Mansora Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, blackraven είπε Σε καμία περίπτωση δεν πληρώνεις προκαταβολή ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. Ο πωλητής εκτελωνίζει το αυτοκίνητο,πληρώνει τον ΦΠΑ σε Βουλγαρία,σου δείχνει ΟΛΑ τα χαρτιά,τα ελέγχει δικηγόρος ή λογιστής και ΜΕΤΑ πληρώνεις το αντίτιμο της αγοράς. Το car.gr είναι ξεκάθαρο στους όρους χρήσης ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,βρωμάει ΑΠΑΤΗ Δεν είναι πάντα απάτη. Όταν πουλάω και φτάσουμε στο σημείο του ελέγχου ζητάω πάντα προκαταβολή για να αποφύγω χασομέρηδες που όλη μέρα χαζεύουν και ελέγχουν αμάξια για να λένε ιστορίες στους φίλους τους στην καφετέρια. Τους ξεκαθαρίζω ότι όταν το πάμε για έλεγχο και το βγάλει καλό το αγοράζει επιτόπου, αν ο έλεγχος το βγάλει καλό και μου πει δεν ξέρω, πρέπει να ρωτήσω τη γυναίκα μου, έχω δει ένα φθηνότερο, θα το ήθελα άλλο χρωμα κτλ πολύ απλά χάνει την προκαταβολή. Αν ο έλεγχος πει ότι το αμάξι δεν είναι καλό δομικά και επικίνδυνο ( και όχι να του πει έχει βάψει τον προφυλακτήρα, έχει φάει 2 πετραδάκια κτλ ) παίρνει την προκαταβολή πίσω και συνεχίζει την αναζητηση του. Αυτός που είναι πραγματικός αγοραστης και ενδιαφέρεται το κάνει οποίος είναι tyre kicker όχι.
Djzan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, squib είπε η τιμή είναι το τυράκι. Μη πέσεις στη παγίδα. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά βρες ένα από ιδιώτη. ξυνεις πληγες. αγορασα απο ιδιωτη προ μερικων ετων ενα παρα πολυ καλο αυτοκινητο( σε κατασταση εννοω οχι σε τιμη). το τσεκαραν ολοι, ητνα αψοχο μηχανικα,απο φανοποιια απο ολα του . προχωρησα ,τα εσκασα και ηρθε η στιγμή της ασφάλισης. με την πινακιδα το ειχα τσεκαρει. ειχε κατι απειροελαχιστα σε ζημιες ταξεως 300-400€. τιποτα δηλαδη. μολις εγινε η μεταβιβαση και εδωσα ομως αρ,πλαισιου στον ασφαλιστη μου μου ειπε κατα λέξη: φιλε το αμαξι δεν ασφαλιζεται σε καμια εταιρια. γιατι,. του λεω ? γιατι εχει πληρωθει για ολικη καταστροφη μου λεει. ενιωσα οτι εχασα περιπου 10 χρονια απο την ζωη μου. για πολυ καλη μου τυχη βεβαια τον βρηκα και πηρα τα λεφτα μου πισω( εχασα της μεταβιβασης βεβαια επι 2 φορες) καθως ο τυπος ειχε κλεισει τηλεφωνηα κτλπ αλλα ειχε κανει το λαθος να με παρει απο ενα σταθερο και τον τσακωσα!!! τι ιδωτης λοιπον μου λες? μονο αν ειναι πολυ πολυ φιλος σου και ξερεις το αμαξι αλλιως μαντρα που ειναι χρονια εκει και ξερεις που να πας αν χρειαστει!!!
The_Judas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, csontheline είπε Αφού το λέει ξεκάθαρα, το αυτοκίνητο είναι Κενυριο. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο δεν τρέχεις για την ευκαιριαρα;;; Κενυριο λέμεεεε Οπότε δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει αν είναι παλαιότερο, δεν είπε ο άνθρωπος ότι είναι καινούργιο αλλά κενύριο. 1 ώρα πριν, tutuyo είπε Αυτο που εχασα ομως ειναι η αντιδραση του μηχανικου φιλου σου, στα αλατια. Δεν τα αξιολογησε, τα προσπερασε ετσι απλα? Δεν σε καθοδηγησε? γνωστός μου πήρε αυτοκίνητο μετά από έλεγχο μηχανικού... όλα καλά του είπε... και μετά όταν το πήγε για σερβις του πήρε 1000 ευρώ Οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να είναι πραγματικός φίλος ο μηχανικός... διαφορετικά το πάμε στην αντιπροσωπεία για έλεγχο. 1 1
foreli Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, tutuyo είπε Σωστη και ωριμη η αντιδραση σου φιλε, ειπαμε να κυνηγαμε τις προσφορες αλλα εδω ηταν πολυ μπερδεμενη η φαση. Περα απο την κατασταση του αυτοκινητου, νομιζω οτι το οικονομικο (χαμηλη τιμη-περιθωριο κερδους) ειναι το πιο σημαντικο. Ευκαιρια θα ηταν να στο εδινε πχ ενα λογικο ποσο κατω απο την κατωτερη τιμη πχ ενα 500αρικο, αντε 1000ρικο να πεις οτι βιαζεται να το δωσει. Εδω ξεκινα απο τα 2 χιλ κατω, δλδ κατευθειαν ξεκινα με χασουρα το 1/4 της αξιας του αμαξιου, που σημαινει οτι το σκοτωνει. Αυτο που εχασα ομως ειναι η αντιδραση του μηχανικου φιλου σου, στα αλατια. Δεν τα αξιολογησε, τα προσπερασε ετσι απλα? Δεν σε καθοδηγησε? Φάνηκε πως τον προβλημάτισε και μου είπε ότι για κάποιους τα αλάτια είναι απαγορευτικά. Έβλεπε όμως την καλή κατάσταση του αμαξιού και πιστεύω πως και αυτός επηρεάστηκε από το ότι είναι καλή περίπτωση αν παραβλέψεις τα αλάτια που έχει φάει... Πιο πολύ με βάζει σε σκέψεις ο δόλος που πιθανόν να υπάρχει. Είναι αυτό που έλεγε και ένας φίλος πιο πάνω, γιατί να μην πεις την πραγματική ιστορία του αμαξιού και να πουλάς παραμύθια; Τελικά απούλητο του μένει και αυτός χάνει, αλλά δεν το καταλαβαίνει. Μέχρι να πιαστεί το κορόιδο φυσικά... Τι να πω, μπορεί και να κάνουμε και λάθος. Τα στοιχεία που έχουμε δεν είναι αδιάσειστα, υποθέσεις κάνουμε με το προαίσθημά μας. Αλλά όπως λένε και στο χωριό μου, better safe than sorry 1
squib Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, Djzan είπε ξυνεις πληγες. αγορασα απο ιδιωτη προ μερικων ετων ενα παρα πολυ καλο αυτοκινητο( σε κατασταση εννοω οχι σε τιμη). το τσεκαραν ολοι, ητνα αψοχο μηχανικα,απο φανοποιια απο ολα του . προχωρησα ,τα εσκασα και ηρθε η στιγμή της ασφάλισης. με την πινακιδα το ειχα τσεκαρει. ειχε κατι απειροελαχιστα σε ζημιες ταξεως 300-400€. τιποτα δηλαδη. μολις εγινε η μεταβιβαση και εδωσα ομως αρ,πλαισιου στον ασφαλιστη μου μου ειπε κατα λέξη: φιλε το αμαξι δεν ασφαλιζεται σε καμια εταιρια. γιατι,. του λεω ? γιατι εχει πληρωθει για ολικη καταστροφη μου λεει. ενιωσα οτι εχασα περιπου 10 χρονια απο την ζωη μου. για πολυ καλη μου τυχη βεβαια τον βρηκα και πηρα τα λεφτα μου πισω( εχασα της μεταβιβασης βεβαια επι 2 φορες) καθως ο τυπος ειχε κλεισει τηλεφωνηα κτλπ αλλα ειχε κανει το λαθος να με παρει απο ενα σταθερο και τον τσακωσα!!! τι ιδωτης λοιπον μου λες? μονο αν ειναι πολυ πολυ φιλος σου και ξερεις το αμαξι αλλιως μαντρα που ειναι χρονια εκει και ξερεις που να πας αν χρειαστει!!! δλδ τσέκαρες τα πάντα εκτός από την άδεια...
Dinos1973 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, foreli είπε Εκεί κόλλησα κι εγώ, πόσο χάλια να είναι πια; και πέρα από την κοινή λογική, που εύκολα παραβιάζεται, το αμάξι δεν φέρει σημάδια φθοράς λόγω χρήσης,το οποίο δεν δικαιολογεί πολλά περισσότερα χιλιόμετρα. Σε εταιρικο αυτοκίνητο στην Ελλάδα (και όχι Γερμανια) εχω κανει σε 2.5 χρονια 85,000χλμ. στην Γερμανια ανετα 250,000χλμ λόγω αποστάσεων!!! Το αυτοκίνητο είναι σίγουρα από Γερμανικο leasing, τα αλατα σημαίνει ότι εχει φαει πολλά χλμ στον δρόμο. Εάν δεν έχουν φθορες τα πεταλ και το τιμόνι, να κοιτάξεις τα λάστιχα το DOT, εάν δεν είναι από την χρονια του μοντέλου σημαίνει ότι έχουν αλλαχθεί λογο χλμ!
Djzan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, squib είπε δλδ τσέκαρες τα πάντα εκτός από την άδεια... το λες και ετσι. η αληθεια ειναι πως δεν σκεφτηκα να το πω και ετσι να τσεκαρω την αδεια. ειδα απλα οτι υπηρχε αδεια και αφου ρωτησα ασφαλιστη να μου πει για ζημιες και ολα ηταν οκ προχωρηξσα και σε παραπανω ελεγχους μηχανικους και αμαξωματος. κοινως τον ηπια αλλα τελος καλο ολα καλα!
squib Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Djzan είπε το λες και ετσι. η αληθεια ειναι πως δεν σκεφτηκα να το πω και ετσι να τσεκαρω την αδεια. ειδα απλα οτι υπηρχε αδεια και αφου ρωτησα ασφαλιστη να μου πει για ζημιες και ολα ηταν οκ προχωρηξσα και σε παραπανω ελεγχους μηχανικους και αμαξωματος. κοινως τον ηπια αλλα τελος καλο ολα καλα! πάλι καλά που τα κατάφερες. Γενικά χρειάζεται έλεγχος της άδειας. Παίζουν πολλά, ακόμη και το να είναι fake.
Djzan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, squib είπε πάλι καλά που τα κατάφερες. Γενικά χρειάζεται έλεγχος της άδειας. Παίζουν πολλά, ακόμη και το να είναι fake. αυτο που φανταζομαι οτι συνεβη ειναι οτι ειτε το αμαξι ειχε ζημια μεγαλη, πληρωθηκε και ξανα φτιαχτηκε, ειτε να ειχε αλλαγμενο αρ,πλαισιου ή δεν ξερω και εγω τι. ημουν τυχερος πολυ οφειλω να πω και αυτο μαλλον επειδη εκανε το φαουλ να με παρει απο σταθερο καποιου φιλου του με μαγαζι αρα θα το σηκωνε καποιος καποτε ειτε επειδη στα ραντεβου πηγαινα με συγγενη μου συνταξιουχο μεν αστυνομικο δε!
chill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπουλγκαρέσκι τουτού με μια Ιταλίδα από τη....Σόφια και αλπικά άλατα!!! Αν εμφανιστεί ένας αλβανός ή ένας γύφτος φτιάχνουμε κενύριο ανέκδοτο Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από chill 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα