george1807 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε Και φυσικο κατάστημα να ειχε η Ν26 ή οποια άλλη τραπεζα, θα πήγαινες Γερμανια να κανεις.καταθεση? Ή εαν βρεις τροπο να κάνεις λογαριασμό στην ABN, πως θα καταθετεις? Ναι θα πήγαινα σε μια έκτακτη περίπτωση για κατάθεση ή ανάληψη. Όταν θα έχεις έξοδα να κάνεις και υποχρεώσεις να καλύψεις και το κράτος σου σου βάλει όριο στα 60€ την ημέρα, θα θέλεις να έχεις πρόσβαση σε ένα άμεσο πόσο που ανταποκρίνεται στα έξοδα σου. Η Γερμανία είναι 3 ώρες πτήση όχι 12.
Fotis_Greece Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Καταθεση εκτακτης αναγκης δεν υπάρχει. Εαν σωνει και καλα θες να καταθέσεις.μετρητα πας στα κατωθι καταστηματα και καταθετεις στο ταμειο. https://n26.com/en-de/cash26 Για αναληψη, ακομα και επι capital controls η καρτες τραπεζων εξωτερικου δεν είχαν όριο.
mcstefan7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, george1807 είπε Δεν μπορώ πχ σε μια έκτακτη ανάγκη να πάω και να καταθέσω ή να βγάλω ένα Χ πόσο απευθείας στην τράπεζα. Πάντα θα βασίζομαι στο ότι πρέπει να μεταφέρω από κάποια άλλη τράπεζα σε αυτή. Η abn θέλει να μένεις στην Ολλανδία, η hsbc δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο αλλά φαντάζομαι και αυτή απαιτεί να έχεις σπίτι στη Γαλλία, όπως και η lloyds premier international θέλει να είσαι κάτοικος uk Η ABN παλιά σου άνοιγε. Δουλευε εκει μια ελληνίδα και ήταν υπεύθυνη. Για Ελβετία μιλαμε για λογαριασμούς απο μυριο και πάνω και θέλουν να βάλεις τα μισά σε επενδυτικά (οι μεγάλες τράπεζες τους)· Γερμανία Βουλγαρία Κύπρο Αυστρια ανοίγεις άνετα. Αν θες να ανοίξεις πας με τα χαρτια σου αφού έχεις κλείσει πρώτα ραντεβού.
george1807 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, pokife2563 είπε φιλε πες μας ποσα λεφτα εχεις, γιατι για κανα 30ρι σε κοβο, αυτα ειναι ψίχουλα μη κανεις τιποτα, τα δυσκολα για τις ελληνικες τραπεζες περασαν Ε όχι και 30. Αν είχα 30 θα συζητάγαμε για μεταφορές με g4s κλπ Πέρασαν ε; Έτσι σου είπαν ε; Έχουμε γερή και σταθερή οικονομία με παραγωγή πλούτου και δεν χρειαζόμαστε να ανησυχούμε; Ontopic έχεις να προσφέρεις κάτι; 1
george1807 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mcstefan7 είπε Η ABN παλιά σου άνοιγε. Δουλευε εκει μια ελληνίδα και ήταν υπεύθυνη. Για Ελβετία μιλαμε για λογαριασμούς απο μυριο και πάνω και θέλουν να βάλεις τα μισά σε επενδυτικά (οι μεγάλες τράπεζες τους)· Γερμανία Βουλγαρία Κύπρο Αυστρια ανοίγεις άνετα. Αν θες να ανοίξεις πας με τα χαρτια σου αφού έχεις κλείσει πρώτα ραντεβού. Ναι για Βουλγαρία έχω ακούσει και έγω. Πας με ταυτότητα και ένα ενοικιαστήριο από Βουλγαρία όμως. Δεν ξέρω αν μπορείς σε Γερμανία πχ να πας με ταυτότητα και ενοικιαστήριο από Ελλάδα και να στο δεχθούν. 1 λεπτό πριν, pokife2563 είπε εγω εχω τα λεφτα μου σε τραπεζα εκτος ΕΕ, σε γειτονικη χωρα. Ευκολα και γρηγορα, με διαβατηριο ανοιγεις λογαριασμο Δεν μου έρχεται κάποια γειτονική χώρα εκτός ΕΕ, γειτόνισα με σταθερή οικονομία.
mcstefan7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, george1807 είπε Ναι για Βουλγαρία έχω ακούσει και έγω. Πας με ταυτότητα και ένα ενοικιαστήριο από Βουλγαρία όμως. Δεν ξέρω αν μπορείς σε Γερμανία πχ να πας με ταυτότητα και ενοικιαστήριο από Ελλάδα και να στο δεχθούν. Που τα έχεις ακούσει αυτά; σε ολα τα κράτη πας μόνο με διαβατήριο. Πρέπει πρώτα να έχεις μιλήσει με υπάλληλο και να τα έχεις κανονίσει. Αν πας για 2-5-10 χιλιάρικα μπορεί να σου ζητάνε χαρτια. Αν πας με καλό ποσο θα σε φτιάξουν. Πολλές τράπεζες θέλουν όμως να τα στείλεις με έμβασμα απο άλλη τράπεζα λόγω kyc.
elise Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 ασχετο - σχετικο. ποιος ειναι ο πιο οικονομικος τροπος για να μεταφερω λίρες αγγλιες μετατρεποντας τες σε ευρω σε ελληνικη τραπεζα;
george1807 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mcstefan7 είπε Που τα έχεις ακούσει αυτά; σε ολα τα κράτη πας μόνο με διαβατήριο. Πρέπει πρώτα να έχεις μιλήσει με υπάλληλο και να τα έχεις κανονίσει. Αν πας για 2-5-10 χιλιάρικα μπορεί να σου ζητάνε χαρτια. Αν πας με καλό ποσο θα σε φτιάξουν. Πολλές τράπεζες θέλουν όμως να τα στείλεις με έμβασμα απο άλλη τράπεζα λόγω kyc. Έχω φίλο που πήγε στην Postbank στη Βουλγαρία και πέρα από ταυτότητα του ζήτησαν να αποδείξει ότι μένει στη Βουλγαρία. Το ίδιο βλέπω και online για τράπεζες σε άλλες χώρες όπως Γερμανία και Ελβετία πχ
mcstefan7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Για να έφαγε άκυρο μιλάς για μικρά ποσά. Πήγαινε unicredit ή Piraeus θα σου ανοίξουν πιο εύκολα. Παντως για μικρά ποσά κάτσε Ελλάδα δεν αξίζει η ταλαιπωρία. Ή αν φοβασε τοσο πολυ βάλε σε Ν26
george1807 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, pokife2563 είπε ναι, και τους δινεις μια ψευτικη διεύθυνση. αυτο ειναι ολο. Αφού του ζήτησαν το ενοικιαστήριο συμβόλαιο.
Loinen Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 ossuspanki, nordea, alsbank, op bank. Οι τραπεζες που βρισκονται στα βορεια που ζω. Αλλα ολες αυτες θελουν απαραιτητα φυσικη παρουσια και διευθυση
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, george1807 είπε Ναι θα πήγαινα σε μια έκτακτη περίπτωση για κατάθεση ή ανάληψη. Όταν θα έχεις έξοδα να κάνεις και υποχρεώσεις να καλύψεις και το κράτος σου σου βάλει όριο στα 60€ την ημέρα, θα θέλεις να έχεις πρόσβαση σε ένα άμεσο πόσο που ανταποκρίνεται στα έξοδα σου. Η Γερμανία είναι 3 ώρες πτήση όχι 12. και πως θα πέρναγες τα λεφτα απο τον ελεγχο στο αεροδρομιο;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Deutsche Bank,Sparkasse Γερμανία. Μόνο φυσική παρουσία και μια ταυτότητα.Καταθετεις όσα λεφτά θέλεις.Παιρνεις και κάρτα για κάθε ΑΤΜ στο κόσμο. 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε και πως θα πέρναγες τα λεφτα απο τον ελεγχο στο αεροδρομιο; Αν τα έχει νομιμα έξω,δεν τον ρωτάει κάνεις όταν φέρνει Ελλάδα χρήματα,απεναντίας κρα κάνουν να έρθει ρευστό στην Ελλάδα, αν ήταν να τα πάρει έξω,εκεί θα υπήρχε πρόβλημα με capital controls, όποτε καλό είναι να τα βγάλει πριν αρχίσουν τα προβλήματα.
nikosmakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Εγω μενω εξωτερικο, αν θες στειλτα θα στα προσεχω εγω χαχαχα. Σοβαρα τωρα ποιος θα σου ανοιξει λογαριασμο μεσω ιντερνετ, πρωτη φορα το ακουω αυτο. Οπως ανεφεραν ποιο πανω πες οτι εχεις 100.000 πως θα τα βγαλεις εξω ετσι απλα νομιζεις? Στο αεροδρομειο αν σε ψαξουν της πατησες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις