apostolis81 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Υπηρεσίες, εταιρίες, οργανισμοί στις Η.Π.Α παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα σε παγκόσμιο επίπεδο, και παρόλα αυτά κατηγορούν την Κίνα για κατασκοπεία..
SiLeNtOne-- Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε Ποια η διαφορα, αντι να εκμεταλλευτεί τα αρχεια σου ο γοογλης θα το κανει το μηλο. Βασικα βρηκα μια διαφορα, θα πληρωσεις περισσοτερα.. H Apple δεν εκμεταλλεύεται δεδομένα, σου πουλάει τόσο ακριβά που δεν χρειάζεται να βγάλει κερδος απο εκει. Γι Αυτό και το πληρώνεις το iOS γιατι για το Free android, ξερεις.. όταν κάτι είναι δωρεάν, εσύ είσαι το προιον λένε... 1
AtiX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Αυτό το ότι για το καλό το δικό μου αλλά και των συνανθρώπων μου, θα μπορεί οποιαδήποτε εταιρία να μου πιάνει τον κwλο χωρίς να με ρωτήσει, να το προσέξετε ορισμένοι... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, SiLeNtOne-- είπε H Apple δεν εκμεταλλεύεται δεδομένα, σου πουλάει τόσο ακριβά που δεν χρειάζεται να βγάλει κερδος απο εκει. Γι Αυτό και το πληρώνεις το iOS γιατι για το Free android, ξερεις.. όταν κάτι είναι δωρεάν, εσύ είσαι το προιον λένε... Ναι, αλλα αυτο δεν αποκλειει να σαι το προιον και σε κατι που ΔΕΝ ειναι τζαμπα Μη σκεφτεσαι με βαση τη λογικη, αυτο δεν ταιριαζει οταν μιλαμε για εταιρείες, εκει υπαρχει μονο κερδος. Μπορει να βγαλει λεφτα απ τα δεδομενα σου το μηλο? Αν ναι τοτε σιγουρα τα αξιοποιει. Μπορεις να αγορασεις μηλο, γοογλη, μικρομαλακη, ειναι καθαρα δικαιωμα σου τι θα διαλεξεις, απλα μη πιστευεις τι σου λενε. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
TasMan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Ένα γνωμικό λέει ότι όταν μια υπηρεσία είναι δωρεάν το προϊόν προς πώληση είσαι εσύ. Άλλο δηλ να αναπτύσει τέτοιους αλγόρυθμους μια εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας που θα αμοίβεται για την κάθε πράξη-διάγνωσή της (ανάλογα με την ακρίβεια και την ευκολία της) και άλλο να είσαι στο "τσουβάλι" με εκατομμύρια άλλους και τα δεδομένα σου να είναι προς πώληση στην κάθε ασφαλιστική, ή να βγαίνουν στατιστικά που φαινομενικά θα στοχεύουν την υγεία αλλά στην πραγματικότητα θα στοχεύουν στο κέρδος. Επίσης ένα άλλο γνωμικό λέει ότι το να λες ότι δε με ενδιαφέρει η ιδιωτικότητά μου γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω είναι το ίδιο με το να λες ότι δε με ενδιαφέρει η ελευθερία του λόγου γιατί δεν έχω τίποτα να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα