Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά έστειλα πίσω το laptop  to paypal για να με δικαιώσει ζητήσει να ακυρώσω την αμφισβήτηση συναλλαγής και τελικά έβγαλε απόφαση υπέρ του πωλητή και έτσι έχει και το laptop και τα χρήματα μου .... Τι κάνουμε τώρα είναι αρκετά τα χρήματα

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, corsair04 είπε

Τελικά έστειλα πίσω το laptop  to paypal για να με δικαιώσει ζητήσει να ακυρώσω την αμφισβήτηση συναλλαγής και τελικά έβγαλε απόφαση υπέρ του πωλητή και έτσι έχει και το laptop και τα χρήματα μου .... Τι κάνουμε τώρα είναι αρκετά τα χρήματα

γιατι εβγαλε το dispute υπερ του;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, corsair04 είπε

Εποικοινώνησε αν μπορείς και τηλεφωνικά με την paypal και στείλε και email.

Μου κάνει εντύπωση να βγήκε υπερ του πωλητή, συνήθως 99,9% βγαίνει υπέρ του αγοραστή. Τι έγινε;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skar1983 είπε

Εποικοινώνησε αν μπορείς και τηλεφωνικά με την paypal και στείλε και email.

Μου κάνει εντύπωση να βγήκε υπερ του πωλητή, συνήθως 99,9% βγαίνει υπέρ του αγοραστή. Τι έγινε;

Δεν ξέρω ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω και το καλύτερο δεν έχω ούτε το laptop ούτε τα χρήματα και ο έμπορος ποτέ δεν απάντησε σε κανένα μήνυμα στο dispute 

2 ώρες πριν, gioiliop7 είπε

γιατι εβγαλε το dispute υπερ του;

δεν γράφει καν λόγο 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, corsair04 είπε

εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι το paypal που σου ζητησε κατι τετοιο .....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, forgotten είπε

εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι το paypal που σου ζητησε κατι τετοιο .....

στο email που έστειλε ....καμιά ιδέα κανείς ...είναι πολλά τα χρήματα 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, corsair04 είπε

στο email που έστειλε

σου είπε το paypal να στείλεις το λάπτοπ πίσω? πριν βγει απόφαση για το ποιος φταίει?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xacti είπε

σου είπε το paypal να στείλεις το λάπτοπ πίσω? πριν βγει απόφαση για το ποιος φταίει?

ναι γιατί σας φαίνεται παράξενο για να προχωρήσει το dispute επρεπε να βάλω ενεργό tracking number ...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, corsair04 είπε

ναι γιατί σας φαίνεται παράξενο για να προχωρήσει το dispute επρεπε να βάλω ενεργό tracking number ...

Μας δουλεύεις? Dispute κάνεις όταν δεν παρέλαβες τίποτα ή αυτό που παρέλαβες δεν είναι ότι έλεγε η περιγραφή (για οποιοδήποτε λόγο). Τι ενεργό tracking μας λες? 

Δημοσ.
Στις 31/12/2019 στις 6:55 ΜΜ, Xacti είπε

Μας δουλεύεις? Dispute κάνεις όταν δεν παρέλαβες τίποτα ή αυτό που παρέλαβες δεν είναι ότι έλεγε η περιγραφή (για οποιοδήποτε λόγο). Τι ενεργό tracking μας λες? 

πίστεψε με δεν έχω όρεξη να σε δουλέψω .....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, corsair04 είπε

πίστεψε με δεν έχω όρεξη να σε δουλέψω .....

Αυτό που έβαλες δεν λέει κάτι. Που γράφει ότι σου είπε το paypal να στείλεις πίσω το laptop? μόνος σου το αποφάσισες χωρίς να υπάρχει κανένας προφανής λόγος. Μια κίνηση από μέρους σου χωρίς λογική.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xacti είπε

Αυτό που έβαλες δεν λέει κάτι. Που γράφει ότι σου είπε το paypal να στείλεις πίσω το laptop? μόνος σου το αποφάσισες χωρίς να υπάρχει κανένας προφανής λόγος. Μια κίνηση από μέρους σου χωρίς λογική.

μου έγραψε ότι εαν δεν το στείλω μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία θα κλείσει  .....

Δημοσ.

μιλησες με το support του καταστηματος και αρνηθηκαν να το παρουν πισω και εστειλες υποθεση στο paypal?? https://www.luxnote-laptop.com/ αν ειναι αυτο οι αξιολογησεις του δεν δικαιολογουν λαμογια απο μερους τους , μηπως τα εκανες ολα λαθος....?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, forgotten είπε

μιλησες με το support του καταστηματος και αρνηθηκαν να το παρουν πισω και εστειλες υποθεση στο paypal?? https://www.luxnote-laptop.com/ αν ειναι αυτο οι αξιολογησεις του δεν δικαιολογουν λαμογια απο μερους τους , μηπως τα εκανες ολα λαθος....?

οι αξιολογήσεις είναι πλασματικές ....έχει εξαπατήσει πολύ κόσμο τελευταία ....

το θέμα είναι από εδώ και πέρα ...πως προχωράω για να πάρω τα χρήματα μου πίσω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, corsair04 είπε

οι αξιολογήσεις είναι πλασματικές ....έχει εξαπατήσει πολύ κόσμο τελευταία ....

Tο μονο που σου μενει τοτε ειναι αμφισβητηση συναλλαγης μεσω τραπεζας με οτι στοιχεια εχεις για να παρεις τα λεφτα σου πισω , θα σε μπαναρει το paypal φυσικα αλλα στο σημειο που εισαι δεν σε ενδιαφερει αυτο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...