Ioannisto Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με δυο λογια, γτ εισαι μπερδεμενος: Αν σε ενδιαφερει πιο πολυ απ ολα το "φαινεσθαι" δηλ η εμφανιση, η γοητεια κ το κυρος, προχωρα στο gla, θα το κοιτας κ θα σε κοιτανε κ θα χαιρεσαι. Αν σε ενδιαφερει πιο πολυ το "ειναι", δηλ αγχολυτικο, ευκολοδηγητο, ανετο, ησυχο, με κρατημα, χωρους κ πολυ καλο κινητηρα παρε το vw tiguan 1.5, στα ιδια περιπου λεφτα. Θα χαιρεσαι να το οδηγας κ να το χρησιμοποιεις σαν εργαλειο μεταφορας Τωρα αν θες κ τα δυο, volvo xc40 κ μετα bmw x1, αλλα πρεπει να πας πανω απο 30.000 Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από Ioannisto 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Αφού τον ενδιαφέρει η άνεση στον δρόμο και όχι οι χώροι, δεν έχει λόγο να πάει σε SUV...
dimitrisQwe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ioannisto είπε To gla το εχω οδηγησει, ειναι ενα πολυ ομορφο αυτοκινητο, μεσα-εξω, με το κυρος του αστεριου, με αξιολογο 1600αρη κινητηρα στα 156 αλογα (αυτος με τα 122 ειναι σαφως πιο αδυναμος ). Απο την αλλη, ειναι αδιαφορο οδηγικα κ εχει μικρους χωρους για τον ογκο του. Η τιμη προσφορας που ειδα τελευταια στο ιντερνετ στα 23.900, ειναι κελεπουρι, εφοσον δεν εχεις απαιτησεις απ τον κινητηρα των 122 ιππων. Το νεο Compass δν το εχω οδηγησει (το προηγουμενο ηταν μετριο σε ολα) Καλησπέρα, Μπορείς να μου στείλεις link από την εν λόγω προσφορά μιας και δεν κατάφερα να την βρω κάπου. Eννοείς μεταχειρισμένο φαντάζομαι... Σε ευχαριστώ Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από dimitrisQwe
Dimitrisperi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Άνεση εννοώ και την συμπεριφορά σε λακκούβες και τέτοια γι αυτό κοιτάω suv
Ioannisto Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μιλησα για επιλογες στα suv, γτ ειδα οτι κ τα δυο που ψαχνει ειναι suv. Αν τον ενδιαφερουν και μικρομεσαια οικογενειακα, υπαρχουν πολλες αλλες ενδιαφερουσες κ πιο οικονομικες επιλογες. 1 λεπτό πριν, dimitrisQwe είπε Καλησπέρα, Μπορείς να μου στείλεις link από την εν λόγω προσφορά μιας και δεν κατάφερα να την βρω κάποιυ Σε ευχαριστώ Το ειδα σε banner, σε ενα site. Η καταχωρηση ηταν απο την ΕΚΚΑ στη κηφισσιας. Παρε ενα τηλ. για ενημερωση
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Dimitrisperi είπε Άνεση εννοώ και την συμπεριφορά σε λακκούβες και τέτοια γι αυτό κοιτάω suv Τα SUV έχουν ως πλεονέκτημα τους χώρους, όχι την άνεση, με όποιον τρόπο και να την εννοείς. Το αντίστοιχο hatchback 9/10 φορές είναι καλύτερο στο δρόμο. Απλά δεν είναι πουλ-μουρ όπως το SUV. Στη θέση σου, θα έπαιρνα το Golf. Είναι all-rounder, σε χαμηλότερη τιμή απο την GLA, ευρύχωρο για την κατηγορία του, άνετο στο δρόμο και με πολύ καλό κινητήρα. Στο μόνο που χάνει απο τη GLA είναι στη γκλαμουριά. Επίσης προσφορές καινούριων βρίσκεις και στο car.gr. Σαν αυτή που σου έβαλα πιο πάνω... Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από ProponitisTouKanape 3 1
PaNtErAz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε https://www.car.gr/23990303-volkswagen-golf-1-5-tsi-evo-130ps-bluemotion Απ'οσο κατάλαβα δεν σε ενοχλεί που και το GLA βγάζει άλλο οπότε είναι παρόμοια περίπτωση... Πιο αδιάφορο αυτοκίνητο δεν.. 2 1
CMOS_Z Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Dimitrisperi είπε Γνώμη για το mercedes gla 180 1600cc βενζίνη και για το jeep compass 1.4 βενζίνη. Όποιος γνωρίζει ας πει Το jeep εχει τον πλεων γνωστο κινητηρα της fiat τον multiair turbo που τον χρησιμοποιει σε πολλα αυτοκινητητα του group. Υπαρχει σε 140 και 170hp (μονο στο αυτοματο μοντελο compass αν δεν κανω λαθος) Και στις 2 εκδοσεις μιλαμε ουσιαστικα για τον ιδιο κινητηρα εσωτερικα. Αξιοπιστος πλεων με την αναβαθμιση σε multiair 2 module που εχει γινει εδω και καιρο. Αρκετη δυναμη και ροπη απο χαμηλα. Βελτιωνεται παρα πολυ εαν σε ενδιαφερει στο μελλον. Δε θα σε απασχολησει τουλ το αυτοκινητο αυτο στο θεμα κινητηρα. Για τα υπολοιπα μερη δεν εχω αποψη.
timos71 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Αν θες suv περίπου στην ίδια τιμή δες τα: skoda karoq Mazda cx3 Hyundai kona Vw tiguan Μπορεί να μην έχουν την εμφάνιση της mercedes αλλά νομίζω στα ίδια χρήματα παίρνεις καλύτερο πακέτο.
Speculoos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Τρεις λέξεις: Όχι την GLA. Αν θες Premium SUV αυτής της κατηγορίας θα πας σε X1, Q3, XC40. Βασικά η GLA είναι κατ ευφημισμό SUV, πιο πολύ ανήκει σε εκείνη την κατηγορία που υπάρχουν premium αυτοκίνητα όπως η X2 και το V40 cross country για τα οποία δεν έχω και τις καλύτερες των εντυπώσεων. Αν θες ντε και καλά να έχεις στα κλειδιά σου το μπρελόκ με το αστέρι, τότε δες την A class 2019. Πολύ καλύτερη σε όλα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο στο οποίο μάλιστα βασίζεται η GLA. Στο εσωτερικό είναι από τα πλέον τεχνολογικά εξελιγμένα αυτοκίνητα όχι μόνο της κατηγορίας αλλά γενικότερα. Η A class 2019 είναι το "μικρό" αυτοκίνητο που έχουμε στην οικογένεια και πέρα από την καλή θέση οδήγησης και την άριστη ηχομόνωση της καμπίνας είναι η χαρά του geek, η οθόνη/καντράν/πάνελ είναι λίγο μεγαλύτερη κατά μήκος από το μισό ταμπλό και περιλαμβάνει τα πάντα, απο hud, lane και drive assist μέχρι αυτόματο παρκάρισμα και ξεπαρκάρισμα χωρίς να χρειάζεται να πιάσεις τιμόνι. 2
Dimitrisperi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ παιδια θα ξεχυθω στις αντιπροσωπείες
paylidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, Speculoos είπε Τρεις λέξεις: Όχι την GLA. Αν θες Premium SUV αυτής της κατηγορίας θα πας σε X1, Q3, XC40. Βασικά η GLA είναι κατ ευφημισμό SUV, πιο πολύ ανήκει σε εκείνη την κατηγορία που υπάρχουν premium αυτοκίνητα όπως η X2 και το V40 cross country για τα οποία δεν έχω και τις καλύτερες των εντυπώσεων. Αν θες ντε και καλά να έχεις στα κλειδιά σου το μπρελόκ με το αστέρι, τότε δες την A class 2019. Πολύ καλύτερη σε όλα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο στο οποίο μάλιστα βασίζεται η GLA. Στο εσωτερικό είναι από τα πλέον τεχνολογικά εξελιγμένα αυτοκίνητα όχι μόνο της κατηγορίας αλλά γενικότερα. Η A class 2019 είναι το "μικρό" αυτοκίνητο που έχουμε στην οικογένεια και πέρα από την καλή θέση οδήγησης και την άριστη ηχομόνωση της καμπίνας είναι η χαρά του geek, η οθόνη/καντράν/πάνελ είναι λίγο μεγαλύτερη κατά μήκος από το μισό ταμπλό και περιλαμβάνει τα πάντα, απο hud, lane και drive assist μέχρι αυτόματο παρκάρισμα και ξεπαρκάρισμα χωρίς να χρειάζεται να πιάσεις τιμόνι. Συμφωνώ απόλυτα. Εάν αντέχεις οικονομικά κ θες suv πας καρφί Χ1 στα 33χιλ για εμένα είναι το ιδανικό.
Speculoos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, paylidis είπε Συμφωνώ απόλυτα. Εάν αντέχεις οικονομικά κ θες suv πας καρφί Χ1 στα 33χιλ για εμένα είναι το ιδανικό. Αν ξέρεις από αυτά, για πέρνα μια βόλτα από εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα