corsair04 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά έστειλα πίσω το laptop to paypal για να με δικαιώσει ζητήσει να ακυρώσω την αμφισβήτηση συναλλαγής και τελικά έβγαλε απόφαση υπέρ του πωλητή και έτσι έχει και το laptop και τα χρήματα μου .... Τι κάνουμε τώρα είναι αρκετά τα χρήματα
gioiliop7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, corsair04 είπε Τελικά έστειλα πίσω το laptop to paypal για να με δικαιώσει ζητήσει να ακυρώσω την αμφισβήτηση συναλλαγής και τελικά έβγαλε απόφαση υπέρ του πωλητή και έτσι έχει και το laptop και τα χρήματα μου .... Τι κάνουμε τώρα είναι αρκετά τα χρήματα γιατι εβγαλε το dispute υπερ του;
skar1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, corsair04 είπε Τελικά έστειλα πίσω το laptop to paypal για να με δικαιώσει ζητήσει να ακυρώσω την αμφισβήτηση συναλλαγής και τελικά έβγαλε απόφαση υπέρ του πωλητή και έτσι έχει και το laptop και τα χρήματα μου .... Τι κάνουμε τώρα είναι αρκετά τα χρήματα Εποικοινώνησε αν μπορείς και τηλεφωνικά με την paypal και στείλε και email. Μου κάνει εντύπωση να βγήκε υπερ του πωλητή, συνήθως 99,9% βγαίνει υπέρ του αγοραστή. Τι έγινε;
corsair04 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, skar1983 είπε Εποικοινώνησε αν μπορείς και τηλεφωνικά με την paypal και στείλε και email. Μου κάνει εντύπωση να βγήκε υπερ του πωλητή, συνήθως 99,9% βγαίνει υπέρ του αγοραστή. Τι έγινε; Δεν ξέρω ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω και το καλύτερο δεν έχω ούτε το laptop ούτε τα χρήματα και ο έμπορος ποτέ δεν απάντησε σε κανένα μήνυμα στο dispute 2 ώρες πριν, gioiliop7 είπε γιατι εβγαλε το dispute υπερ του; δεν γράφει καν λόγο
forgotten Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, corsair04 είπε Τελικά έστειλα πίσω το laptop to paypal για να με δικαιώσει ζητήσει να ακυρώσω την αμφισβήτηση συναλλαγής και τελικά έβγαλε απόφαση υπέρ του πωλητή και έτσι έχει και το laptop και τα χρήματα μου .... Τι κάνουμε τώρα είναι αρκετά τα χρήματα εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι το paypal που σου ζητησε κατι τετοιο .....
corsair04 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, forgotten είπε εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι το paypal που σου ζητησε κατι τετοιο ..... στο email που έστειλε ....καμιά ιδέα κανείς ...είναι πολλά τα χρήματα
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, corsair04 είπε στο email που έστειλε σου είπε το paypal να στείλεις το λάπτοπ πίσω? πριν βγει απόφαση για το ποιος φταίει?
corsair04 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Xacti είπε σου είπε το paypal να στείλεις το λάπτοπ πίσω? πριν βγει απόφαση για το ποιος φταίει? ναι γιατί σας φαίνεται παράξενο για να προχωρήσει το dispute επρεπε να βάλω ενεργό tracking number ...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, corsair04 είπε ναι γιατί σας φαίνεται παράξενο για να προχωρήσει το dispute επρεπε να βάλω ενεργό tracking number ... Μας δουλεύεις? Dispute κάνεις όταν δεν παρέλαβες τίποτα ή αυτό που παρέλαβες δεν είναι ότι έλεγε η περιγραφή (για οποιοδήποτε λόγο). Τι ενεργό tracking μας λες?
corsair04 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Στις 31/12/2019 στις 6:55 ΜΜ, Xacti είπε Μας δουλεύεις? Dispute κάνεις όταν δεν παρέλαβες τίποτα ή αυτό που παρέλαβες δεν είναι ότι έλεγε η περιγραφή (για οποιοδήποτε λόγο). Τι ενεργό tracking μας λες? πίστεψε με δεν έχω όρεξη να σε δουλέψω .....
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, corsair04 είπε πίστεψε με δεν έχω όρεξη να σε δουλέψω ..... Αυτό που έβαλες δεν λέει κάτι. Που γράφει ότι σου είπε το paypal να στείλεις πίσω το laptop? μόνος σου το αποφάσισες χωρίς να υπάρχει κανένας προφανής λόγος. Μια κίνηση από μέρους σου χωρίς λογική.
corsair04 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Xacti είπε Αυτό που έβαλες δεν λέει κάτι. Που γράφει ότι σου είπε το paypal να στείλεις πίσω το laptop? μόνος σου το αποφάσισες χωρίς να υπάρχει κανένας προφανής λόγος. Μια κίνηση από μέρους σου χωρίς λογική. μου έγραψε ότι εαν δεν το στείλω μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία θα κλείσει .....
forgotten Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 μιλησες με το support του καταστηματος και αρνηθηκαν να το παρουν πισω και εστειλες υποθεση στο paypal?? https://www.luxnote-laptop.com/ αν ειναι αυτο οι αξιολογησεις του δεν δικαιολογουν λαμογια απο μερους τους , μηπως τα εκανες ολα λαθος....?
corsair04 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, forgotten είπε μιλησες με το support του καταστηματος και αρνηθηκαν να το παρουν πισω και εστειλες υποθεση στο paypal?? https://www.luxnote-laptop.com/ αν ειναι αυτο οι αξιολογησεις του δεν δικαιολογουν λαμογια απο μερους τους , μηπως τα εκανες ολα λαθος....? οι αξιολογήσεις είναι πλασματικές ....έχει εξαπατήσει πολύ κόσμο τελευταία .... το θέμα είναι από εδώ και πέρα ...πως προχωράω για να πάρω τα χρήματα μου πίσω
forgotten Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, corsair04 είπε οι αξιολογήσεις είναι πλασματικές ....έχει εξαπατήσει πολύ κόσμο τελευταία .... Tο μονο που σου μενει τοτε ειναι αμφισβητηση συναλλαγης μεσω τραπεζας με οτι στοιχεια εχεις για να παρεις τα λεφτα σου πισω , θα σε μπαναρει το paypal φυσικα αλλα στο σημειο που εισαι δεν σε ενδιαφερει αυτο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις