Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί ακριβώς γνώμη θέλεις?

Για όλα τα αυτοκίνητα υπάρχουν εν δυνάμει αγοραστές.

Το θέμα είναι ποιός ενδιαφέρεται και τί απαιτήσεις έχει.

• Like 2
Δημοσ.

To gla το εχω οδηγησει, ειναι ενα πολυ ομορφο αυτοκινητο, μεσα-εξω, με το κυρος του αστεριου, με αξιολογο 1600αρη κινητηρα στα 156 αλογα (αυτος με τα 122 ειναι σαφως πιο αδυναμος ). Απο την αλλη, ειναι αδιαφορο οδηγικα κ εχει μικρους χωρους για τον ογκο του. Η τιμη προσφορας που ειδα τελευταια στο ιντερνετ στα 23.900, ειναι κελεπουρι, εφοσον δεν εχεις απαιτησεις απ τον κινητηρα των 122 ιππων. Το νεο Compass δν το εχω οδηγησει (το προηγουμενο ηταν μετριο σε ολα) 

Δημοσ.

Έχω καταλήξει σε αυτα τα δυο επειδη μου αρέσουν εξωτερικά... Θα κάνω βέβαια τεστ drive πριν αποφασισω. Απλά ήθελα μια έξτρα γνώμη αν τα είχε ήδη καποιος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανε test drive. Είχα πάει προ διετίας που το είχαν ξαναβγάλει μια καλή προσφορά ψημένος να το πάρω (με προκαταβολή στο πορτοφόλι) και έφυγα πολύ απογοητευμένος.... δε πηρα τίποτα ακόμη...

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Dimitrisperi είπε

Έχω καταλήξει σε αυτα τα δυο επειδη μου αρέσουν εξωτερικά... Θα κάνω βέβαια τεστ drive πριν αποφασισω. Απλά ήθελα μια έξτρα γνώμη αν τα είχε ήδη καποιος 

Οκ μετράει να σου αρέσει εξωτερικά αλλά είναι πολλά παραπάνω που πρέπει να βάλεις στην εξίσωση πριν κάνεις μια τέτοια αγορά. Οδηγική συμπεριφορά, επιδόσεις, αξία μεταπώλησης, αν καλύπτει τα σενάρια χρήσης σου και τώρα αλλά και στο διάστημα που θα το κρατήσεις και φυσικά να σου αρέσει και μέσα, να το γουστάρεις να το οδηγείς, υπάρχει κόσμος που γούσταρε ένα αμάξι απέξω και όταν το είδε πως πάει στο δρόμο, τι αίσθηση έχει, τι πλαστικά έχει μέσα, χώρους κλπ άλλαξε πεζοδρόμιο. Για μένα η εξωτερική εμφάνιση είναι χαμηλά γενικά στη λίστα των προτεραιοτήτων...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ProponitisTouKanape είπε

Οκ μετράει να σου αρέσει εξωτερικά αλλά είναι πολλά παραπάνω που πρέπει να βάλεις στην εξίσωση πριν κάνεις μια τέτοια αγορά. Οδηγική συμπεριφορά, επιδόσεις, αξία μεταπώλησης, αν καλύπτει τα σενάρια χρήσης σου και τώρα αλλά και στο διάστημα που θα το κρατήσεις και φυσικά να σου αρέσει και μέσα, να το γουστάρεις να το οδηγείς, υπάρχει κόσμος που γούσταρε ένα αμάξι απέξω και όταν το είδε πως πάει στο δρόμο, τι αίσθηση έχει, τι πλαστικά έχει μέσα, χώρους κλπ άλλαξε πεζοδρόμιο. Για μένα η εξωτερική εμφάνιση είναι χαμηλά γενικά στη λίστα των προτεραιοτήτων...

Την ίδια άποψη έχεις και για το άλλο φύλλο; :P

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά έχεις πραγματικά πάρα πολλές επιλογές. Το ζήτημα είναι να μας πεις κι εσύ τι ψάχνεις. Θες χώρους; Θες 4x4; Θες άνεση στον αυτοκινητόδρομο; Θες γκάζια; Θες premium σήμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...