsair04 είπε Όταν θα του κοινοποιηθεί μήνυση θα με παρακαλάει μετά και επειδή είναι αυτεπάγγελτη δεν αποσύρεται Είναι αυτεπάγγελτη??? αχαχαχαχαχα και δεν αποσύρεται λέει. Και θα σε παρακαλάει κιόλας? αχαχαχαχαχ Δηλαδή διαβάζει κάποιος εισαγγελέας το θέμα και θα ασκήσει αυτεπάγγελτη δίωξη για πάρτη σου για ένα αδίκημα που δεν είναι αυτεπάγγελτο? ότι να ναι γράφεις 15 λεπτά πριν, corsair04 είπε υπάρχουν δικαστήρια να κρίνουν εάν θα πάρω τα χρήματα μου η όχι ποια είναι αυτά τα δικαστήρια? και θα κινήσεις εσύ ποινική διαδικασία με διάδικο που διαμένει στο εξωτερικό? με τι χρήματα? εδώ έψαχνες να αγοράσεις refurbished λαπτοπ με 150 ευρώ. Καλή χρονιά να έχεις και χρόνια πολλά Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
corsair04 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Basidar είπε συμφωνω με την κινηση σου να του κανεις μηνυση, αφου δεν τα βρισκουν δυο πλευρες ας αποφασισουν τα αρμοδια κρατικα οργανα. Ερωτηση: Αν τον εβρισες δεν μπορει και αυτος να σου κανει μηνυση; Επισης αν εκανες λαθος και δεν διαβασες τους ορους χρησης της συναλλαγης δεν μπορει να σου κανει και για ψευδη καταμηνυση; Ελπιζω να μην ισχυουν αυτα και να δικαιωθεις, στο κατω κατω αγοραστης εισαι θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο συνεργασιμος, λεφτα εδωσες. ας μου κάνει άλλωστε και η εξύβριση εάν υπάρχει είναι απορία για την μη εκδοσή παραστατικού....και πρώτο με έβρισε και δεν τον έβρισα ίσως να του έδωσε ευχές !! 6 λεπτά πριν, Xacti είπε Εσύ γελιέσαι, δεν υπάρχει καμία κλοπή. Μόνο στο μυαλό σου ίσως Είναι αυτεπάγγελτη??? αχαχαχαχαχα και δεν αποσύρεται λέει. Και θα σε παρακαλάει κιόλας? αχαχαχαχαχ Δηλαδή διαβάζει κάποιος εισαγγελέας το θέμα και θα ασκήσει αυτεπάγγελτη δίωξη για πάρτη σου για ένα αδίκημα που δεν είναι αυτεπάγγελτο? ότι να ναι γράφεις ποια είναι αυτά τα δικαστήρια? και θα κινήσεις εσύ ποινική διαδικασία με διάδικο που διαμένει στο εξωτερικό? με τι χρήματα? εδώ έψαχνες να αγοράσεις refurbished λαπτοπ με 150 ευρώ. Καλή χρονιά να έχεις και χρόνια πολλά ελπίζω ελληνικά να γνωρίζει οπως επισης μου εξηγησε ο αστυνομικος απο την διωξη που μιλησα πριν λιγο Καλησπέρα, Σε αυτεπάγγελτο διωκόμενο αδίκημα δεν χωρά δικονομικά ανάκληση. Εάν ο παθών ζητήσει ρητά την ποινική δίωξη αυτού που θεωρεί υπαίτιο της σε βάρος του αξιόποινης πράξης π.χ. άσκηση σωματικής βίας εντός οικογένειας (ενδοοικογενειακή βία) τότε θα κινηθεί κανονικά η ποινική δίωξη σε βάρος του φερόμενου ως κατηγορουμένου. Θα "επιστρέψει" η δικογραφία με την μορφή "προκαταρτικής εξέτασης" για να κρίνει ο εισαγγελέας εάν υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για να εισαχθεί η υπόθεση στο ακροατήριο διαφορετικά θα την θέσει αρχείο. Στην προκειμένη περίπτωση έχει προφανώς περατωθεί και η προκαταρτική εξέταση κ ο εισαγγελέας σε συνδυασμό με την ρητή δήλωση παθούσας εισήγαγε την υπόθεση επί του ακροατηρίου και δη του πλημ/κίου. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να ανακληθεί η γενόμενη μήνυση σε ένα αυτεπάγγελτο αδίκημα αλλά μπορείτε να δηλώσετε ενώπιων του δικαστηρίου κατά την έναρξη της ποινικής δίκης ότι έχει επέλθει συμβιβασμός κ να θέσει στο ακροατήριο την υπόθεση στο αρχείο. Βέβαια καλό είναι να πάτε κ στην γραμματεία του δικαστηρίου που έχετε κλητευθεί μήπως χωρά δικονομικά κάποια σχετική ανάκληση ή δήλωση αλλά πάλι είναι στην κρίση του εισαγγελέα διότι μιλάμε για ένα όχι κατ' έγκληση διωκόμενο αδίκημα. Δεν χρειάζεται παράβολο εν ολίγεις στα αυτεπάγγελτα αδικήματα.
LaMereda Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το λάθος σου είναι ότι δεν χειρίστηκες σωστά την υπόθεση. Αρχικά, καλά έκανες και προσπάθησες να επικοινωνήσεις με τον πωλητή για το πρόβλημα αλλά όταν πλέον βλέπεις πως ο πωλητής δεν απαντάει ή δεν είναι συνεργάσιμος τότε ανοίγεις case στο paypal και συνεχίζεις οποιαδήποτε επικοινωνία από εκεί. Εσύ από ότι κατάλαβα τον έκανες πολύ spam (ο ίδιος είπες ότι του έστειλες άπειρα e-mails) και απ' ότι φαίνεται του μίλησες άσχημα. Εκεί ήταν και το μεγάλο σου λάθος γιατί αυτήν την επικοινωνία που είχατε αυτός κατά πάσα πιθανότητα την έστειλε στο paypal και ίσως να είναι και ο λόγος που έχασες το case. Αν είχες απλά ανοίξει το case και επικοινωνούσατε μέσω του paypal κατά 99% θα κέρδιζες. Μπήκες σε μπελάδες άδικα γιατί επέλεξες να του τα χώσεις αντί να πας ήρεμα και ευγενικά να βρεις το δίκιο σου μέσω του paypal.. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από LaMereda 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις